icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

tatulienka
17. feb 2012

baby, v tejto teme sa s vami lucim, drobcek to vzdal-missed abort...prestalo mu bit srdiecko :( tak sa drzte

iviatko
17. feb 2012

@tatulienka :( drz sa. Je mi to velmi,velmi luto.

paula80
17. feb 2012

@tatulienka strašne ma to mrzí,drž sa

paula80
17. feb 2012

baby ja som už z toho v riadnej depresii,skoro každý deň zlá od jednej z nás,ja to asi ani do budúceho týždňa kontroly nevydržím ☹

veverka84
17. feb 2012

@petra6484 len cajik u mna dlho nezotrva v zaludku 😀 😀 😀

veverka84
17. feb 2012

@tatulienka je mi to luto, vela sil, tes sa z dcerky a dufam ze coskoro pride drobcek za anjelika...

stana80
17. feb 2012

Dnes v noci zasa krvacanie .....................ja uz som na konci.Tatulienka drz sa

veverka84
17. feb 2012

@paula80 ani mi nehovor ja mam dnes sono ale nervy mam na dranc pri prvom by som sa tesila ale teraz len cakam to najhorsie...v tejto teme je nejak privela anjelikov... ☹

paula80
17. feb 2012

@veverka84 držím palce,nech je všetko ok,potom napíš, nech máme aj dobré správy

veverka84
17. feb 2012

@paula80 napisem dufam dobre...

petra6484
17. feb 2012

@veverka84 neboj pokial sa ty citis dobre a nemas nejake vedlajsie priznaky nemusis sa obavat vsetko bude v poriadku uvidis ja neviem ja sa nejako nestresujem ci bije srdiecko ved nemá dôvod nebyť 🙂 drzim palceky

veverka84
17. feb 2012

@petra6484 praveze sa citim az moc dobre oproti dvom tehotenstvam predtym a toho sa asi bojim...jaj baby neviem ci mi navstevy v tejto teme neskodia...ked to tu citam vsetko...ale na druhej strane si poradime a tak...snazim sa odosobnit a nemysliet na zle ale bohuzial nie vzdy to ide, najviac to na mna ide ked ma caka sono...no nic nech uz je poobedie a mam za tym s dobrym vysledkom...

veverka84
17. feb 2012

@tatulienka ako ti na to prisli isla si na kontrolu len ci si aj krvacala?ak sa ti nechce nemusis odpovedat...

petra6484
17. feb 2012

@veverka84 neboj vsetko bude dobre tes sa na to ze uvidis drobca na obrazovke ako si tam zije 😀

anicka245
17. feb 2012

myslite ze slabulinko ruzovy vytok po velkej moze byt normal?

tatulienka
17. feb 2012

@veverka84 no bola som na pohotovosti, lebo som bola na velkej a ked som sa utierala, mala som na papieri dve mikro bokdy krvi..ale fakt malinke..ze clovek by si to ani nevsimol...tak radsej ze pojdem na pohotovost...a tam mi robili ultrazvuk a lekar mi povedal, ze:nepotesim vas...nevidim ziadnu akciu srdiecka :(

zuzka298
17. feb 2012

@tatulienka Drzkaj sa, je to velmi tazke, ale niekedy to priroda takto zariadi. ja som mala missed abort v auguste a teraz sa uz zasa tesime. neboj, babatko pride v ten spravny cas. hlavne teraz mysli na svoje zdravie,aby si bola v poriadku fyzicky aj psychicky. modlim sa za anjelickov, nech im je v nebicku dobre

monika2712
17. feb 2012

@tatulienka mrzi ma to.. drz sa

tatulienka
17. feb 2012

@zuzka298 dakujem..v ktorom tt si mala missed abort?a kedy si mohla znovu otehotniet?

tatulienka
17. feb 2012

@monika2712 dakujem, ale ja uz mam po kyrete...

iviatko
17. feb 2012

@monika2712 myslim,ze to si vyhlada kazda sama. Nemusis hned chrlit mudre rady internetu,o to viac to boli aj nas,ktore nevieme na com sme.

ktore
17. feb 2012

@tatulienka je mi to tiez luto v ktorom tyzdni si bola?

orchidea8
17. feb 2012

@tatulienka...moc moc ma to mrzi, drzkaj sa! Ja som si presla aj MA, aj mimomaternicovym...oba razy som mala kyret a po mimomaternicovom som otehu na 3 cyklus.

iviatko
17. feb 2012

@ktore myslim,ze mame pod.termin porodu. Uz si bola na utz? Ja ked som bola v 5+3 hned mi brali 4ampulky krvi,teraz idem az 28.2. Po tomto vsetkom co tu citam ma vsak zahaluje smutok. Je mi to tak luto baby.

delideli
17. feb 2012

@tatulienka : mrzi ma to..:( aj ja mam za sebou MA,pred 2 tyzdnami,tiez som bola septembrovka..dufam,ze nabuduce to vyjde 🙂 drzim palceky a drz sa 🙂 vela sil prajem..

tatulienka
17. feb 2012

@ktore v 10tt...
@orchidea8 dakujem za podporu, ja som teraz uz 2x potratila, prvy krat v 7tt samovolny potrat, teraz v 10tt MA... clovek aby sa bal znovu otehotniet..

anicka245
17. feb 2012

@iviatko aj ja idem az 27.2. na utz, bola som 6+2 a vtedy este nebolo nic moc vidiet, tak tiez trpnem a kazdy den mi pride vecnost, musime to vydrzat 🙂

ktore
17. feb 2012

@iviatko ja som bola v 5 tyzdni.bolo vidno len vacok.nebrali mi krv.teraz idem v pondelok na kontrolu tak som zvedava.
@tatulienka aj ja pojdem uz na 10 tt,ale som pripravena na vsetko co sa moze este stat.radsej sa pripravim akoby som potom zosalela.musim to brat tak ze ked sa ma stat tak nech stane na zaciatku.je vzdy lepsie ako niekde v strede ci neskvor.viem ze ak je chyba tak to musi ist.modlim sa aby bolo vsetko ok ale som pripravena aj na to najhorsie.viem ze ma to zoberie velmi,ale potom este mozme skusit.ja uz mam svoj vek tak ak to nevijde tak uz mi odbilo.a budem sa venovat dcerke.nejak si davam silu,hoci ma ovlada depka.

monika2712
17. feb 2012

@iviatko neslo o mudre rady z internetu ale o snahu pomoct, a o to ze sa moze vyrozpravat aj v teme kde to baby uz zazili, ci uz kyret alebo spontanny.. ked sa ta to netyka, nemusis si to ani otvorit ani citat nie?

@tatulienka to ta nan velmi rychlo poslali.. drzim palce nech to nabuduce uz vyjde.

iviatko
17. feb 2012

@monika2712 kazda si svoje najde. Uz mi len chyba odporucenie o b6.