icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

paula80
13. feb 2012

@tinara23 veľmi pekné video a hlavne to,že je v 10.t.t už tak krásne vyvinuté a to je iba také drobulinké 🙂

monika2712
13. feb 2012

@ktore jaaj zavidim ti, ja by som najradsej zalahla tiez, uz mi oci klipkaju ☹

veverka84
13. feb 2012

@ktore nie dnes asi zavolam dr ze kedy mam dojst.a pohyby som pri druhej citila skor myslim ze o 3 tyzdne, uz aby to bolo nech mam klud na dusi...

ktore
13. feb 2012

@monika2712 ja som dnes spadla pri obchode pri aute.som sa naplasila ale nepadla som velmi.rovno na zadok.zatial nic necitim ale radsej si lahnem.

monika2712
13. feb 2012

@ktore no na to bacha, ja som sa tiez bala rano jak som isla k doktorke lebo mam cizmy take smyklave a nebol odhrnuty chodnik, tak som si hned prizvukovala ze musim davat pozor na pad..
och ale strasne by som spala..
Akurat som sa pytala muza ze kedy teda oznamime rodine.. lebo zatial vie len moj tato len tak daco, nepotvrdila som mu to na 100 percent a kamosky, ale inak nikto iny. Tak vaham ze kedy im povedat, v robote tiez nevedia, len kolegyna hned rano vyzvedela ze u koho som bola u akeho doktora, tak som jej povedala, ze nemusi vsetko vediet.

marcelatje
13. feb 2012

zdá sa, že tie moje stavy sa pomaličky lepšia 🙂 ale nechcem to zakríknuť 😅

orchidea8
13. feb 2012

@monika2712 ...my sme to nepovedali este vobec nikomu, po kontrole v 12tt to chcem oznamit uz hromadne kazdemu.

anicka245
13. feb 2012

juj tak vam v dobrom zavidim ze uz ste videli srdiecko..... ja este nekonecne dva tyzdne musim cakat na utz ci je vsetko v poriadku...............

veverka84
13. feb 2012

@marcelatje daj si pozor ja od soboty jak zdochlina vracam vacsinou k veceru mi je ukrutne zle a dnes aj rano som grcala a normalne v noci som sa zobudila na to ze mi je zle ja sa uz nebudem vyjadrovat k nicomu lebo dopadam tusim podobne ako sissmiss so suknou v lete...

marcelatje
13. feb 2012
veverka84
13. feb 2012

kucharikova
13. feb 2012

už nech je streda rano idem na kontrolu,iste mi bude zas sono robiť a možno ho/ju uvidim🙂)len dufam ze je vsetko ok.tak to mate pravdu,mi by sme teraz každy týžden chodili k doktorovy aby nas ubezpecil že je všetko ok 😀 😀 ma niektora zvas problemy s mykozou?mne ju zistil v 3-4tt a že sa može liečiť až od 12tt.nikdy pred tehu junemala,robim si vyplachy a rossalginom,uvidim čo povie.

veverka84
13. feb 2012

@kucharikova ja mam mykozu teda mala som teraz v nejak v 9 tt dala mi gynopevaril cipky aj masticku aj som to dobrala teda mast mam este ale necitim sa este 100% tak na 90 % by som povedala ze je to prec...

sissmiss
13. feb 2012

Teraz som dosla od dokiho, srdeeenko bije a mame asi 5,5 centi, bejby je o tyzden vacsie v porovnani s pm, tam by som mala byt 11.tt, ale podla mna a bejby sme v 12.tt.
Skrining som odmietla, dr v pohode, nabuduce mi ho mal robit. Mame sice obaja uz vlastne vyssi vek, ja 30, ale aj tak by sme s nejakou nespolahlivou informaciou v 16, ci 18tt nic nerobili, takze nechcem mat zbytocne stresy, lebo z tripple vychadza prilis casto falosne negativny vysledok...
Inak aj ja som zle spala, lebo som do tretej citala napinavu knizku a teraz zaspavam len si sadnem, uz aj driemem...tak mi treba

babika771
13. feb 2012

@ktore
Ja nosim už dávno väčšie nohavice🙂 Radšej zakryjem veľkým tričkom🙂)) Lebo keď ma to tlačí je mi ešte horšie... Našťastie som minulý rok zhodila 8kg tak mám kopec väčších nhavíc🙂)

veverka84
13. feb 2012

@sissmiss parada tesim sa s tebou🙂 a teda v pohode nemusis si dat tie afp urobit?

