icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

katka_77
13. mar 2012

@petraas Moja krasne brusko. Ale ma soklo, ze aj mna to o chvilu caka. Asi potrebujem ist na nakupy. 😉

babika771
13. mar 2012

@sunny15

Ja som pred pol rokom schudla 8kg, takže nosím tie nohavice teraz, i keď mi padajú, ale netlačia🙂)

katka_77
13. mar 2012

@marianka99 Moja, ak mas este stale problemy, task vyskusaj probioticky jogurt. Je to to najepsie co moze byt a samozrejme je to prirodne. Cipky su chemikalie a toto ti urcite neuskodi. Len samozrejme nie ovocny. 😉

katka_77
13. mar 2012

@sissmiss Ze vercajch... tak uz viem ako sa to odborne nazyva. 😀 To zase budu doma problemy, ze ako to nazvat. Sme si dost uzili u dievcat a ak by to bol chlapcek, tak dalsia dilema. 😀 😀

olivka84
13. mar 2012

@babika771 no teda ty sa mas ja som schudla tiez ale stare veci som kompletne vyhadzala neratala som s tym ze by sa este zisli 😀

katka_77
13. mar 2012

Inak aby som nezabudla, mame za sebou dalsiu kontrolu. Vraj je vsetko v poriadku, vraj sme v 14 tyzdni a nie v 12, ale druhy ultrasound mi moze zase potvrdit, ze v 12. Tak som z toho jelen a uz vobec neviem, co im mam verit. A tak isto mi povedali, ze oni vraj ziadne extra testy nerobia, ze na co. Krv mi brali este minuly mesiac a tiez bola ok, ale ani netusim, ze co to vlastne kontrolovali. Asi tak isto ako ked mi tlak meraju cez rukav a jedine co ich zaujima je moja vaha a ci chceme chlapca. 😉 Ale stale sa ma pytaju, ci sa citim ok, ci potrebujem nejake lieky. A tak budem musiet asi zmenit celu nemocnicu a ist do nejakej viac vyspelej. Zial tie su od nas asi 2,5 hodiny cesty.
😒
Jedina pozitivna sprava, ze mame krasnu fotecku. 🙂 🙂

katka_77
13. mar 2012

Este ma napadlo: co su to tie capacky? Uz neviem kto o tom pisal a nemozem to najst. 🙂

tanicka1976
13. mar 2012

@katka_77
@stipec26

baby som na tom podobne, neviem sa nejak stotoznit s tym ze som tehu, neviem sa tesit, mozno preto ze vplyvom hormonov som uplne vymeneny clovek..som velmi unavena, nalada bod mrazu, byva mi zle, neviem spat poriadne, jest len tak aby bolo daco v zaludku..proste som zombie...ja sa netesim, neprihovaram sa babu, je mi vlastne vsetko jedno...rano vstanem a cakam kedy bude vecer a takto fungujem od cca 7tt ked mi zacalo byt zle.. 😠 😠
nuz co pisem verejne a neeeeeeeech drbne vsetkych co ma spoznali a chytaju sa teraz za hlavu..ma vas lidi v p.......cku....... 😝 😝 😝

lusinda1989
13. mar 2012

jooooj kocky tieto nasledujuce dva dni budem extra happy 🙂 zajtra mi pride moj nastavajuci na tyzden domov a vo stvrtok idem konecne k dokine na kontroluuuu 🙂

lusinda1989
13. mar 2012

@katka_77 tak to gratulujem a ako je mozne ze ste o dva tyzdne dopredu? a kde mame fotecku ked mas peknu fotecku aj my chceme vidiet .... 😅 😅

petra6484
13. mar 2012

caute kočeny musim sa pochvalit vcera bol prvy den ktory som prezila bez zaludocnych tazkosti tak sa vyteujem a pisala som ze mam uz tyzden v kuse migreny zabralo na to magnezko v tabletkach tak jupiiii len dufam ze mi to aj vydrzi a uz to takto ostane 😀

lusinda1989
13. mar 2012

@petra6484 tak to je super... ja som nevolnosti nemala ale migreny zazivam aj ja dost casto :(

petra6484
13. mar 2012

tak vyskudsaj aj ty to mahgnezko mne to ako zazrakom pomaha 🙂 a ja som uplne stastna ze mi je uz dobre lebo mi bolo zle vyse 3 mesiace ☹

muska21
13. mar 2012

@petra6484 ahoj, ako presne sa vola to magnezko a kolko stoji?

