icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

danjelca
19. mar 2012

@monhla no vidíš!:D ani ja teda

monhla
19. mar 2012

@danjelca Tak sa tým prestaneme trápiť a budeme si užívať.

monhla
19. mar 2012

Ozaj baby, práve ma napadlo, že tento rok v lete nemusím zaťahovať brucho /ani v plavkách/ a i tak dostanem kopu pochvál - ako mi to svedčí. Nebude to úľava? 😀 😀 😀

sissmiss
19. mar 2012

@jenny6 praveze v ba je viac HMiek a tehu nemaju vo vsetkych... a tu 20%zlavu mam len do auparku....a nebudem mat moc casu tam behnut, preto som chcela vediet ci sa tam vobec trepat. Ale asi sa obetujem 😝 🙂

ftinka
19. mar 2012

@sissmiss tak mi to nedalo a kukla som ti na nete a tak to vyzera, ze to h&m v auparku nema tehotensku modu....
http://www.hm.com/sk/store-locator#&cm_sp=Sprin...
predajnu naslo, ale ked som zaklikla ze h&m mama, tak predajnu potom nenaslo....

sissmiss
19. mar 2012

@ftinka dikes, to som uz aj ja pozerala... 🙂 ale asi tam skocim, a napisem ako to je 😀

babika771
19. mar 2012

@monhla

daj do googla tehotenska kalkulačka, hore si vypln posledny men... a to ti vypíše uplne presne. Inak pri naších komentároch sa dole píše v akom týždni sme. Máš to teda správne nastavené? Mne to tu skáče automaticky

babika771
19. mar 2012

@ftinka

aj mne sa zdá že H&M nemaju tehmodu v auparku, minule som hladala..mali iba C&A a mothercare - ale nič moc

sissmiss
19. mar 2012

@monhla hore si klikni na svoje meno, potom na kolonku tehotenstvo a rodina, tam zadaj cakame babo a datum porodu predpokladany. A potom ti to bude pocitat

stipec26
19. mar 2012

@sissmiss ved mozes nakupit aj tak na seba - tricka alebo tuniky.... urcite vyuzijes 20% zlavu ;)
ja neviem, ale ja si radsej kupim normalne veci a vo vacsom cisle ako nejake "tehu" oblecko, ktore stoji 2-3x viac a este je aj skarede .... asi mam divny vkus, ale co som pozerala aj v Brendone tehu modu - vsetko tak divne, bez farieb, len ako na stare babky na dedine hnede kvietky (kedysi take vzory byvali na tych umelych zasterach) ...samozrejme okrem nohavic - tam je to OK ;) a to mozes potom skocit kupit do Eurovei

@babika771 v Auparku je este Mutti - vedla Mothercare... celkom fajn veci, ja som si tam teda kupovala dvoje nohavice pri prvom tehu, takze som tam uz daaaaaavno nebola, ale vo vyklade maju celkom schopne veci...

sissmiss
19. mar 2012

@stipec26 ved ja tiez tak, ze radsej normalne, nie tehu, a trosku ine strihy...satky ktore su zuzene pod prsiami a potom sa pekne rozsiruju a tak...ale tie tehu rifle chcem, lebo ak zuzuju tak parada 😀 a isto jedny rifle vyuzijem aj ked brusko bude najvacsie pocas tepla. Tie leta byvaju studene pre mna...aj ked leginy to istia, ale jedny rifle na cele tehu sa hodia. Prave preto ze su tehu veci drahe som chcela vyuzit tu zlavu...z 30e je 20%dole celkom ok. A ja som nakupovaci maniak, ale uz pomerne pod kontrolou a nechcem sa zase rozbehnut 😀 Mne by sa samozrejme zislo vsetko, aj tricka, aj tuniky, aj saty, kabelky, topanky...juuuj, ani nemozem tak rozmyslat 🙂

