September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@sunny15 viem o com pises 🙂 ja som to mala takto asi dva-tri krat, snazila som sa nestresovat a dufala som ze nezacnem krvacat, vtedy by som hned letela na pohotovost. Ale po kazde to bolo bud po silnom vracani, alebo tlaceni na wecku.. a kedze to nemalo ziadne dozvuky, tak som sa upokojila, ze to mohla byt skutocne len cievka. Hlavne to bolo presne ako si to ty pisala len taka ciarka v bielom vytoku.
@sunny15 no tak to ty budes mat krasny darcek k narodeninam 😀 ak by sa ti pretiahol termin porodu tak priam idealny 🙂 inak u nas od januara do augusta mame kazdy mesiac niekto narodeniny z rodiny, no a mne vychadza na september drobec, takze mame pokracovatela mesacnych oslav 😀
@ftinka ja som si kupila vacsie silonky nez potrebujem lebo tehotenske som chcela-maju take brusko, ale prave nemali cierne a ja k satom farebnym iba cierne a hrubsie...no tak mam vacsie obycajne a netlacia na brusku...ale obcas ich musim vytahovat hore...a leginy tiez tak, su uz pomerne volne, natiahli sa 🙂
Inak kocky, som vam chcela hovorit prvorodickam, ze ak mate nejake oblubene tricko alebo top ktore sa natiahnu aj na brusko....a chcete ich nosit aj po tehu, tak ich s bruskom nenoste 😀 Som si tak znicila par topov a triciek. Ono sa to uz nikdy nedalo nas5, tie ktore som nosila ku koncu tehu
@ftinka no veď toto, hlavne nech je všetko v poriadku 🙂
@sunny15 ja mám obrovskú bruško, naozaj.... minimálne ako v 6. mesiaci, no ale čo mám robiť? Tehličky som tam predtým nemala tak mi to nemá čo držať a dokina povedala že to sú hormóny tak neriešim 😀 😀 😀 ešteže váha zatiaľ nejde hore 🙂
inak, dnes som sa svojmu dr. znova stazovala, ze mavam bolesti vlavo v podbrusku ked vela beham, chodim... alebo sa stresujem... tak mi dal magnezium 3xdenne. ze vraj to mava kazda druha tehotna. beriete niektora?
dakujem Vam! ja som sa fakt zacala asi nejako moc s tym zaoberat a dost som bola z toho este viac mimo.. ale ked nie som sama, je to dobre citat.... hladala som pricinu, ale teda neviem - zatial sa nebojim, nestresujem ako to zvladnam - lebo dve akurat uz pojdu do skolky od septembra, takze opat budem len s jednym babatkom, viac-menej cely den... moje deticky su zlate, mile, tiche, nenarocne...tak snad im to ostane... i ked narocnejsie zrejme budu vyzdvihovacky (dufam, ze si to tatino zorganizuje tak, ze bud bude doma s malym babom alebo pojde do skolky on) a cela rodina pokope a potom kupanie/ zaspavanie... no uvidime... uz teraz citim ako mi steka pot po cele a celom chrbte 😀 😀 😀
@marcelatje ved aj ja mam velke brusko 😀 😀 ale aspon ich uz mozeme ukazovat 😀 😀
@sunny15 no ja musím aj keby som nechcela toto už jednoducho neschovám......na druhej strane ani sa o to nesnažím 😀 😀 😀 príde mi to tak nejako príjemnejšie keď ľudia vidia že sm tehotná ako keby si mysleli že som len tučná 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@marcelatje 😀 😀 😀 no toto presne napadlo i mna, ze si vsetci musia mysliet, ze som znova pribrala 😠
@marcelatje
@ftinka ano je to tak,ani ja ho nechcem schovavat...nech vsetci vidia ze to je tehu brusko a nie nejake špeky 😀 😀 😀
@ftinka no ja som najskôr mala oblečené také vrece a len tak všetci pokukovali a nikto nič nehovoril - tiež si asi mysleli že hentá zasa dobre nabrala - ale tomu je koniec, obtiahnuté tričko, svetrík pekne vidno bruško/kozy a nikto nie je na pochybách 😀 😀 😀 na vrece mám dosť času po pôrode 😀 😀 😀
@marcelatje 😀 😀 😀
ahojte tak o dve hodky ma caka sono.som zvedava ci mi daju aj fotecku.🙂
@ftinka bola tu burliva debata o tom ktora skoncila odchodom dvoch diskutujucich....jedna z nich mi tu chyba.
