icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

lu17
1. mar 2012

@anicka245 Ahojky, noo aj mna dnes potrapili krce, take riadne v bruchu a k tomu nevolnost,myslela som ze skolabujem....Takze je to asi crevna chripka, este vcera som ti pisala ze mozno tehu nevolnost,ale nieeee je to riadna mrcha- krce a celkovo zle 😖

sissmiss
1. mar 2012

@stipec26 jeeeej, moj svist ma 159 tep 😀 tak mozno naozaj budeme kupovat ruzove vecicky

anicka245
1. mar 2012

@lu17 mne to nastastie preslo, aj ked este opatrne jem, mozes do seba nieco dostat? Mna zase dnes trapia zuby, ale hrozne bolesti... asi prievan som chytila lebo cela prava strana ma neuveritelne boli 😠

stipec26
1. mar 2012

@sissmiss no a kedy budes vediet, az v pondelok? ci to ty si nie si davala do genetonu podla krvicky?

ja som tiez myslela, ze knizka ostava mamine... a nestihla som si ich prefotit - pri provom som bola na poradni 14-teho vo stvrtok na Valentina a pani doktorka, ze to je este vysoko, ten sa nechysta este vonku...ze najskor 3.3...ak sa to este neposunie... tak som sa v piatok rozlucila v robotke, ze teda koncim a zacinam pripravy na babatko a oddychovat no a v nedelu o 2hod rano som povedala muzickovi, aby si dokoncil robotku, ze asi nieco uz bude, pred 8 hod mi odisla voda, osprchovala, naranajkovala - lebo prizvukovali na priprave, ze jest treba este doma, potom uz nedaju 🙂 🙂 a sice sme sa natrapili 12hod, ale toho 17-teho som uz mala svoj uzlicek....
pri druhom babatku - mi pani doktorka povedala, ze je to v pohode... ona sa chystala na vikend do Patieniec - tak ze to vidi najskor za 2 tyzdne a to bolo o 10hod na poradni v piatok a o 14hod mi uz odtiekla voda a o 16hod som ju volala, ze rodime =) prisla, odrodila ma a o 19hod uz utekala za rodinou a vyrazali na dovolenku, kym ja som sa vytesovala z krasneho dievcatka ;)
teraz mam do tretice - vsetko dobre - opat tu istu pani doktorku, prvy termin mi dala 23.9., teraz po prvej poradni 16.9, takze ja sa chystam uz od konca augusta byt pre istotu ready a fotim knizku aspon tohto tretieho, snad teda posledneho babatka ;)

sissmiss
1. mar 2012

@stipec26 zase revem...to je kraaasne

ano, ja som si davala, v pondelok by som mala vediet, vraj vo stvrtok budu mat vysledky a piatok poslu tak pondelok by som mohla mat.
Pridame ten tep do tabulky, dobre? Babenky ktore mate knizku, napiste frekvenciu srdca, dorobim to tam

sissmiss
1. mar 2012

Prezývka--Termín pôrodu pp--mám doma --Tušák/mená--je mi zle?--zvraciam?--chute--G--tep--w predpovede

montinka-17.9.2012-chlapec, dievča---dievca/ Bianka, Alžbeta, Viktória, Diana- nie-nie-sladké
sissmiss-3.9.2012--chlapec-------------chalan/Kristina, Natialia, Lukas------------áno-nie-slané---w chlapec-159
katka 143 -2.9.2012-chlapec, dievča---chlapec---------------------------------------------------ovocie
lusinda1989---17.9.2012--prvorodička----------dievča/Nelka-Melania-Michaela----ano--nie------všetko
veverka84--12.9.2012-chlapec/dievča---chlapec/Oliver, Max, Dávid---------------ano-ano-slané a mäso-G dievča
stipec26--23.9.2012--chlapec, dievča--chlapec/Samko---------------------------áno--nie--slané, kyslé--w chlapec
sunny15--18.9.2012--prvorodička--------dievča/Vivien, Mia, Karin-------------------ano--ano—mäso
soniatko--20.9.2012--prvorodička---------chlapec/ Timotej, Filip---------------------áno--nie--kyslé a polievky
zahadka--12.9.2012--chlapec-------------dievča/Paulínka-----------------------------áno--áno--sladké--w dievča
paula80--16.9.2012--chlapec, chlapec--chlapec/Matias------------------------------nie---nie---slané---w chlapec
katka_77--27.9.2012--dievca, dievca----chlapec-------------------------------------ano---ano--slane, kysle -w chlapec
petraas----3.9.2012----dievča-------------chlapec/Simon Samuel------------------ano---nie---slane, kysle-w chlapec
zuzana_v1-8.9.2012---dievča-------------dievča/Ella----------------------------------ano---nie---sladké--------w dievča
daniela 02---7.9.2012--dievča-------------chlapec/Matúš-----------------------------ano---nie
lu 17----------13.9.2012--prvorodička-----chlapec/Peter, Lucia Sofia---------ano---ano--slane--w chlapec
kali23---------1.9.2012---prvorodička------/ Sára, Kiara, Tadeáš----------------áno---nie---sladké
monhla-------12.9.2012---dievča------------chlapec/Filip--------------------------áno----áno---nechuť--w chlapec
marcelatje---14.9.2012----prvorodička----dievča-----------------------------------áno---áno----slané, kyslé
lussinkaaa---30.9.2012----prvorodička----dievča/Zara, Zoe, Tobias, Matias--áno---nie-----slané, kyslé---w dievča