tinara23
13. feb 2012

@sissmiss no teéééda, vy ste velikíííí, gratulujem, to už fakt budeš asi v 12tt, ja som mala v 11tt bábo 4,2 cm 😉

sissmiss
13. feb 2012

zlate ste 😀 sme riadne velkiiii, mala som trosku obavy, 12.tt.....vsade vidim rizika a tak...clovek je uz opatrnejsi po nejakych negativach...
Nemusim si dat nic robit, stacilo to odmietnut a moj dr sa k tomu dokonca priklanal, aj ked len tak medzi nami dvomi, nic oficialne, proste ma v tom podporil. Ja som aj z toho mala obavy, ci nebude naliehat a podobne, ale bol velmi fajn. Dala som si spravit aj fotecku, babato ma jednu ruku hore a mrvilo s nou, vidno prstoky 😀 ....ale uz tak nefnukam ako pred mesiacom 🙂

petra6484
13. feb 2012

ahojte kočky no mňa chytila taka nádcha že ledva dýcham a doktorka mi dala kvapky do nosa ktoré sú antibiotika ale ešte si ich nenasadím počkám z čajíkom možno to ustúpim len dúfam že ta hnusná choroba neohrozí babatko ☹

petra6484
13. feb 2012

a ešte detajlik prestávam babule fajčiť tak mi držte palce 😉

tatulienka
13. feb 2012

ahojte

@sissmiss tak to je super, ze je babo take velke...my sme zase maly :( ale ja furt dufam, ze to dobehne..

baby, mne bolo posledne dva dni vecer zle..zaludok ma bolel...ale ked som nieco zjedla, bolo to lepsie....ja idem na kontrolny utz buduci utorok, tak dufam ze babo narastlo a uz nebude mensie o 2tt...a menim gyndosa, ale zevraj ma moze stary odhlasit az od marca, lebo vo februari som uz bola osetrovana u stareho..tak to do marca uz nejako vydrzim...

tatulienka
13. feb 2012

@petra6484 no tak to drzim palce, ja som prestala hned ako som mala pozitivny test..

lu17
13. feb 2012

@sissmiss Gratulujem, tak to budes kludnejsia,kedze 12 tyzden... uz len par a mas prvy trimester za sebou 🙂

lu17
13. feb 2012

@petra6484 Daj ci cecko minimalne 500 a pit cajik zazvorovy, matovy ale vsetko s mierou.Ak mas aj ine vitaminky ber ich kludne 🙂 Mozno ti to pomoze 🙂

lu17
13. feb 2012

Baby posielam tabulky, rozdelenie mesiacov co som nasla na nete 🙂

zuzana_v1
13. feb 2012

@lu17 to je super, ta tabulka 🙂 na akej stranke si ju nasla? Nechce mi ju odtialto skopirovat ☹

lu17
13. feb 2012

@zuzana_v1 To som si stiahla davnejsie z modreho konika,niekomu z fotoalbumu 🙂 Takze ani neviem kde to na stranke je ☹

zuzana_v1
13. feb 2012

@lu17 uz sa mi to podarilo 🙂 ale dakujem

nmonika
13. feb 2012

JA som dnes neodolala,a uz mam zopar veciciek nakupenych pre nase babo.

marianka99
13. feb 2012

ahojte, pripajam sa aj ja k septembrovym mamičkam 🙂 dúfam, ze to dotiahneme do uspesneho konca....aj ked na zaciatok mam starosti viac nez dost v 5 tt som trošku krvácala a navyše mi doktorka našla cystu skoro 5 cm 😢 takže beriem duphaston a som na pn....v 7 tt na sone mi zistila, že cysta praskla, ale stale tam je asi 2,7 cm , tak dufam, že sa to nejako vstrebe alebo čo....máte niekto podobnú skúsenost??? doktorka hovori ze cysta babu nevadi, ale aj tak sa bojim velmi