September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@veverka84 dnes som bola popozerat rozne kocikarne a zapacil sa mi okrem ineho aj kocik CAM DINAMICO https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/7lqk/kom...
co na neho hovoris?
A teraz maju v predeti.sk akciu na kocim concord fusion s vanickou proton a autosedackou ion za nejakych 699 eur? Tak nejak a ze ide om to ako teple rozky, ze nedavno mali 100 ks a teraz maju iba 30 a maju ich iba do vypredania zasob, dokelu, vaham nad tym kocikom, ale bojim sa tak skoro kupovat 😖
@monhla Ďakujem 🙂
@petra6484 A kúpila si ten atlantik?
@miriska333 jj ten
@miriska333 ale tak podstatne je ze si nakoniec napisala :D
kocky je mozne aby som pocitila nieco v brusku? ako ked si vo vani s prepacenim prdnete ? take bublinky to su???????
@petra6484 a mozem sa spytat, preco si ho kupovala, ked je tazky a aj viac spinavy napr. ako si ratala? a este sa aj len tak tak smestite do vytahu? ....ci zauradovala cena? lebo pre mna vaha a spratonost su napr. viac dolezite ako cena, ale neber to prosim v zlom, len som zvedava, ze co ta oslovilo....
@lusinda1989 🙂 to budu creva, uzivaj si to 🙂 babatko bude intenzivnejsie 😉
@stipec26 aha ale bolo to trosku ine ale asi to boli iba creva 🙂
@stipec26 tak nieje taky spinavy ze by sa nedal ocistit hocijaka sikovna zienka to zvladne cize ja 😀 a stou velkostou no mi mame v dome len mali vytah ktory je naozaj mali a co som pozerala kocare z vanickou tak mensie su ale zase vanicky su take male ze by v zime boli uz moc male takze som ten vyber mala dost komplikovany a aj samozrejme za tu cenu sa oplatil jednemu dietatu este posluzi a potom ho bud darujem alebo vyhodim nebude mi ho luto
prajem krasne ranko koceny 🙂 od dneska si budem zapisovat vahu za tento tyzden som az tak vela nepribrala len 0,6 kg ale aj tak sa mi zda ze mi ta vaha akosi rychlo rastie a ked si to nezapisujem nemam prehlad tak som zvedava dufam ze sa za chvylku nebudem gulat 😀
@petra6484 aj ja už poctivo zapisujem váhu - asi od 12 tt.......no mne váha stále lieta nejak hore-dole.....teraz mám zas o 0,5kg menej ako minulý týždeň 😠
@vladka1828 tak to je ten lepsi pripad mne uz ide stale len hore 😀 ale je pravda ze si nedavam vobec pozor na to co zjem iba vecer to neprehanam aby mi zle nebolo
@petra6484 no to ani ja- jem všetko, dokonca aj sladké, čo mi predtým nechutilo 😖 ....ale zas je pravda, že som mala vždy nejaký rýchly metabolizmus.....no mám pocit, že po pôrode budem ešte ľutovať, že som v tehotenstve chcela taaak veľmi pribrať 😀 😀
baby počuli ste niečo o tom, že pohlavie sa dá určiť aj podľa "polohy bruška"? ak je “vysoko”, je to dievčatko, ak je “nízko”, bude to chlapec 🙂 tie ktoré už viete pohlavie svojich detičiek - sedí Vám to? alebo ďalšia babská povera? 😀 😀
@vladka1828 ja mam bruško dost hore,tak uvidime 😀
@petra6484 Ja sa tiež chystám čistiť športovú časť - moja malá v kočíku spala, jedla, vozila sa v topánočkách .... Potom mi poradíš ako na nečistoty 🙂 . Som rada, že hlboká časť je krásna ako nová a športovú tak- či tak budem mať asi cvíľu, lebo v lete plánujem voziť v golfáčoch. To som si ale chovorila i pri majem a po 20 mesiacov bola v kočíku 🙂 /v golfáčoch bola 2x na výlete a raz na vychádzke po dedine 😀 /
Inač babenky vám sa už rysuje na brušku linea negra?-tá zvisla tmavá čiara 😀
mala by sa objavit okolo 17tt-co som citala....ale mne uz par dni slabo vidno 😉 takze uz len bude tmavnut...
@vladka1828 ahoj ja mam brusko teda nizko podla mna ide mi z dola a cakam dievcatko... tak neviem 🙂
@vladka1828 Kamoška mala bábo vysoko a ja nízsko a všetky babky nám to tvrdili - keď porodila dievčatko, trochu ma to zasočilo, že to vyšlo 🙂 ale o mesiac sa mi narodila tiež dcérka 😀 😀 😀 /ale je pravda, že je to taký malý chalanisko 🙂 /
@vladka1828 volačo je na tom 😀 .Pri druhom mi na ultrazvuku povedali že vyzerá to na dievčatko,a svokra a jej staré "kamošky" vždy hovorili že to bude chlapec,podla bruška to uplne vyzerá na to.A mali pravdu 😀 .
@tomika mne vsetci aj babka tvrdila ze budem mat chlapca ze som opeknela teda ze sa mi upravila pleta a tak ze ja budem isto chalana.... 🙂 no a nejako sa netrafili 🙂
@ftinka na jane kociky alebo opacne na concord si to mozes vyskladat ako chces pasuje to-v podstate je to jeden vyrobca tej vanicky lisia sa iba farby a malickosti na nich.mne sa nepacila model 2009 ked som mala malu pretoze ta rucka za co sa to prenasa nebola obalena alebo ak oto nazvat a mala taku mensiu striesku proste sa mi to nepacilo.a kocik som chcela cerveny a ten bol Z kolekcie 2008 .vajicko mam tiez concord dokonca 2007 tusim-nehovorim ze ta to vyjde lacnejsie ale mala som to podla seba farby a vsetko tip top ako som chcela🙂keby si este nieco nevedela tak napis snad som to spravne vysvetlila🙂
@lulu1112 kociky cam a neonato neodporucam-blednu potahy a hroze vrzagaju a hrtkotaju...mala som buginu a po mesiaci som ju predala bol to des...
ved som ti vravela ze tieto sa minaju s touto vanickou je to dopredaj a nikto nechce mat vanicku na 3 mesiace...
to je to tazke ked si poverciva...zober si to ako tu niekto pisal ze co my maminy co doma mame vsetko po starsich detoch???
pouvazuj...

no kočeny tak kočík mám doma 🙂 vykšeftila som ho za 70 € 😀 ale ta cena je aj prislušná ku kočáru lebo je dosť zašpinený tak budem mať čo robiť aby som ho očistila a je pomerne dosť ťažký , do malého výťahu sa sním zmestím tak tak prehnutá do predu takže nesmiem pribrať do zadku 😀 jedno dieta este znesie 🙂 v júny ideme ešte kúpiť prenosnú postieľku ku rodičom a základnú výbavu by sme mali