September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@katka_77 Zo vcera na dnes som nad tym uvazovala, najskor som myslela, ze DR aj poviem, nech mi napise nejaky papier, lebo samozrejme, ze veduca uz porusila sluby, co mi dala a pekne makam za pultom na lahodkach, ale uz to tam nejako tie 2 - 3 mesiace vydrzim. Potom si pekne krasne vyberiem dovolenku, mam este 10 dni starej + nova a viac ma tam neuvidia. Nechcem si tam robit problemy, lebo uz teraz su tam o mne reci...Ja som povedala, ze tej veducej sa to vsetko raz zrata. Dnes sme mali poradnu. Robil mi aj rychle vaginalne sono, tak babatko je ok. Zasa sme nieco pre toho nasho drobca nakupili. Sme si urobili radost, lebo den sa pre nas zacal smutne. Umrela nam skrecula. Moja velka- prevelka laska. ☹
kočky, čo ste v 4.mesiaci, koľko ste doteraz pribrali? lebo ja len 1kg a kamošky okolo ma strašia, že to je strašne málo..tak neviem
nehovoril na to nic tak asi v pohode male rastie ako ma tak je to myslim ok.
@olivka84 waw - tak teraz fakt uprimne zavidim...jednak, ze uz si 17tt a teda aj tie -3kg.... 🙂 😉
@sissmiss no zbohom - dievka - kde ty mas velky zadok??? ja keby som sem capila fotku tak ani zvacsovat nahlad nemusite... preco sa tak "podcenujete", ze ste velke? este ste asi nevideli 100kilovu mamicku, co??? 😉
@sissmiss že veľký zadok ???? 😀 to sa mi nezdá vobec, máš pekné bruško a postavička ako lusk, čo ti možem len tíško závidieť 😵 😵
Ja som v pri každom tehu bola ako veľryba hneď od začiatku a teraz zas a k tomu som stále nafúknutá nenormálne,rozmýšľala som,že si kúpim espumisan,vraj to možu aj tehotné,nemáte skúsenosť? 😝 ☹
mne kocky tie kylecka idu skoro vsetky do bokov a brucha 😀 moc som zatial nepribrala ale uz mi zavadzaju kozia v predklone brucho a teda moc ho velke nemam a dost ma to obmedzuje lebo niesom na to zvyknuta
@tomika @paula80 @stipec26 @monhla Babenky, ale to ja len tak dobre fotím, keby ste ma videli v reale....uff. Ale ide na mňa jar, okrem iného aj handričky a mini...teraz si mini síce nemôžem dovoliť, ale viem že smerom k letu sa vždy trošku dám dokopy 😀 Aj teraz varim rizoto...zdravá strava, vitaj, čokoládky bye bye 😒 tú čo som zožerkala dnes nerátam. A baby mám 76kg, takže som riadne teleso, fakt tá fotka je pomerne milosrdná keď to z nej nie je vidno 😀
@stipec26 poraď topánky na jar....keď si písala že si maniak...potrebujem niečo pohodlné, buď bez opätku ale ak na kline tak môžu byť aj vysoké, aby sa hodili k rifliam, ale hlavne k pančuchám a šatom....na bežné nosenie 😎
Na zimu, leto nemám problém nájsť ale jar a jeseň je pre mňa veľmi ťažké obdobie 😠
Ozaj, chcela som sa opytat, kedy zacnete chodit na predporodnu pripravu? Mne sestricka dnes povedala, ze uz mozem zacat, a ze to trva do konca tehotenstva. Mne sa to zda prilis skoro.
