icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

montinka
15. mar 2012

@orchidea8 aj ja si chcem kpit kocik tako jumper X alebo nieco na ten sposob. predtym sme mali atlantic tak som akosi zalbena do kocikov podobneho typu.🙂

petra6484
15. mar 2012

@sunny15 upozornujem ze taka su dost tazke

olivka84
15. mar 2012

viem ze su tako celkom tazke ale na zimu si lepsi neviem predstavit. su ako tanky 😀

zuzana_v1
15. mar 2012

@iva98 ja som ho objavila v jednom obchode v ZA, ale urcite sa da kupit aj cez net, treba ale pogooglit, lebo su tam dost cenove rozdiely a mne ta pani v obchode povedala, ze komplet -vanicka, sportova cast a autosedacka vychadza cca 300,-Eur.

orchidea8
15. mar 2012

@petra6484...to mas pravdu, kocik je dost tazky...ale aj tak som v pohodke zvladla ho do auta zlozit a opat rozlozit, nic narocne...a do snehu a v zime pre mna je to ideal kocik ktorym sa nam dobre po snehu jazdilo.A teda este aj to ze ma velku vanicku v porovnani s inymi co sme pozerali.Kazdopadne...na zimu bude dobry, a na po zime prejdeme pomaly na golfac a je to .

lusinda1989
15. mar 2012

ahooooojte dievcata 🙂 tak konecne vytesena poradna so sonom za mnou... 🙂 dalsia az 5.4. ale nevadi 🙂
dostala som uz aj tehu knizku a prenatal box 🙂
takze podla velkosti na utzv mi posunuli termin porodu na 26.9. takze podla velkosti sme 12+1tt mesiame skoro 6cm a nadhadzovalo sa tam ako sialene ... vyhadzovalo si ritku a tale sa hybalo tak sa nam nedalo moc dobre odfotit... inak som 2kg + velmi sa tesime som zobrala aj draheho na utzv a tak doktorka mu vsetko pekne poukazovala co kde ma a tak sa velmi tesi ze tam mohol byt so mnou 🙂 joj neskutocny pocit
inak merali nam aj NT a to je 1,4 a aj nosovu kosticku mame v poriadku 🙂 tak sa vytesujeme ze je vsetko zatial ok 🙂

olivka84
15. mar 2012

@lusinda1989 super gratulujem ze je vsetko ok

lusinda1989
15. mar 2012

@olivka84 dakujem vytesujem sa 🙂

stipec26
15. mar 2012

@lusinda1989 super, ze ste OK... inak ono sa hovori, ze cim dalej bude sono, tym bude udaj o termine porodu nepresnejsi.... ze najlepsie sa to identifikuje na zaciatku... tak aj ten posun ber s rezervou... ak sa smiem spytat, kedy si mala prvy den poslednej M? lebo mne tiez posuvala doktorka, ale dopredu... tak ze ci sme nejako rovnako

lusinda1989
15. mar 2012

@stipec26 ja aj ked som bola na sone podla ms v 8+5tt co bolo 9.2. mi povedala ze sme mensi a podla utzv to bolo ze 6+5tt poslednu MS som mala 10.12. tak neviem ale je mi to v podstate jedno kedy to bude 🙂 a 26 je moje a nastavajuceho stastne cislo 🙂

stipec26
15. mar 2012

stv 1 - damsky klub - co si priniest do porodnice
3 doklady - tehu knizku, karticku poistenca a sobasny list

sissmiss
15. mar 2012

@stipec26 😀 nic sa nezmenilo 😀
idem varit obed, pozdny obed...piste nieco baby 🙂

olivka84
15. mar 2012

@stipec26 super mam 2 doklady z troch. ale moc tam o tom nepovedali keby som tam prisla s pyzamom a papucami neviem ci by som s tym prezila.

stipec26
15. mar 2012

@olivka84 🙂 🙂 ale stuple nepotrebujes ;) zrejme vychadzali z toho, ze kazda nemocnica dava vlastne zoznamy... i ked teda pre babo povedali len vlhcene utierky a plienky - no ja by som odporucala rovno aj kremik na zapareniny (nie ze by ich babo dostalo hned v nemocke, ale ked sa ritka trosku namaze, lahsie sa utiera ta smolka ;) i ked moje druhe dietatko davalo len take male cierne bobky, nic mazlave) 😀 😀

@sissmiss ja idem teraz na sono - teda premeranie - neviem, co sa pani doktorke naposledy teda pred 2 tyzdnami nepozdavalo... potom pre maleho do skolky, s oboma nasledne na trening, takze ja si Vas uz len vecer budem spatne citat.. 🙂