stipec26
1. mar 2012

@sissmiss 🙂 veverka musi tiez vyzistit a doplnit, aby sme mohli aspon velkym odhadom vyskumat, ci je to vobec smerodajne + samozrejme tvoj udaj v pondelok..... juuj, nemohla si si dat poslat mailom? 😀 😀

sissmiss
1. mar 2012

tie mena nam to tam trosku preplnaju...necham ich tam? hmmm? Mozeme spravit taky list mien...pre inspiraciu...ale nemusi to byt v tejto tabulke, vyjadrite sa 🙂

veverka84
1. mar 2012

@sissmiss @stipec26 mne nikto nepisal udery nikdy do knizky ani pri malej...asi zalezi od lekara alebo co...

veverka84
1. mar 2012

@stipec26 sklamala som ta???najblizsie sono ma caka az v 20 tt takze neviem...

sissmiss
1. mar 2012

@stipec26 aj muz mi povedal 😀 ale potom uznal ze to je romanticke. A kolegovi v robote povedal ze nam pride obalka domov a ten ze jeeezis a to nemohli poslat mailom, tak ho sprdol ze obalka je romanticka 😀

veverka84
1. mar 2012

@sissmiss ja mena nepotrebujem ja uz mam v pase nasu Lindusku 🙂 ale samozrejme nech sa vyjadria aj ostane 🙂

sissmiss
1. mar 2012

@veverka84 spytaj sa v 20tt ak nezabudnes a porovname

veverka84
1. mar 2012

@sissmiss oookeeeyyy este skusim pozret v ninkinej knizke ale nepamatam si nic take...

marcelatje
1. mar 2012

@sissmiss ja tam meno nemám, takže si myslím, že tam ani nemusia byť 😀 ako napísala veverka84 meno si môžeme dať do pásu 😉

sissmiss
1. mar 2012

a kludne mozem spravit zoznam mien, fakt je to inspirativne...ale pri tabulke urcenia pohlavia je to infoska navyse...aj, jaj, uz sa u mna prejavuje aj tu ta buzeracia, chcem mat uhladnu tabulku 😀

@veverka84 je to vzadu, mozno to tam mas, oni o tom neinformuju len napisu
pozri aj v tejto knizke

marcelatje
1. mar 2012

@sissmiss keď buzerácia tak poriadna 😀 😀 😀 keď to robíš v exceli nedalo by sa to zoradiť napríklad podľa termínu pôrodu? Vieš, že by to šlo od najnižšieho dátumu po najvyšší....ale to je len taký nápad (samozrejme len ak to vieš urobiť dvoma klikmi, nie aby si to pracne prehadzovala) 😕

paula80
1. mar 2012

@sissmiss jéj,no to som teda aj ja zvedavá,či budete mať to dievčatko,aj keď vidím,že podľa chutí to vypadá na chlapca,však?Tak v pondelok príde rozuzlenie 🙂 🙂

sissmiss
1. mar 2012

@marcelatje 😎 viem 😀 a ak nie, tak pracne poprehadzujem, uz to ako s tym carujem, ze nahodim do excelu, potom sem na konik a potom odtialto to skopirujem do wordu aby som to pri dalsom nahadzovani do konika skopirovala odtial a nanovo vlozene infosky v exceli pripla priamo na konik a upravila a zase skpirovala do wordu.... 😀 neni problem 😀

