September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@tomika
@veverka84 no to som zvedavá aj ja,či tie chute naozaj sedia,lebo ja som pri oboch chalanoch jedla hlavne slané -strašne mi chutilo pečivo,paštéky a syry,ale aj bežne mám toto najradšej,sladké mi chutilo tak normálne a kávu si nepamatám,či som pila alebo mi vadila, teraz mi chutí normálne 1x denne si ju dám,samozrejme slabšiu nescu s mliekom a chutí mi zas viac slané,ako sladké,voňavky mi strašne vadili pri staršom synovi,napínalo ma z nich ako teba.Takže u nás to vypadá zas na chalana 😉
ake krabice baby ?u vas sa to dava kazdej tehotnej?u nas nie.pametam ze som dostala po porode.inak nie.
u nas sa uz stavky uzatvaraju co budeme mat 🙂
@ktore No presne tak isto je to aj u mna.Predtym som bola strasne na sladke a teraz absolutne nemam na to chut. V chladnicke mame kus torty z oslavy a nic mi to veru nehovori. Aj ja citim, ze to bude chlapec. Sranda bude, ak to bude dievca. Viac veciciek mam v modrej farbe. No ale nevadi, hlavne nech bude babo aspon nejake a hlavne zdrave.
@paula80 aj suseda ma 3 chlapcov a potom mali dievcatko.hovori ze to jedno dievca je take ako ty traja chlapci dokopy.ktovie.moja dcerka bola furt urevana booze.to bolo.dufam ze to zase take nebude.stale vyzadovala pozornost.furt fest.bolo to riadne o nervi.ale je dobra.uz ma 9 rokov konecne a je vic samostatna.ked pomyslim na to ze aj druhe bude take uplakane tak asi odidem z domu 😀 😀 😀 .to urcite budem uz pristupovat k nemu inak ako k dcere.
Citam ze riesite pohlavie...podla coho to poznate? Ja som pri malom pila kavu lebo mi chutila, a papala som vela ovocia...teraz odkedy som zistila ze som tehu kavu ani citit nemozem, a len sladke jedla by som jedla...
@orchidea8 ja som zasa kávu nemohla ani cítiť a bol to chlapec 🙂
@orchidea8 ja som pri dcerke kavu nemusela.teraz nemam odpor k nej.jedla som sladkosti a teraz nejem.takze trochu to do seba zapada.som zvedava.potom si napiseme ktora ako citila a potom co jej povedali.ale to mame este daleko.sice ani nie az tak.mylsim ze v 5 mesiaci robia utv nie?tam ak je dobre otocene tak povedia.ja ucite chcem vediet.
@ktore ja som počula veľa názorov,že dievčatká sú úplné iné ako chlapci,kľudnejšie,krajšie sa prehrajú,také celkovo poslušnejšie a dajú sa lepšie usmerňovať,ale je to asi individuálne, závisí aj od povahy,naši chalani sú úplne rozdielny povahovo,aj ako bábatká boli rozdielni /jeden kľudný,druhý hyperaktívny/,tak uvidíme.
@anjelik007 ani ja kavu ani pri prvom chlapcovi ani teraz preto si myslim ze tiez chlapec.pri dievcatku by som vypila litre keby som mohla...
@veverka84 no teraz tiez nemozem kavu ani citit, ale mam blby tlak, tak si dam par glgov, ale tak dúfam, že to bude dievčatko 🙂 mamina nás mala 4 a vzdy mala iné chute, tak si vzdy myslela, že už to bude chlapec a stále dievča 🙂
@veverka84 vav super to sa da tak skoro? a koľko to stojí?

@veverka84 ty si posielala krv do genetonu, ci tam ides ?