September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@ktore moj drahy so mnou teraz este nejde, ale skusim ho vziat potom neskor na nejaky ultrazvuk ked sa bude dat.. mozno na 3dcko neskor.. inak v pondelok to bude presne mesiac co som zistila ze som tehu, tak dufam, ze ta 13tka mi prinesie opat stastie aj teraz 😉
@lusinda1989 najkrajšie 🙂
Ahojte babenky🙂 Takže ja už mám knižku🙂 a malinké má 17 mm , srdiečko bije. Takže som happy...
Puberťáčka doma sice začína žiarliť , že stále iba spím a je mi zle... ale to prejde🙂 Máte tu niekto taký veľký rozdiel medzi deťmi? 13 rokov to bude... máte s tým skúsenosti?
Ďakujem a držte sa🙂
@babika771 jej, tak vidiet to 17mm cudo je radostnejsie asi ako ta knizka, co?
medzi mnou a bratom je 7 rokov rozdiel (ja som starsia), ale boli sme vychovavani uplne odlisne, totalne ine pristupy, vychova, usmernovanie... ja som konzervativna, poslusna a brat je rebel =) nova doba, volnejsie uzdy 😀 😀 bohuzial nemame nic spolocne, nenasli sme si k sebe cestu, ale mnou sa nenechaj ovplyvnit, hlavne sa snad nerobit rozdiely.... a to "zapajanie" starsieho k mladsiemu mi tiez nevonalo - ze som ho musela strazit a hrat sa s nim 🙂
Ahojte kočky, môžem sa k Vám pridať? podľa všetkého by som mala byť tiež septembrovka 2012 ;)
@andrea_stella Hej viem ze to tolko stoji... ale mne to za to stoji... niekedy sa mozu totiz aj pri ultrazvuku spliest.ale tu je to vraj takmer nemozne... tak ak je takato moznost, vyuzijem ju 🙂 som velmi zvedava 🙂
@sandy3911 vitaj. 😉
ahojte, mam otázku, riešite už nejaké krémy proti striám ako prevenciu? ale tie čo už máte deti, aké krémy vám pomohli?
@kali23 ja pouzivam palmers ale to tu nedostat kupit mam ho z anglicka je sice mastny ale strie po nom sa mi uplne stiahli a to som mala kadejake drahe kremy od vichy a neviem este ake a nepomohli
baby ja sa uz neviem dockat ked zacnete pisat ktora co cakate ci gulecnika alebo copanu 😀 😀 😀
@andrea_stella hmm, no tak to mi moc nepomoze, ked sa u nas neda kupit 😒
@monika2712 Ďakujem ;)
baby tie kremy na strie myslite ze pomozu alebo je to proste vsetko na tom ake mame geny? poznam baby ktore nepouzivali ziadne kremy a nemaju jedinu striu a taka co sa masti od rana do vecera......
urcite to bude aj genetikou, ale ja problemom radsej predchádzam, preto chcem skúsiť nejaký krém... a ked sa do pokozky pridáva napr. kys.hyaluronova, ci elastin, koenzym Q10, vit. E atd, urcite to len pomoze elastycite pokozky... nasla som zo 3-4 prípravky, a neviem sa rozhodnút ktorý kúpiť sú od 3 do 30E... 😅
@sandy3911 vitaj vitaj 🙂
@babika771 moja starsia bude mat coskoro 10, takze medzi nimi bude 10 rokov rozdiel, ale medztym je este mladsia, tak to neviem ci sa pocita 😀 . Medzi babami mam skoro 6 rokov rozdiel a je to trocha moc, ale obcas sa aj pohraju, a casto si lezu na nervy 😠 .
@monika2712 ty uz mesiac vies, ze si tehu??? Ja mam podla pm termin ako ty, teda 24.9., ale este 18.1. som vytahovala test z kosa - ked som ho tam hadzala, bol negativny, o pol hodinu uz pozitivny 😀
Ja mam strie len na spodku brucha, nic hrozne, aj tie sa mi urobili az v druhom tehotenstve. A na prsiach trosinku, ale tie mam hadam odjakziva. Neviem od coho to zavisi, ja som este k tomu aj riadny kus zeny, a predsa nemam cele brucho pasikave. No len aby som to nezakrikla 😒
@zitaje hej v pondelok to bude mesiac, 13.1 som to zistila, mala som kratsi cyklus a uz vtedy som mala jasnu ciarku na teste.
babky, koľko ste doteraz pribrali? ja zatiaľ nič, tak uvidím, kedy sa to rozbehne :D
@monika2712 no to bude tym cyklom. Ja mavam praveze dlhsi.
@sandy3911 ja to mam kazdy tyzden inak.. jeden den mam o 0.5kg viac a na druhy o 0.7 menej.. takze v podstate som zatial nepribrala vobec, skor niektore rana som chudsia o par deka.
ja som tiez este nepribrala... ale brusko mám guľaté aj prsia zmenili tvar 🙂)
ahojte neviem ako vám ale mne sa HCG zacalo dvyhat az po 10 dnoch meskania mrchy az po takto dlhej dobe sa mi potvrdilo ze som tehu drzim vam vsetkym palce do porodu 🙂 🙂

@monika2712 ahojcek pametas na to ked si si robila test?a teraz sme uz v 8 tyzdni.ubehlo to.islo to podla mna pomali ale teraz ked si pomyslim ze som mala v pase 4 tyzden a teraz uz 8 tyzden tak je vela za nami.este kusok a ukoncime 3 mesiac a budeme kludnejsie.