lu17
19. mar 2012

Celkom sikovne tricko pre tehulku je v hmku - vpredu na brusko nariasene, a s kratkym rukavikom 🙂 A aj pekne tuniky tam maju 🙂

stipec26
19. mar 2012

@sissmiss ja som maniak na topanky (na tasky sa uz viem ovladat) ...ale tie topanky su moja smrt... a nahorsie je, ze teraz nechcem nosit na opatkoch, co mam skoro vsetky 😀 😀 takze si teraz MUSIM 😉 ist kupit nejake na nizkom opatku... take na ihrisko, do piesku... nech sa dobre vytriasa 🙂 🙂

petraas
19. mar 2012

ahojte baby, vidim ze tu rozoberate zasa oblecko...no ja idem zajtra na gynu na odber na tie testy a potom zrovna do genetonu na odber a pokukam zrovna v blave nejake to oblecko ale pojdeme asi len do auparku a tesca tak hadam nanieco natrafim🙂 ja uz sa nemozem dockat toho genetonu ked uz budu vysledky🙂

zubka5
19. mar 2012

@montinka Zo Zádubnia.

stipec26
19. mar 2012

@petraas jeeeej, ja som tam chcela dnes volat, ci dostali moju krv... ale snazim sa na to nemysliet... bola som v piatok, dlhy predlhy vikend a az odteraz sa rataju 3-5 pracovnych dni - hruza 🙂 🙂 😀 😀

ale som blizenec - na jednej strane to chcem vediet, na druhej strane - neviem, ci to chcem vediet...
pre je to, ze je ta moznost, tak som vyuzila, aby to tretie babo malo aj nejaku vyhodu oproti ostatnym dvom
a proti je asi to, ze ked to je v brusku skryte, tak mohlo byt aj tym vynimocne - ze by som si to nedala povedat...
aaale kto ma pozna vie aka som strasne prestrasne zvedavaaaaa 😀 😀

nmonika
19. mar 2012

takze H&M v Kosiciach,Optime,ma tehotenske oblecko?Musim si kupit nejake rifle,alebo nohavice na jar.Mam iba jedny v ciernom.

lu17
19. mar 2012

@nmonika Ano, pozri v Hmku v Optime , maju tehu oblecko, vzadu na konci predajne 🙂 Su tam tricka,leginy ako aj tehu nohavice. Ja som si kupila tehu nohavice v Dargove- v Clematise /na prizemi/ a som s nimi spokojna 🙂 Aj ked maju vyssiu gumicku, ale nic ine som nevidela.

nmonika
19. mar 2012

@lu17 dakujem

veverka84
19. mar 2012

baby co som spominala ze od soboty mam nejake pohyby ze sa mi zda tak asi to bude ono nie casto ale hlavne teraz vecer jak lezim na chrbte citim volaco a ja stara paka tretorodicka neviem ci je to naisto ono 😀 😀 😀 ale asi hej malu som v 16 tt cize realne je to asi mozne 😀
oblecko tehu len gate si kupujem resp. rifle a pokial natrafim do gumy normal tak tie.ja by som chcela ale aj take ze pod brusko teraz mam z tou handrou ale bude v nich teplo potom po malej mam dvoje do gumy ale nejak mi plancu a to si myslim ze som bola chudsia...

veverka84
19. mar 2012

inak dnes som si pozerala next a krasne rifle ani by som si vybrat nevedela...ale boji msa to objednavat do kelu 😠

iva98
19. mar 2012

@katka_77 Katka, to iste sa stalo aj mne pred 3 tyzdnami! Zdalo sa ze to ustupuje, zvracala som asi len kazdy druhy den, v den ked mi bolo zle to bolo len rano a potom sa mi to vratilo 2-nasobne! som myslela ze sa zosalim..no teraz musim poklopat, uz 2 dni mi je dobre. dnes som si kupila vitamin B6 ako mi odporucalav dr, tak hadam uz nebude potrebny.... inak prisla som nato, ze od kedy neberiem kyselinu listovu, ze mi tak nebyva zle..boh vie ci to nie aj z toho mi tak byva spatne ( pred 3 tyzdnami som ju brala sem tam, lebo som na nu zabudala a bolo mi ok, akonahle som ju zacala brat kazdy den, prislo to zhorsenie)

