September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
Zatiaľ tú váhu nejako neriešim...... moja polovička totiž dosť pribrala v bruchu (z psychologického hľadiska je v procese tzv udomácňovania sa) a keď sme čakali na sone v čakárni, bol tam jediný chlap. Jedna mamička tam mala asi 4 ročnú dcérku a tá sa jej pýtala, či aj ten ujo bude mať bábo......v tom sa on ku mne naklonil a vážne mi hovorí .....“ Vidíš, aj ona to vidí...“ 😀 😀 😀 😀 zatiaľ to totiž vyzerá tak že to bábo nosí on 😀
@marcelatje yooo, rehocem saaa 😀 😀 😀 😀 😀
Ja som sa vcera velmi pretrcala pred zrkadlom a samu seba som chvalila aka som so sebou spokojna, aka pekna mamina som, ake mam pekne prsia a zadok sa nejako zmensil a mam pekne tehotne brusko a celkovo som kocka, a tak som pokracovala samochvalou a pohlad mi sklzol bokom na muza, ktory sa prave vyzliekal a vytrcil brucho a hovori ze aj on ma pekne tehotne brusko 😀 lebo asi kilo pribral 😀
@sissmiss musíme sa chváliť 🙂 ten môj tiež zatiaľ s tým svojim bruchom machruje....ale šak on domachruje 😀 😀 😀
@marcelatje aj mne sa zliali do jednej už netuším kde je pás 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 lol kocky, dobre ste ma pobavili 😀
@rejocka ale jak je im dobre, mat take sebavedomie...my sa trapime a bud nic nerobime alebo ano a aj tak nie sme spokojne. Oni su spokojni tak ci tak 😀 😀
To je ale take na zamyslenie, oni sa na vsetko asi pozeraju inac ako zeny...ja ked som dosla do restiky u nas v malom meste krasne namalovana, nahodena ako hviezda, tak sesi kukali jak puci, ale zeby ma niekto balil alebo co, to nie, jak keby sa bali. A ked som sla uplne ze nenamalovana, v teplakoch, nevyspata, strapata, ze by som sa radsej niekde inde videla, len rychlo prec domov, tak odrazu usmevy, pustanie cez cestu mimo prechod, same gavalierstvo...ja neviem o co im ide 😀
Vsetko dnes dopadlo skvele....Babo ma 1,5 cm a krasne mu bilo srdiecko.Brali mi aj 4 rozne krvne odbery.Fotky mam styri,len mi tu ich nechce nejako pridat.Velmi sa tesime 🙂
@sissmiss presne asi neporozumieme mužom,pre nich sú dôležité úplne iné veci,veľa krát dvôležite veci pre nás sú pre nich banalita a ale asi aj na opak,minule mi muž niečo o aute veľmi vysvetloval,ja som sa tvárila ako ma to len strašne zaujíma,no šajnu som nemala,len som si všímala ako sa mu miestami zreničky od radosti rozširovali ako sa usmieval od nadšenia,ešte,že chlapi na veľa veci nepotrebujú odpoveď 😀,vysvetľoval mi ako starámu kamošovi automechanikovi 😀,tak ale ani on nepochopí,že aká tragédia je keď neviem zohnať svoj obľúbený lesk na pery,či keď denne stojím ráno bezradne pred skriňou,že si nemám čo oblecť a on len krúti hlavou,že ako si neviem z toľkých vecí vybrať....nepochopí,že niektoré veci si už nikdy neoblečiem,takú farbu,strih---nezmestím sa do tých rifiel,darmo veľa sa človek v živote nasmeje aj pri vtipoch,mne tečú slzy od smiechu a on sa zasmeje že dobréé,potom on z nadšením tiež dá vtip s očakávaním a ja len hľadám ,že kedy to príde,tá smiešna čas......asi strácam zmysel pre humor 😀
baby, sa tu rehlim 😀 pokracujte 😀
ahojte 🙂
pár dní som tu nebola, ale rada som si vas dnes prečitala 😀
že niesom sama čo ju bolia prsia, ja kvoli tomu normalne nemožem spať na bruchu, ako som zvykla,
myslela som si že ma začne tlačiť bruško, ale nie! mna tlačia prsia... 😝
@monika2712 kupila som si ten krém, čo si mi poradila 😉
prekrásne vonia 😵
@kamilkka ano pekne voni a snad bude aj fungovat 😉
baby, vy už mate take bruška, že je to vidieť?
