September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
porod ja osobne este neriesim vobec, mne sa to zda taaaak daleko!
A k tomu bruchu - ja mam pocit, ze sa mi nejak neobycajne velmi vyduva, a to som ani nepribrala, jasne ze sama slanina, ale teda zda sa mi, ze az moc...
@petra6484 😀 😀 😀 tak tiez to tak zatial pocitujem, este som sa celkom nespamatala zo soku.... ale budem ho lubit, aj ked mi je teraz neuveritelne zle a stale len spat, taketo tehu som este nezazila (preto sa bojim, ze ked teraz mi tak dava zabrat, co bude o par mesiacov) ...som silna a sebavedoma zena... som silna a sebavedoma zena!!!
Ahojte, prepacte ze sa vam tu tak votriem... nenajde sa tu mamicka cakatelka, ktora by mala zaujem o plienky pampers premium care č. 1??? je to na zaciatok-cca. prvy mesiac a pol od narodenia babatka, a su super, do 5 kg, mam dve neotvorene balenia a dve načate, z kazdeho chyba par kusov...normalne stoji v obchode nove balenie 13,99 - zistovane v Tescu, DM a 101 drogerie... ja by som posunula jedno cele balenie za 12 Euro, tie nacate by sme sa dohodli, musim spocitat kolko ich chyba...Mne dcerka rychlo narastla a to svokra tolko nakupila...Najlepšie zaujemkyna z Ba alebo okolia ktora chodi do Ba. Dakujem
@zitaje @montinka ...ja ked som sa isla odhlasovat z cvicenia, tak mi ta kocanda hned - a mozno to budu dvojicky... a ja ze co???? ...a ona veselo dalej.. no ja mam taku schopnost - ja vesim dvojicky a vam by som dopriala ... cica jedna... kukam na nu, zrejme netusila, ze ja uz jedny "skoro dvojicky" mam doma.... mi az zle doslo... a teraz cakat do konca februara na utz - aby sme zistili kolko babik cakame... neuveritelne napatie ;) a ano, mame to aj v rodine, i ked teda pred 3 generaciami... ale neviem, ci to tu niekto pisal alebo mi vravela kamoska, ze jednym hovorili jedno jedno a 2 tyzdne co mala posledny utz pred porodom zistili o jednu ruku viac a vraj to jedno sa cely cas skryvalo za tym druhym, tak neviem, ci je to mozne, lebo sak mala doktorka pocut viac srdiecok, i ked teda..... nahody sa deju.... 😀 😀 🙂 🙂 😉
@ivka_marek ja by som aj, ale to budem riesit v lete =) ak dovtedy nepredas, mozeme sa dohodnut
inak tie supinky, ja som vycesavala tou detskou kefkou bebe-jou mame alebo som sa hrala na opicku pocas dojcenia ;)
@stipec26 to je daleko..leto .o)) kiez by uz bolo 😉 mam sampon Bebe, uz som jej ho dvakrat dala, sa mi zda ze sa to lepsi..
@ivka_marek hlavicku sme umyvali v nivea a potom som davala ten klasicky olejcek modry, este ten komanc, co aj mna mamina nim mazala...... ja viem, tak skus napisat mamickam - cakatelkam, co uz maju posledny trimester pred sebou
@petra6484 teraz koncim 8tt, preco?
Ahojte. Baby niekedy vám fakt závidím tie nevolnosti-aspon nepriberáte,ale ja jem a jem a už som pribrala 1,5-2 kg ☹ .
@svintekova neboooj....ja mam nevolnosti, ale nekoncia na WC, len si to posuvam v ramci telicka... a uz je +2kg 😒 ...len pekne papaj, aby sa babika mala z coho zivit a uhniezdit a tesit 🙂
@stipec26 no ja si myslím,že aj bez priberania by sa bábika mala z čoho živit 🙂.
Dievcata citam,ze tu poniektore papkate slaninu a sunku.Udeniny tohto druhu sa mozu?
@nmonika noooo, nemali by sa. Ak je to malo a nie casto, nemalo by to skodt. Proste s mierou, neprehanat, nie denne a nie sa tym stravovat, skor tak ze vobec ale ked pridu chute- ja som take mala, tak dva vecery som si musela dat kusok klobasky...co inak VOBEC nejedavam. Nastastie tie dva razy stacili aby som uspokojila chut a uz sa to nevratilo. Takze asi tak, ze velmi s mierou.
dobre ranko,cely vecer som sa opat vracala k teme ci si dat vziat krv na to pohlavie a hned do rana taky zivy sen ze budem mat chlapceka-inak co som tehotna take zive sny mavam ze rano sa pytam muza ze ci sme sa tom bavili a on ze vobec 😀 😀 😀 normalne som vymleta a uz zacinam zabudat ako pri predchadzajucich tehu...
inak mne nevolnosti tak odisli az nechapem,neni mi vobec zle skor ze rano kym idem maleho do skolky zaniest a nenajem sa tak take mdloby idu na mna pokial to vystihnem rychlo do seba nieco dat je dobre ale stane sa ze nie a to uz sa dogrcam ale nic hrozne-stalo sa mi to mozno 3x...ale prsia ma bolia vecer stale uz ma to otravuje ale na druhej strane som rada ze aspon nejaky priznak zostal lebo samozrejme uz mi chodia vselijake veci po rozume...buduci tyzden ma caka sono len este neviem v ktory den a urcia mi presny termin...
inak je tu nejaka mamina co caka babo a ide dalsie dieta od septembra 1 x do skoly?mne to tak vychadza a mala do skolky, vela ludi ma nahovara na odklad ze to budu fofry no maly je sikovny a do skoly sa tesi...tak neviem nejak to hadam zvladneme...
pekny vikend
jej dnes mi uz naskocil 10 tt 🙂 ale to ideeee
a este som stale unavena zaspavam s detmi o 20 vecer neviem sa prekonat kedy to vymizne muz uz je na nervy ze je stale sam...

@muska21 ahoj ano spinila asi od piatku do stredy. v piatok sa vo mne sparal moj gynekolog,v utorok sono zo spodu asi preto. ale vsetko bolo ok tak som nic nesla,videla som predsa ze mimco je ok,bije mu srdiecko tak na co ist na pohotovost. ale uz to preslo