iva98
20. mar 2012

@zuzana_v1 akurat sme to takto dnes naplanovali s drahusikom. Svokra byva v Martine, a chcela by som sa ta opytat ze konkretne v ktorom obchode si na neho natrafila. Ona totizto pride asi 3 - 5 tyzdnov pred porodom, tak by mi ho priniesla kedze dojde na aute....

iva98
20. mar 2012

@zuzana_v1 dokonca sme boli cez vikend popozerat vo väcsich mestach aky je vyber kociarov, a som ostala zhrozena...800e, 2-kombinacie + 150e autosedacka...a kociare ako z roku 1.....tento jednoznacne u mna vyhrava..a co sa tyka postielok....300e.... tu si dam asi tiez priviest zo Slovenska

katka_77
20. mar 2012

@iva98 A vies, ze aj mna to minule napadlo. Dokonca som zabudla jeden vecer zobrat tabletku, tak som si ju na druhy den rychlo supla do ust a do pol hodiny bolo uz vsetko vonku. 😒 Ale je pravda, ze som ju zhltla na prazdny zaludok. Ale ved za chvilu to uz nemusime ani brat. 🙂

katka_77
20. mar 2012

Takze kocky. Ake zazracne gate to mate z H&M??? Aj ja chem! Nemate niekto fotku? Alebo aspon presny opis, prosim. Su to tehu alebo normalne?

katka_77
20. mar 2012

@zuzana_v1 Moja aj my sa stahujeme na buduci tyzden. Ale pre nas to bude tento krat to najjednoduchsie stahovanie, ake sme do teraz mali. Mame iba par veci a ziadny nabytok, tak to je za par hodin hotove. Ty sa stahujes do vacsieho, tak to musi byt super a urcite ta to naplnuje enrgiou. 🙂
Ale babenky musim sa vam pochvalit. Kvoli manzelovmu povolanie sme sa za poslednych 12 rokov manzelstva stahovali 9 krat. A viem, ze vela ludi vravi, ze radsej vyhoriet ako sa stahovat, ale ja som si uz asi zvykla a popri tom sa vytriedi aj kopec harabsakov, atd. A na posledy som sama vystahovala velky 4 spalnovy dom za jeden vikend, potrebne veci dala do uschovy, ostatok rozdala, predala, vyhodila a na druhy den som este aj letela domov. 🙂 No musim sa pochvalit, ked ma dnes nema kto. 😀 😀

katka_77
20. mar 2012

@sissmiss @marcelatje .. tak mna zase momentalne vytaca, ze ak pridem do spolocnosti (ako napr. vcera), tak kazdy sa nepyta na nic ine iba na tehu, kontroly, atd. A ja by som mala byt rada, ale zase aj normalna konverzacia o niecom inom by sa mi zisla kvoli zachovniu si zdraveho rozumu. 😒

katka_77
20. mar 2012

@soniatko Jooj moja, tak to ti vazne nezavidim taku robotu. Ja som mala nieco podobne pri prvom tehu a to jedine kvoli sefovi. Nemohla by si ist k doktorke a vysvetlit jej, ze kde pracujes a v akych podmienkach, nech to ona zhodnoti a popripade sama odporuci zmeny? Viem, ze doma, sa to tak bezne robi.

katka_77
20. mar 2012

@veverka84 Tak to som zvedava, ake reakcie budem mat ja, ked pojdeme na Sk. Lebo uz teraz, ked sa mama chvali, tak kazdy, ze "tretie" ???? Tak si budem musiet asi nachystat nejaku mudru odpoved ako: " Ano, ale do 5-tich mame este daleko. " 😉