aj ludia, čo o tom nevedia si to všimnu?
ja som si myslela že brucho je až tak od 4.mesiaca 😀
@kamilkka ja mam jediny problem, ze ked sa teraz najem tak mam miesto brucha balon.. nie je to tehu brucho ale skor sunkove, ale schovat ho uz velmi neviem.
@sissmiss Tak to je sila s tymi kontrolami, fakt..... Na herpes a ak si chora skus si teraz dat becko vitaminy- B komplex a este cecko minimalne 600 -ak neuzivas multivitaminky pre tehotne, to pomaha na herpes a aj nejaky ten cesnacik a cibulu zjest 🙂 . No a s tou teplotou by si mala ist,lebo to by malo byt hned riesene pocas tehu.... No to je riadna byrokracia,objednavat sa na poradnu a cakat,mala by ta objednat uz dopredu ,kedy pojdes. Moja gyndoska ma stvrtky na to,a objednava dopredu.. Takto fakt ked si chora,radsej sa poriadne vyliec a papkaj vitaminy 🙂
aspoň vam chutí jesť 😅
ja som rada ked sa najem a nieje mi zle...
aj ja mam zväčšene brucho, ale da sa ešte schovať
Ahojte, aj môj muž sa tvári akoby nič, ale mám pocit, že papá za nás všetkých, možno to má aj nejaký psychologický význam 😀 a inak aj ja mám pocit, že už mám zvačšené bruško, aj keď si to asi len namýšľam a my sme to ešte nikomu nepovedali, no keď k nám niekto príde normálne mám stále pocit, že mi na bruško kukajú 🙂 🙂 to sú stavy 🙂
@lu17 asi som to zle nejako napisala, ja som na poradnu objednana dopredu, len preto som tam volala ze som chcela prelozit termin, ked som neni ok. A obvodna ma sprdla ze som nedosla na kontrolu s nohou, nejako nechapala ze mi je zle, ze nechcem ist von. A teplota neni vysoka, stale okolo 37...ale normalne mavam okolo 36 tak mi je to dost. Kym to neni viac, tak neriesim, len sa kurirujem cajikmi. Vitaminy beriem femibion, je tam aj becko, tusim 106, ci 126% odp, tak nechcem viac brat...aj ked normalne by som uz mala becko cecko nahodene, takto to len volako vydrzim. A ano, cesnak a tak...mala by som...
viem že je na paniku ešte skoro len som s toho všetkého taka nesvoja ale asi je to normálne a ešte by ma potešilo keby mi už prestalo byť zle máte stým niekto skúseností prípadne niečo poradiť na zmiernenie ?
baby, ja som nervozna jak pes......dnes som sa od tych nervov zrevala......a momentalne ma boli aj hlava a este aj do pondelka musim vydrzat ci je babo v poriadku. A strasne by som spala, len ty moji chlapci este spat nechcu a muza doma este nemam. 😠 😠
@muska21 napodobne, mne sa nastval muz ze na neho stekam, hormony a nervozita z pondelka robia svoje, som podrazdena jak pes, chudak muz nechape co sa so mnou deje tak som mu to isla vyjasnit troska ze sa vela meni, vsetko je aj pre mna nove, musim sa popasovat s tymi zmenami tela, hormonmy ze nech ma berie s rezervou.
@monika2712 ja som este nenabrala odvahu povedat mm o tom spineni a asi mu to ani nepoviem a uvidim co bude v pondelok.
@muska21 ni rob ako myslis, ja budem asi tiez v strese az do pondelka, aspon ze to mam hned rano o 9 tej az potom do prace, rozmyslam aj ze ak to bude ok tak poviem sefovi rovno, nech vie preco som taka unavena.

@stipec26 to sa dejú veci, nestíham sa diviť 😀 😀 😀