marcelatje
1. mar 2012

@sissmiss niekde v polovicu popisu tvojej práce som už bola stratená 😕 ale vykašli sa na to, ak to nejde nejakým jednoduchým spôsobom, bol to len taký návrh na sprehľadnenie, nechcem aby si pri tom strávila mládí 😉

veverka84
1. mar 2012

@sissmiss tuto som preskumala neni tam nic.este pozrem doma teraz som u nasich 🙂

sissmiss
1. mar 2012

yo, v exceli to mam, je na to tah, ale teraz to prerobit sem a do wordu....neskor 🙂

sissmiss
1. mar 2012

@marcelatje slo to a som rada ze viem v exceli zase nieco navyse, ale musim to sem prilepit a to bude pracne, tak to spravim ked bude viac casu na mravciu pracu...word tak pekne nefunguje ako excel...

stipec26
1. mar 2012

@sissmiss ale ved aj veverke to prislo potom postou - tak romantika ruzova tam bola ;) no nic, do takeho stresu tu dostavas fandiace tvoje tehulky 🙂 musime vydrzat... je to este horsie ako cakat na sono a poradnu ;)

mena tiez - pre mna - nemusia byt

@marcelatje 🙂 🙂 😀 😀 si jej nasadila chrobaka do hlavy 😉

veverka84
1. mar 2012

@stipec26 no ved takto nas necha cakat.pockaj pockaj aby nam to vobec prezradila 🙂 veru bola aj ruzova obalka aj ked moment prekvapenia tam uz nebol isteze 😀 😀 😀 ale zase moja zvedavost bola silnejsia...

inci
1. mar 2012

ahojte tehulky,
sismis, tusim este ani ja nie som v tabulke:
inci-20.9.2012-chlapec,chlapec-dievca (veronika?)-ano-nie-ano-nie a neviem podla akeho webu zistujete pohlavie ale snad do tretice k nam pribudne mala princezna (samoska aj chlapceka berieme vsetkymi desiatimi 😉 hlavne aby boli zdrave a donosene, ine zelanie ja nemam)
dneskajsia poradna dopadla dobre, maternica pekne rastie, krcok poslucha, krvne vysledky viac-menej mam OK, na morfologicky UZ idem az po 12.3. dneska som ako mechom prastena....
pozdravujem vas vsetky, opatrujte vase pokladiky, i.

lu17
1. mar 2012

@anicka245 Pijem vodu , da sa to, a zobrala som Smectu.Mala som strasne krce, a potom ma prehnalo.... S jedlom som opatrna.Neviem, ani som nikde nebola a toto... uz som sa zlakla ze co sa deje, pocit na odpadnutie a taky pot ma oblial ze som myslela na najhorsie... Inak tie zuby,riesim aj ja. Urobil sa mi kaz, tlaci sa osmicka a jeden zub mi musi zubar vytiahnut,musim ale pockat do 4 mesiaca.... Ale asi je to pravda,ze kazde babo stoji jeden zub 🙂 Ty si mala tiez krce?Uz si v pohode?

lusinda1989
1. mar 2012

@sissmiss zlatko ani podla mna tam ena byt nemusia a podla www. mi vychadza dievca... dakujeeem

a ako sa inak mate???

sissmiss
1. mar 2012

@stipec26
@veverka84 teraz som dosla od gyndosa zo sona prsnikov, sedeli sme v cakarni a bola som so synom lebo muz je v praci dlho. A maly sa stale pytal ze bude sestricka bude sestricka? a ja ze ano, alebo bracek, a on ze njieee, on chce sestricku, a pytam sa ho ze a ak bude bracek tak co, vratime ho? A on, ze nie, poobzeral sa po cakarni a ukazal na pani oproti, ze dame ho tejto tete....som sa skoro pocikala. A dosla som domov a schranku klasicky zabudam kontrolovat ale dnes som sa pozrela ze co ak nahodou o tri dni skor, pravda... 😀 a tam nejaka modra obalka, som az zalapala po dychu...a to body z tesca 😀

nmonika
1. mar 2012

Ododnes nezamestnana a posledne nakupy v UK za mnou.Teraz uz len vsetko pobalit a cakat do sobotnajsieho odchodu na Slovensko.