montinka
13. mar 2012

@katka_77 capacky nosia babatka v kocikoch. to su vlastne ako keby topanocky ale nemaju pevnu podrazku takzze nie su na chodenie po zemi,iba na doma alebo do kociky kym nevie mimco cupkat.🙂

lusinda1989
13. mar 2012

@petra6484 no sak uvidim co mi povie vo stvrtok doktorka hadam ju uz nestihnem dovtedy mat 🙂

petra6484
13. mar 2012

j
@muska21 ahoj ja mam magnezko tabletkove nie sumeve tablety ale normalne na prehltanie pani v lekarni mi povedala ze je to lepsie na dlhodobejsie uzivanie a ja mam od firmy Galvex je tam 50 tabliet a stalo to dako do 2,50 ale si myslim ze je jedno od akej firmy si magnezko kupis je to jedno a to iste

petra6484
13. mar 2012

@lusinda1989 no ja som tiez cakala cakala a svagrova mi poradila to magnezko nedavam si ho pravidelne ale ked zacitim ze ma źacina hlava bolet hned si ho dam a do 20 min mam pokoj tak som happy lebo som uz bola na nerva stych migren

sandy3911
13. mar 2012

@katka_77 čaute babky, ja som na tom podobne, tiež mám také stavy, že mám pocit, že sa vôbec neteším..a to je moje prvé bábätko..neviem čím je to spôsobené..nebývalo mi ani zle ani žiadne príznaky som nemala, takže z toho to určite nie je..a tiež mám strach, ako to bude keď sa malinké narodí..som z toho taká zmätená, lebo keď tu na MK čítam príspevky od mamičiek, ako sa strašne tešia a tak, pripadám si ako koza..

nastasyk
13. mar 2012

@petraas aj v H&M v meste na Obchodnej ulici maju tehotenske veci, ale zatial len zimne🙂

paula80
13. mar 2012

ahojte baby,chcem sa spýtať,či možme jesť huby,robila som dnes hubovú omáčku z hlivy prvýkrát,tak že či si možem dať.V predchádzajúcich tehu som huby vobec nejedla,tak preto sa pýtam...

lusinda1989
13. mar 2012

@petra6484 sak uvidim uz dva dni to teda vydrzim 🙂

lusinda1989
13. mar 2012

@paula80 neviem ci sa moze ale moje momentalne najoblubenejsie jedlo je vyprazane sampinony :D

jerryjanka
13. mar 2012

@tanicka1976 teda tvoj príspevok akoby som čítala ja. fakt. ☹

ktore
13. mar 2012

@petraas velmi pekne brusko uz sa tesim az budem mat aj take .teraz mi skvor šunky vidno.

veverka84
13. mar 2012

@paula80 ja si davam sampiony aj hlivu obcas...skor by som sa bala lesnych kvoli zdroju ak vies povod a si si ista ze nie su otravene tak by som si dala aj tie.ja sa vyhybam jedine plesnovemu syru Nivu by som si tak dala mnam...ale inak jem uplne vsetko na co mam chut...

ktore
13. mar 2012

baby kupila som si magne b6 a tam je pisane ze treba rat len po dohode z lekarom.moze to ublizit?alebo preco?

babatko77
13. mar 2012

vpohode mozete brat jednu tabletku magnezie denne neublizi to mne dr povedal ze tri mam brat lebo mavam bolesti sa mi roztahuje maternica takze sam hovoril ze jedna tabletka neuskodi nikomu 🙂

sunny15
13. mar 2012

@babatko77 a ake bolesti mavas?ja citim dost casto take pichanie v podbrusku akoby...

sunny15
13. mar 2012

@ktore aj ja si myslim ze kludne mozes uzivat 😉 ja si zatial davam sumive magnezko obcas...ale od polky 4mesiaca zacnem brat aj magne b6...na odporucanie gyn. 😉