@soniatko myslis tu, ktoru robia nemocnice? ...alebo tie platene kurzy - podla toho kolko trva ktory kurz, niektore su mesacne, teda podla mna staci na zaciatku posledneho trimestra.....ja by som asi cakala aspon do toho 20tt, ale ak si dobre spominam ja som bola v 30tt....
skor by som chcela zacat cvicit, i ked dnesne bolesti (mala som aj pri ceste poobede do skolky) ma dnes trosku znepokojili... ale tak to cvicenie nebude nejak intenzivne, tak to by som mala 1x-2x do tyzdna zvladnut... i ked teda moc energiu nemam pri tych dvoch malkacoch... uvidime... mate niektora prehlad o BA cviceni? tusim to robi Miracle... a este niekto? chodila som pri prvom a druhom tehu na Zochovu, tam to robila super kocka - fyzioterapeutka Baska, len tam to uz zrusili....
ahojte dievcence hlasim sa spat z dovolenky v horach mame sa dobrucko dnes uz mame za sebou aj geneton tak cakame na vysledky 🙂
@sissmiss ja som bola dnes na nakupoch, penazi plna penazenka, no nebolo co kupit :( tak len 2 nohavice a nejake tricka, ale nie z tehu predajni... to som bola max. zdesena... hrozne hrozné oblečenie, a kralovala čierna... uff toľko fantázie v tom HandM... brrr
a moje mierne zdesenie, nosila som 36, tak som si vtipne navyberala obecenie velkosti 38, šak som sa zvatšila, nie? a v kabinke som zistila, ze do 38 teda vobec nevojdem... takze sup obliect a vsetko vymenit za 40!!! skoro mi oci vypadli, ze coze? 40??? preboha, sak som pribrala len 2 kg... ale je to mile zdesenie 🙂
a najlepšie to bolo s podprsenkami, kedysi som mala problem kupit si moju veľkosť (či skôr malosť" ) a teraz jake mega podprsenky musim nosit cha zo 75 že 85! c! sa citim jak sexbomba 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sissmiss no ja mám až 80 kg a to som v lete mala 68 kg,takže nič už neoblečiem,jarné bundy na bruchu vobec, ostala mi jediná jedna po mladšom synovi,čo som s ním bola tehu,budem musieť nakúpiť zas nový šatník, ešteže máme trošku výhodu / aspoň,čo sa šatníka týka/,že dosť veľká časť tehu bude v lete,takže voľné tuniky to istia 🙂 túto jar /ak bude upršaná/ už nejako vydržíme, no nie ?...
@sissmiss Ja som s miracle bola dost nespokojna. Ci uz s tehu cvicenim alebo pre deti. Teda chodila som tam pri mileticke. Najspokojnesia s pripravou i cvicenim som bola u jamky hrabcakovej.je to porodna asistentka a uci aj na vs. Ale bolo to skor take natahovanie,cvicenie panvovych svalov, ucenie dychania,no skakali sme aj na loptach a robili brusaky. Ak mi to krpec dovoli, asi opat budem chodit k nej.
A este kamoska si celkom chvalila cvicenie v eden parku
@kali23 😀 rehocem sa
no tie tehu predajne to je ako za trest...to ja radsej dlhe tricko vypasovane a mini sacko na to, nech je vidno ze som tehu. Len pravda...uz sa do malocoho zmestim. Som bola este na zaciatku tehu s kamoskou nakupovat a to som bola taka opuchnuta a neforemna...skusala som si jedny saty a Lko a ja som sa do nich vobec ale vobec nezmestila...hanbila som sa jak pes...ale kamoska si chcela kupit teplaky a nosi tak Sko, obcas Mko, a Lko je bolo male, tak som sa uspokojila...ale prijemne to nebolo. A ano, podprsenky kapitola sama o sebe 🙂 sme sa s tehotnou kamoskou smiali ze konecne su nam dobre nase podprdy 😅 a teda niektore uz aj male

@katka_77 tak to ti tisko zavidim 🙂 ked som sa sem stahovala, boli sme s dcerkou same a vsetky svoje veci som si sem povozila na malej Yariske asi na 5x, to som nemala vtedy ziadny nabytok, len jej postielku. Byvaly nas vyhodil, mali sme hodinu na vystahovanie, som bola rada, ze som si zakl.veci pobrala. No za 6 rokov ss nam toho nazbieralo, komplet novozariadeny 3-izbovy byt, tak si to asi dokazes predstavit 🙂 ale do domu sa tesime.
No neviem si predstavit, ze by som sa mala stahovat takmer kazdy rok ako ty 🙂 to by som nezvladla 🙂
Ale ide mi to celkom dobre 😀