September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@sissmiss asi si si ma s niekým pomýlila, my sme nečakali dvojičky
@svintekova to ma mrzi ☹
@svintekova vždy ma veľmi mrzí ak sa tu babám a ich bábatkám stane niečo zlé, u teba o to viac, že sme na tom boli skoro úplne rovnako....je mi to veľmi ľúto 😔
:( celu noc som sa prevalovala,bojim sa,mam este 2tyzdne do poradne a po vasich spravach myslim len na najhorsie,kedze som srdiecko este nevidela :( toto su ake stresy :( baby,drzte sa.
aj mne je to luto a velmi. je mi s toho do placu ked si predstavim ze sa to moze stat ktorej kolvek z nas. 😢
@svintekova...moc ma to mrzi, drzkaj sa 😔
Ja mam do poradne este vyse 2 tyzdnov...hadam bude vsetko ok.
Vsetky sa drzte!!!!
je mi to ľúto, mne sa to stalo v lete... teraz som opäť v tom, ale bojím sa , kedže ma vystrašili s hemoglobinom.
Hnevam sa na muža , že nechcel ísť so mnou na genetické testy, tam by sme to zistili.
Drž sa , ... mne pomohla zumba, prestala som myslieť na ten smútok, a kúpili sme si aj psa🙂) a o 4 mesiace som našla dve čiarky... a to sme predtým 5 rokov nemohli mať deti... tak sa to asi nejako nakoplo...
dievčata, myslime všetky pozitívne, dobre? 😅
ale mna tiež niečo trápi - od konca 8. tt mi prestalo byť nejak zle,
je to normalne?
chapete ma? ked mi je zle, citim, že som tehu a tak som spokojna,
a teraz sa citim zrazu tak dobre, že ani necitim, žeby som bola tehu...
poraďte
@kamilkka ja sa takto citim od zaciatku tehu.. v postate ani neviem ze som tehu, dokonca aj prsia uz menej bolia a su menej naliate, nevolnosti uz nemam absolutne ziadne, a teda ani som takmer ziadne poriadne nemala. Skor si myslim ze je to tym, ze telo si uz zvyklo na tu zvysenu hladiny hcg, kazdemu to trva inak, niekomu menej, niekomu dlhsie.
@monika2712 chapem, aj mna už prsia menej bolia,
ale byvala som velmi unavena a zrazu niesom až tak....
takisto som mala velke nechutenstvo a akoby kamene na žaludku,
len zrazu sa to všetko zlepšilo, tak preto dumam, že mi to nejak nesedí...
@svintekova Drz sa , je to velmi smutne, ze sa to stava ☹ Je mi to luto.....
@kamilkka hej, ja tu unavu este mam, tazobu na zaludku uz necitim tiez, prsia tiez mam pocit ze su lepsie posledne dva tri dni... ale pre zmenu mam brutalnu migrenu uz treti den dneska.. ostala som doma, dneska je bio 5, takze som uplne odpisana.. podla mna je vsetko oK, len si proste telo zvyklo na ten hormon, su zeny ktore celu tehu oK, nemaju ziadne priznaky, alebo len nejaku tu unavu a podobne.. samozrejme stat sa moze vselico ale to sa moze stat kedykolvek a nijak tomu nezabranime.. proste treba verit ze babo je oK a ze patrime k tym stastnejsim, ktorych telo sa s tym vie lepsie vysporiadat..
@monika2712 diki 😉
našla som prave nejake grafy, kde su hodnoty HCG a našla som, že v 7. - 8. tt je vrchol hodnoty HCG, potom jeho hladina klesá, tak možno preto nám je lepšie 😵
@svintekova je mi to luto ☹
@kamilkka hej posli link ak to este mas, zaujima ma to.. 😉
baby dnes som volala s dr na sono mozem dnes v piatok alebo v nedelu a ako naschval celu zimu ani vlocka snehu a dnes do rana tak navalilo a stale vali ze ja neviem to mam take stastie snad iba ja...problem je ze za dr musim ist autom do druheho mesta a cesty su hrozneee...ale ja chcem vedet uz konecny termin a hlavne ze je vsetko v poriadku...do toho som chora soplim kycham a od minulej soboty mi je stale zle a zle...keby som nahodou isla tak dam vediet co nove 🙂
@sissmiss moje dieta ak bude panna, bude smrncnute nevhodnou genetickou vybavou pre panny 😀 A hlavne by asi dost trpelo mojim vseobjimajucim chaosom, ktory mne vyhovuje 😅
Dufam ze som sa ziadnej panny tu nedotkla tou charakteristikou 😀 , to som rozhodne nemala v plane, len som si spomenula na byvalu priatelku mojho otca (nasi su davno rozvedeni), tak to bola typicka panna - v 50 r. dokonala postava, uzkostlivo sa o seba starala, a neustale sa do mna navazala kvoli nasim odlisnym nazorom na vychovu a bola na nervy, ked si moje deti chceli pozicat plastovu misku z kuchyne na hranie v zahrade, ze to nie je hracka 😠
Inak ja som srdiecko mojho babatka tiez este nevidela, zajtra idem 1.x k lekarovi. Mna tie navstevy gynekologa dost stresuju...
Ahojte žienky, všetkým gratulujem! My sme september 2011, ako krásne a rýchlo prebehlo tých 9 mesiacov , a naše septembrovčiatka už majú 5 mesiacov. Bolo super keď sme písali, ktorá kedy a či už porodila. Držte sa, nech ste všetky zdravé, a samozrejme aj detičky 🙂
ahoj, cvičila som ju po zamlčanom potrate kvôli psychike... teraz keď som tehotná tak už nie, chodila som plávať, ale ani to už nevládzem... dufam, že po pití červenej repy sa mi namnoží energia🙂) ale chcela by som niečo svičiť pre tehotne... asi brušné tance, jogu, pilates...
@svintekova je mi to veľmi ľúto 😢 ,drž sa.
@anicka245 mna boli cely clovek,som pn do konca tyzdna,cele dni prespim,nie som nic schopna spravit,pri zivani ma napina,na bolave prsia sa budim aj v noci :( okrem toho ma strasne bolia bedrove klby. Neviem co mam jest,je mi zle len pri pomysleni na jedlo,jablcka ako tak zvladam.
baby boli ste uz niektora na nt teda sijovom prejasneni, alebo uz vas objednali?
Uf, no vidím že nie som sama čo občas stresuje aj keď sa snažím myslieť pozitívne 🙂 Ja mám ďalšiu kontrolu až 7. marca a neviem ako dovtedy vydržím 😀 Inak baby, neviete či byť vypísaná na PN a byť na rizikovom je to isté???? ja som PN kvôli problémom na začiatku..
ahojte babule, včera som bola u doktora na prehliadke.....takže čakáme len 1 bábo 🙂 ....aj ked na usg bolo vidno ešte jeden plod. vak, avšak bol bez plodu ☹ ......ale tešííííím sa aj z toho jedného 😀 😀 😀 krásne som videla ako sa hýbalo 😀 😀 och to je teda pocit......zatiaľ je teda všetko v poriadku, o mesiac daľšia kontrola a koncom marca idem na skríning 🙂
@vladka1828 a nie je to neskoro na ten skrining? ja na neho idem uz zaciatkom marca, to budem v 12tt.. uz vtedy by sa mal robit nie?

@svintekova daj tomu este cas....10tt, ked nevidia trdla doktori na utz dvojicky...co ak prehliadol srdiecko...chod aj k niekomu inemu.... drz sa