icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

daniela02
21. feb 2012

@veverka84 ty si posielala krv do genetonu, ci tam ides ?

veverka84
21. feb 2012

@daniela02 a sak mozno este daju nabuduce 🙂 inak ten co sa dostava v porodnici je fakt lepsi a hlavne pri prvom v 2006 davali aventovu velku flasku a v 2009 uz domestos do wc asi namiesto toho 😀 😀 😀 😀 cize nic moc...

veverka84
21. feb 2012

@daniela02 vcera som poslala ja to mam 100 km do blavy a to by sa mi nechcelo kvoli tomu trepat...

petra6484
21. feb 2012

@veverka84 tak hadam aj umna to je ok babo rastie to je podstatne 🙂

daniela02
21. feb 2012

@veverka84 ja si pamatam ze v roku 2008 som pri malej dostala kozmetiku, cumlik taky velky hnedy a caj pre kojace mamminky a prasok ci co, ostatne neviem. Ale aj v tom prenatale bolo cosi, neviem ci nie znahody Flaska, mna to potesilo, bolo to uz nieco pre malicke

daniela02
21. feb 2012

@veverka84 ja nad tym tiez spekulujem, takze sa necham asi inspirovat potom tebou

paula80
21. feb 2012

@tomika
@veverka84 no to som zvedavá aj ja,či tie chute naozaj sedia,lebo ja som pri oboch chalanoch jedla hlavne slané -strašne mi chutilo pečivo,paštéky a syry,ale aj bežne mám toto najradšej,sladké mi chutilo tak normálne a kávu si nepamatám,či som pila alebo mi vadila, teraz mi chutí normálne 1x denne si ju dám,samozrejme slabšiu nescu s mliekom a chutí mi zas viac slané,ako sladké,voňavky mi strašne vadili pri staršom synovi,napínalo ma z nich ako teba.Takže u nás to vypadá zas na chalana 😉

ktore
21. feb 2012

@paula80 juj aj mne chuti viac slane jedlo ako sladke a to som pred tym bola pažrava na sladkosti.teraz nemusim.dam si iba tak obcas na chut.citim ze to bude chlapec a teraz ako ty hovoris podla chuti tak dufam ze aj bude.nech je do paru a nech ma manzel koho ucit hrat futbal 😀

ktore
21. feb 2012

ake krabice baby ?u vas sa to dava kazdej tehotnej?u nas nie.pametam ze som dostala po porode.inak nie.

daniela02
21. feb 2012

@ktore tak dufam, ze aj my potom budeme mat chlapceka, moj manzel s dcerkou uz totiz volaju moje brusko bumblee bee, ak ste pozerali niekto transformerov je to zlty sportiacik robot, a manzel vyhlasil, ze to je take neutralne

paula80
21. feb 2012

@ktore 🙂 držím palce,nech je to malý futbalista,potom neskor uvidíme,či to sedelo.Ja si tiež myslím,že budeme mať zas chlapca,nejako to tak cítim,ale ja by som si zas priala malú princeznú,ale keď nebude,tak nevadí,zopakujeme si to isté po 3krát 😉

veverka84
21. feb 2012

u nas sa uz stavky uzatvaraju co budeme mat 🙂

paula80
21. feb 2012

@daniela02 aj mne sa zdalo,že som cítila pohyby,a hlavne 2x keď som si kýchla,potom na spodku brucha normálne také zavlnenie,možno si to nahováram,ale naozaj sa mi to tak zdalo,no zdá sa mi to hrozne skoro.

soniatko
21. feb 2012

@ktore No presne tak isto je to aj u mna.Predtym som bola strasne na sladke a teraz absolutne nemam na to chut. V chladnicke mame kus torty z oslavy a nic mi to veru nehovori. Aj ja citim, ze to bude chlapec. Sranda bude, ak to bude dievca. Viac veciciek mam v modrej farbe. No ale nevadi, hlavne nech bude babo aspon nejake a hlavne zdrave.