veverka84
15. mar 2012

jaj konecne som vas docitala...ste to riadne zapisali...ani neviem do coho sa zapojit🙂
kociar-mam jane slalom plus vanicka concord proton a vajicko tiez concord vsetko po dcerke ako nove naco kupovat novy a spokojnost bola prevelika.inak je to trojkolka a ja si nemozem vynachvalit mala som taky len v inej farbe aj pri synovi.este mam bebeconfort loola up je to na sposob golfaca len ma spojenu rucku ten mam tu v albume...tiez spokojnost len je tazsi...ale zase da sa sedacka dat aj ku mne.a ten je ruzovo fialovy komu sa ziadala @sissmiss a paula??? 😀 😀 😀 no pauli ty mas este nadej sisik az po treti raz 🙂
co sa tyka rodiny u nas sa tesia snad vsetci iba svokrovci su taki no svokrove komenty neriesim a svokra ze sa tesi ale neviem ja tam uz nechodim cez rok nemame dobre vztahy tatko nam to vsetkym vyhovuje...co sa tyka okolia vsetci si myslia ze sa nam ,,smyklo,, a su pobureni ze to bolo planovane normalne sa cervenaju no a mne je to smiesne 😀 😀 😀
tehu gate zhanam aj ja ale ja musim do NR do HaM jedny so msi kupila tu u nas s tou handrou cez brucho aj su pekne aj mi sedia ale cela ta handra sa od tych rifli normalne trha mam blok myslite ze mi to uznaju????
hm co sa tyka zdravej vyzivy tak ja si dam aj tie chipsy ak osom pisala jem vsetko okrem plesnoveho syra...tak som robila aj pri prvom aj pri druhom a sme tu zivi zdravi sikovni 🙂
co sa vitamninov tyka davam si femibion mavam zly krvny obraz hlavne problemy s anemiou...ale veru je drahy jak ...mozno uz si viac ani nekupim uvidim...a tiez si myslim ze je to blbost ake je velke dieta podla toho ci jem alebo nejem vitaminy prve malo 3060 g a 48 cm a druha mala 3280g a 51 a jedla som pri oboch striedavo oblacno🙂))
uz si nepamatam co ste riesili takze asi toto je vsetko🙂

anicka245
15. mar 2012

@veverka84 a preco sa nemoze plesnovy syr? ja som si ho par krat s chutou dala...

lu17
15. mar 2012

@anicka245 Plesnovy sa vraj nemoze, kvoli tomu ze obsahuje plesne a hlavne asi kvoli riziku vzniku listeriozy- choroby z nepasterizovaneho mlieka,ktora je riziko pre tehu... Mnammm ja by som si tiez dala, ale bojim sa 😝

anicka245
15. mar 2012

@lu17 ked mi lekar potvrdil ze som tehotna povedal mi: tehotenstvo nie je choroba, mozem vsetko ale s mierou, jedine coho sa musim vzdat su drogy, alkohol a cigarety 🙂 tym sa aj riadim a o ziadnom syre mi nehovoril.. takze asi ked si das kusok tak sa nic vazne nestane... 🙂

lu17
15. mar 2012

@anicka245 Jasne ze ked je v mensom mnozstve tak asi sa nic nemoze stat, horsie by to bolo asi keby toho bolo viac a casto. Ja tiez mam niekedy chut na pasteku a dam si ju a tiez by sa nemala. Mame doma nakladany syr, rozne druhy zmiesane dokopy-tak mozno aj ja troska zhresim 🙂 A teraz papam salatik-taky grecky sice bez fety- ale je mnam dobry 🙂

anicka245
15. mar 2012

@lu17 mnam mnam 🙂 😀

ftinka
15. mar 2012

@ita78 @monhla @babika771 no, v podstate mne ani tak neide o to upratovanie. len nech drobec nie je taka nerozhodna a "nerozhybana" vaha ako moj manzel 😀 pre mna kozorozca, ktory si vsetko rad planuje je to uplne utrpenie a keby boli 2 spiklenci proti mne, tak to nerozdycham doma 😀 😀

olivka84
15. mar 2012

@stipec26 vidis tak to s tym kremom na zapareniny by ma nenapadlo este dobre ze su tu take skusene mamy ktore poradia nam laikom 😀

ftinka
15. mar 2012

@luly13 @hranolka jeeej, tie bugaboo som este vobec nevidela... no krasnucke, ale ta cena... sakra 😠 skusim mrknut na ebay

sissmiss
15. mar 2012

nemaju tie bogaboo strasne male predne kolieska? Nezasekli ste sa s tym niekde ktore ste ho uz mali? Ja som raz skoro preletela cez golfac, som bola pomerne rozbehnuta a boli celkom ok kolieska, taky vacsi golfac chicco som mala a na ceste bol akoby odtok alebo kanalik, kolmo na cestu, ale ani som si to nevsimla, pekne to bolo spravene, kovove...ale som na tom predkom zastavila a skoro preletela cez kocar...akurat tam to kolesko predne tak pasovalo, ze ani nezapadlo, ale ani nepreslo...zostalo na mieste

ftinka
15. mar 2012

@veverka84 ahojky, kde si kupovala ten jane slalom pro? neviem sa dopracovat k cene.... naslo mi na Sk iba bazar a potom ceny v UK...

ftinka
15. mar 2012

@sissmiss ani tebe uz tie kociare nedaju spat? a to si mala vcera este celkom jasno co chces 😀 😀 a zrazu tolko tipov, ja si kazdy jeden hned obzeram.... no tazko sa vybera, ked je tolko moznosti

ftinka
15. mar 2012

@veverka84 no a mam to... dokonca akcia zo 688 na 599 e!!! no nekup to 😀 😀

luly13
15. mar 2012

@ftinka preto chcem z druhej ruky.tie kociky su velmi kvalitne. po jednom dobrom majitelovi ako nove.

@sissmiss Prave koliecka si velmi pochvaluju. Su odpruzene a velmi dobre a lahko sa nimi manevruje. To.som si sama vyskusala. Inak vraj ho maju v auparku v peg perego. Ale ze mu nerobia dobru reklamu 😖

babika771
15. mar 2012

@ftinka presne tak🙂

Inak Baby... mne manžel povedal že kočík stačí kúpiť až keď bude bábo doma 🙂)))))))))

a ja že " A to ho budeš nosiť všade na rukách? 🙂))))

Ja viem, že je lepšie počkať do 8 mesiaca, ale po narodení? hm...

veverka84
15. mar 2012

@babika771 a ked budes cakat kym pride dva mesiace co je bezne tak on ti ho bude na rukach nosit???jaj chlapi...