icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

petra6484
24. mar 2012

no kočeny tak kočík mám doma 🙂 vykšeftila som ho za 70 € 😀 ale ta cena je aj prislušná ku kočáru lebo je dosť zašpinený tak budem mať čo robiť aby som ho očistila a je pomerne dosť ťažký , do malého výťahu sa sním zmestím tak tak prehnutá do predu takže nesmiem pribrať do zadku 😀 jedno dieta este znesie 🙂 v júny ideme ešte kúpiť prenosnú postieľku ku rodičom a základnú výbavu by sme mali

lulu1112
24. mar 2012

@veverka84 dnes som bola popozerat rozne kocikarne a zapacil sa mi okrem ineho aj kocik CAM DINAMICO https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/7lqk/kom...
co na neho hovoris?
A teraz maju v predeti.sk akciu na kocim concord fusion s vanickou proton a autosedackou ion za nejakych 699 eur? Tak nejak a ze ide om to ako teple rozky, ze nedavno mali 100 ks a teraz maju iba 30 a maju ich iba do vypredania zasob, dokelu, vaham nad tym kocikom, ale bojim sa tak skoro kupovat 😖

miriska333
24. mar 2012

@monhla Ďakujem 🙂

miriska333
24. mar 2012

@petra6484 A kúpila si ten atlantik?

ftinka
24. mar 2012

@stipec26 ja som chora a sama neviem co mozem brat. ale kazdopadne kvapky do nosa mi moja dr. zakazala, ze to tehotne nemozu. mne nastastie z nosa netecie, iba hrdlo. a skusam domace recepty, ale nezaberaju... mozno sa skus naparovat.... fakt neviem...

petra6484
24. mar 2012

@miriska333 jj ten

ftinka
24. mar 2012

@tomika takze aj tvoj lekar to nechal tak, ze ked si chora, tak ti na to nema co ine dat? a preslo ti to potom tymi kvapkami a cajom? pre babo to nie je nebezpecne? na nete vsade pisu, ze nie.... ale ja uz mam normalne svalovku na bruchu z toho kasla ☹

ftinka
24. mar 2012

@veverka84 mozem sa spytat na tu vanicku? chapem to spravne, ze si si kupovala extra vanicku na jane slalom pro? preco, ta original sa ti nezdala dobra? mozes si na kociar dopasovat v podstate akukolvek vanicku, alebo som to zle pochopila?

lusinda1989
25. mar 2012

@miriska333 ale tak podstatne je ze si nakoniec napisala :D

lusinda1989
25. mar 2012

kocky je mozne aby som pocitila nieco v brusku? ako ked si vo vani s prepacenim prdnete ? take bublinky to su???????

stipec26
25. mar 2012

@petra6484 a mozem sa spytat, preco si ho kupovala, ked je tazky a aj viac spinavy napr. ako si ratala? a este sa aj len tak tak smestite do vytahu? ....ci zauradovala cena? lebo pre mna vaha a spratonost su napr. viac dolezite ako cena, ale neber to prosim v zlom, len som zvedava, ze co ta oslovilo....

@lusinda1989 🙂 to budu creva, uzivaj si to 🙂 babatko bude intenzivnejsie 😉

lusinda1989
25. mar 2012

@stipec26 aha ale bolo to trosku ine ale asi to boli iba creva 🙂

petra6484
25. mar 2012

@stipec26 tak nieje taky spinavy ze by sa nedal ocistit hocijaka sikovna zienka to zvladne cize ja 😀 a stou velkostou no mi mame v dome len mali vytah ktory je naozaj mali a co som pozerala kocare z vanickou tak mensie su ale zase vanicky su take male ze by v zime boli uz moc male takze som ten vyber mala dost komplikovany a aj samozrejme za tu cenu sa oplatil jednemu dietatu este posluzi a potom ho bud darujem alebo vyhodim nebude mi ho luto

petra6484
25. mar 2012

prajem krasne ranko koceny 🙂 od dneska si budem zapisovat vahu za tento tyzden som az tak vela nepribrala len 0,6 kg ale aj tak sa mi zda ze mi ta vaha akosi rychlo rastie a ked si to nezapisujem nemam prehlad tak som zvedava dufam ze sa za chvylku nebudem gulat 😀

tomika
25. mar 2012

@petra6484 ten kočik vyzerá velmi dobre.Oplatilo sa!!

petra6484
25. mar 2012

@tomika akurat sa chystam k cistenu sportovej casti tak dufam ze to pojde dobre dole dala som na to vanis 😀

tomika
25. mar 2012

@ftinka pomohli,je to už lepšie.