ktore
21. feb 2012

@paula80 aj suseda ma 3 chlapcov a potom mali dievcatko.hovori ze to jedno dievca je take ako ty traja chlapci dokopy.ktovie.moja dcerka bola furt urevana booze.to bolo.dufam ze to zase take nebude.stale vyzadovala pozornost.furt fest.bolo to riadne o nervi.ale je dobra.uz ma 9 rokov konecne a je vic samostatna.ked pomyslim na to ze aj druhe bude take uplakane tak asi odidem z domu 😀 😀 😀 .to urcite budem uz pristupovat k nemu inak ako k dcere.

orchidea8
21. feb 2012

Citam ze riesite pohlavie...podla coho to poznate? Ja som pri malom pila kavu lebo mi chutila, a papala som vela ovocia...teraz odkedy som zistila ze som tehu kavu ani citit nemozem, a len sladke jedla by som jedla...

ktore
21. feb 2012

@soniatko ved ano nech je hlavne zdrave.to je dvolezite a potom bude vsetko fajn.

anjelik007
21. feb 2012

@orchidea8 ja som zasa kávu nemohla ani cítiť a bol to chlapec 🙂

alyce
21. feb 2012

@ktore zas nova fotka? Ako bolo na sone? Ja odpadnem, ze uz 10. tyzden 🙂

daniela02
21. feb 2012

@paula80 ja tiez si myslim, ze to bolo skoro, ale jeden nikdy nevie, nie su to take pohyby ako neskor, ale dost sa to podobalo

ktore
21. feb 2012

@orchidea8 ja som pri dcerke kavu nemusela.teraz nemam odpor k nej.jedla som sladkosti a teraz nejem.takze trochu to do seba zapada.som zvedava.potom si napiseme ktora ako citila a potom co jej povedali.ale to mame este daleko.sice ani nie az tak.mylsim ze v 5 mesiaci robia utv nie?tam ak je dobre otocene tak povedia.ja ucite chcem vediet.

paula80
21. feb 2012

@ktore ja som počula veľa názorov,že dievčatká sú úplné iné ako chlapci,kľudnejšie,krajšie sa prehrajú,také celkovo poslušnejšie a dajú sa lepšie usmerňovať,ale je to asi individuálne, závisí aj od povahy,naši chalani sú úplne rozdielny povahovo,aj ako bábatká boli rozdielni /jeden kľudný,druhý hyperaktívny/,tak uvidíme.

ktore
21. feb 2012

@paula80 je to velmi skoro.ktovie.mozno si priliz chuda a citis to uz skvor.

veverka84
21. feb 2012

@anjelik007 ani ja kavu ani pri prvom chlapcovi ani teraz preto si myslim ze tiez chlapec.pri dievcatku by som vypila litre keby som mohla...

veverka84
21. feb 2012

@ktore ja ti to napisem uz v piatok budem vedet co cakame dala som si zobrat krv 😀

anjelik007
21. feb 2012

@veverka84 no teraz tiez nemozem kavu ani citit, ale mam blby tlak, tak si dam par glgov, ale tak dúfam, že to bude dievčatko 🙂 mamina nás mala 4 a vzdy mala iné chute, tak si vzdy myslela, že už to bude chlapec a stále dievča 🙂

ktore
21. feb 2012

@alyce na sone sa len tak mihotalo heh.podarene.ma 2,6 cm.je presne take velke ako ma byt.na krv idem az v 12 tyzdni

anjelik007
21. feb 2012

@veverka84 vav super to sa da tak skoro? a koľko to stojí?

alyce
21. feb 2012

@ktore no super, tak pekne rastiete. Aj ti je zle?

paula80
21. feb 2012

@ktore no mne sa stalo pri mladšom synovi,že mi doktor na tom sone v 20 t.t.povedal,že dievčatko a na ďalšom to už bol chlapec - spýtal sa,"čo som vám povedal minule?" a ja že,"dievčatko" a on "no ale teraz vidím chlapčeka",tak dúfam,že ma zas nepopletie. 😉