Ja som si zo zaciatku davala sumive magnezium raz denne. Citala som ze nie je take silne, ze pomerne vela magnezia vyprcha kym to clovek vypije, a pomahalo mi to, lebo som mala tvrdnutie nie maternice, ale jedneho takeho svaloveho snopca vedla pupka a bol oto pomerne neprijemne a magnezium je tiez proti krcom. Teraz som to uz dlhsie nemala ale pobolieva ma akoby vajecnik...no zachvilu tam idem, spytam sa, dufam ze je vsetko ok. Ak to predpisal dr a podla pribaloveho letaka je to ok a nemas ziadne negativne skusenosti alebo s nimi nikoho nepoznas, tak to bude zrejme ok. To su veci ktorymi sa zvyknem riadit ja...nestaci ze dr povedal... podla toho ako sa hovori: ak je ten dr taky dr ako ja ing.. ...ak mam s niecim zle skusenosti, alebo poznam niekoho kto ma, plus si nastudujem doveryhodne zdroje...uz som viac krat zazila ked sa dr mylil... ale to magnezium je pomerne bezne predpisovane a co som studovala po nete tak som nenasla info ze by skodilo...
inak baby myslite zeby uz mohol vidiet na sone co to bude?
@marcelatje
@sunny15
@ftinka ja som asi pred mesiacom bola s muzom na jednom stretnuti kam chodieva a nikto nic....teraz bol sam a pytam sa ho ze ci sa nikto nepytal ze ci som tehotna a nikto 😀 Ale pokukovali naposledy vsetci, tak myslim ze ich to napadlo ale su taktni 😀 lebo myslia ze som pribrala...minule som sa tak divala do zrkadla, ze jezisi, ved ja vlastne mozem vyzerat ze mam take brusisko tuku....tak si ho obcas hladkam alebo drzim ked som niekde 😀 teraz to uz robim aj nejako prirozdzene lebo hladkam babato, ale este pred casom aby bolo vidno ze to neni sadielko 😀
ahojte neviem čo mam robit....dr mi zistila z vyterov nejaku bakteriu zvysenu a dala mi nejake cipky a povedala, ze sa mozu brat do 12 tt, lenze ja uz som v 13 tt, tak neviem ci to mam vobec brat ci co mam robit...nemate s tym nikto skusenost???
@sissmiss ja si tak minule stojím pred zrkadlom v obtiahnutom tričku, pučím bruško a pýtam sa môjho milého či si myslí, že už si niekto všimol že som tehotná a on taktne že niéééé, ešte určite niéééééé že ani on si to ešte nevšimol 😀 😀 😀
@marianka99 tak prečo ti to dala?? čo nevie v ktorom si tt??? nepovedala od 12tt? napíš si dotaz na gynda.sk tam ti ešte dnes odpovedia, ja tam píšem ak niečo neviem aspoň budeš mať názor aj iného odborníka 🙂
@marianka99 neviem aku bakteriu ak mas mykozu ja som brala gynopevaril v nejakom 10 tt tusim aj cipky aj mast...mne dr povedala ze lepsie ako keby to ma prejst do zapalu...
@marianka99 presne ake cipky.... ....zavolaj jej, ze si precitala na letaku ze sa mozu iba do 12.teho. Uvidis co povie. Nazov cipkov si hod do googlu a hladaj. Ono tyzden hore dole podla mna...rozdiel by bol mesiac alebo tak.....ako dlho to mas brat? Ak ale dva tyzdne tak si myslim ze to je ok...

@sunny15 @nmonika ok, tak kuknem este H&M. asi viem ake myslite, s tou nizsou gumou. ja som pozerala v c&a a tam mali s gumou az pod prsia 😀