vladka1828
25. mar 2012

@petra6484 aj ja už poctivo zapisujem váhu - asi od 12 tt.......no mne váha stále lieta nejak hore-dole.....teraz mám zas o 0,5kg menej ako minulý týždeň 😠

petra6484
25. mar 2012

@vladka1828 tak to je ten lepsi pripad mne uz ide stale len hore 😀 ale je pravda ze si nedavam vobec pozor na to co zjem iba vecer to neprehanam aby mi zle nebolo

vladka1828
25. mar 2012

@petra6484 no to ani ja- jem všetko, dokonca aj sladké, čo mi predtým nechutilo 😖 ....ale zas je pravda, že som mala vždy nejaký rýchly metabolizmus.....no mám pocit, že po pôrode budem ešte ľutovať, že som v tehotenstve chcela taaak veľmi pribrať 😀 😀

vladka1828
25. mar 2012

baby počuli ste niečo o tom, že pohlavie sa dá určiť aj podľa "polohy bruška"? ak je “vysoko”, je to dievčatko, ak je “nízko”, bude to chlapec 🙂 tie ktoré už viete pohlavie svojich detičiek - sedí Vám to? alebo ďalšia babská povera? 😀 😀

sunny15
25. mar 2012

@vladka1828 ja mam bruško dost hore,tak uvidime 😀

monhla
25. mar 2012

@petra6484 Ja sa tiež chystám čistiť športovú časť - moja malá v kočíku spala, jedla, vozila sa v topánočkách .... Potom mi poradíš ako na nečistoty 🙂 . Som rada, že hlboká časť je krásna ako nová a športovú tak- či tak budem mať asi cvíľu, lebo v lete plánujem voziť v golfáčoch. To som si ale chovorila i pri majem a po 20 mesiacov bola v kočíku 🙂 /v golfáčoch bola 2x na výlete a raz na vychádzke po dedine 😀 /

sunny15
25. mar 2012

Inač babenky vám sa už rysuje na brušku linea negra?-tá zvisla tmavá čiara 😀
mala by sa objavit okolo 17tt-co som citala....ale mne uz par dni slabo vidno 😉 takze uz len bude tmavnut...

lusinda1989
25. mar 2012

@vladka1828 ahoj ja mam brusko teda nizko podla mna ide mi z dola a cakam dievcatko... tak neviem 🙂

monhla
25. mar 2012

@vladka1828 Kamoška mala bábo vysoko a ja nízsko a všetky babky nám to tvrdili - keď porodila dievčatko, trochu ma to zasočilo, že to vyšlo 🙂 ale o mesiac sa mi narodila tiež dcérka 😀 😀 😀 /ale je pravda, že je to taký malý chalanisko 🙂 /

tomika
25. mar 2012

@vladka1828 volačo je na tom 😀 .Pri druhom mi na ultrazvuku povedali že vyzerá to na dievčatko,a svokra a jej staré "kamošky" vždy hovorili že to bude chlapec,podla bruška to uplne vyzerá na to.A mali pravdu 😀 .

lusinda1989
25. mar 2012

@tomika mne vsetci aj babka tvrdila ze budem mat chlapca ze som opeknela teda ze sa mi upravila pleta a tak ze ja budem isto chalana.... 🙂 no a nejako sa netrafili 🙂

petra6484
25. mar 2012

@monhla ahoj no ja som dneska cistila vanisom a trosku som to len prekefovala a splachla a je cistucky ako novy 🙂

veverka84
25. mar 2012

@ftinka na jane kociky alebo opacne na concord si to mozes vyskladat ako chces pasuje to-v podstate je to jeden vyrobca tej vanicky lisia sa iba farby a malickosti na nich.mne sa nepacila model 2009 ked som mala malu pretoze ta rucka za co sa to prenasa nebola obalena alebo ak oto nazvat a mala taku mensiu striesku proste sa mi to nepacilo.a kocik som chcela cerveny a ten bol Z kolekcie 2008 .vajicko mam tiez concord dokonca 2007 tusim-nehovorim ze ta to vyjde lacnejsie ale mala som to podla seba farby a vsetko tip top ako som chcela🙂keby si este nieco nevedela tak napis snad som to spravne vysvetlila🙂

veverka84
25. mar 2012

@lulu1112 kociky cam a neonato neodporucam-blednu potahy a hroze vrzagaju a hrtkotaju...mala som buginu a po mesiaci som ju predala bol to des...
ved som ti vravela ze tieto sa minaju s touto vanickou je to dopredaj a nikto nechce mat vanicku na 3 mesiace...
to je to tazke ked si poverciva...zober si to ako tu niekto pisal ze co my maminy co doma mame vsetko po starsich detoch???
pouvazuj...