icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

ftinka
26. mar 2012

videli ste uz takuto "mudru" tabulku? 🙂 tak babenky, ktore uz mate vysledky z genetonu, sedi vam to? no tak to vyzera, ze mi cakame chlapceka, takze pocity maminky su potvrdene 😉

veverka84
26. mar 2012

@lulu1112 parada vidis never na hlupe povery 🙂 uzivaj si tes sa na babetko rob si radost a nemysli na nic zle moja 🙂 tesim sa s tebou viem aku radost som mala pri prvom dietatku a pri prvom kociku 🙂

lulu1112
26. mar 2012

@veverka84 dakujeeeeeem, juj velmi sa tesim 🙂 A budem mysliet len pozitivne, tak verim, ze vsetko dobre dopadne 😵
Nahodou si nepamatas, na ktorej stranke bola ta suprava do postielky, co ste si tu objednavali za 19,90 evry? Neviem to nikde najst ☹

veverka84
26. mar 2012

@ftinka mne to sedi teraz pri tretom pri druhom nie a pri prvom som mala mesiac rozdiel v terminoch tam neviem 🙂

veverka84
26. mar 2012

@lulu1112 http://www.kociky.sk/zavinovacky-detske-posteln...
nech sa paci nejako si sa rozsupla🙂

veverka84
26. mar 2012

@sunny15 presne aj ja vecer a cele brucho naskakuje no ale tak drobec to neni ale tak pohyby citim len neni to pri pohyboch prave ten tep a to naskakovanie bruska 🙂

lulu1112
26. mar 2012

@veverka84 dakujeeeeeeem, no rozsupla, ale ved uvidime, ako sa to vyvinie 😅 Hmmm, nejaky tam uz nemaju velky vyber ☹

veverka84
26. mar 2012

@lulu1112 nemas za co...no dopredaj...tak ze uz len pozostatky...inak krasne mali vypredaj znackovych navliecok feretti na babetkovo pockaj mrknem ti to su drahsie ale v skutocnosti su prekrasne ja mam pre malu take s lienkou zelenoruzove 🙂

veverka84
26. mar 2012

@lulu1112 a tu su tiez nejake vypredaje ale v takych cenach ako boli pred vianocami ked som kamoske pozerala nie su tie ferretii boli vtedy fakt za super cenu.sak popozeraj
http://shop.babetkovo.sk/index.php/akcie/sety-v...

lulu1112
26. mar 2012

@veverka84 Jeeeeeej to lienockove je uuuzasne, ale ta cena, no uz dost ☹ No inak objednala som si z toho prveho za 15,90 v tej ruzovej farbe 😀 Cert to zober, za tu cenu 😉
Dakujem este raaaaz 😵

ivkaivka
26. mar 2012

ahojte, dlhšie som tu nebola, nevoľnosti sú na ústupe, ak keď po večeroch je to ešte dosť zlé a už sa dostavila aj nespavosť, čo som mala aj pri prvej.
@lulu1112 chválim výber dievčenského mena, je nááááááááááádherné a toľko variant, ako ju môžeš volať 😉

lulu1112
26. mar 2012

@ivkaivka dakujem Ivka, dufam, ze naozaj bude Olivia, je to moj sen, mat dievcatko 😵 Inak aj Viktoria sa mi paci, ale to mi manzel nechvalil ☹ A vidim ze si nocny vtak, ci to teraz nemozes spavat? Ja mozem vzdy a vsade, aspon zatial 😅

ivkaivka
26. mar 2012

No ja som od začiatku chcela Olíviu, dohodli sme sa, že manžel vyberá synovi, ja dcére ... ale keci boli v celej rodine na môj výber, no teraz sú nadšený a vraj si iné meno pre moju Lilču nevedia predstaviť... sekne jej perfektne. Druhé mená vyberala malá, podľa kamarátov zo škôlky. Mne sa strašne páčia mená začínajúce na samohlásku - Emília, Antónia, Amália (to som veľmi teraz zvažovala). Ale môže byť aj to čo vybrala. A spávať teraz nemôžem, to som mala aj predtým. Niekedy mi stačili 4 hodiny spánku. Ale ked som nemala malú, tak som bola schopná spávať aj 20 hodín denne, teraz sa to otočilo.

iva98
26. mar 2012

@ftinka ta tabulka je super, len ma trosku sklamala :D ja mam od zaciatku tusak ze to bude chlapcek, no podla tabulky to bude dievcatko 🙂 Jediny ktory vravel ze to bude dievcatko je moj drahy.,.inak kamaratky, kolegyne, rodina a znami sa zhodli so mnou ze chlapcek.... dnes som sa pytala porodnej asis. ze kedy budem vediet co cakame, tak o 2 tyznde pri dalsej kontrole...tak som zvedava a hlavne nedockava 🙂

iva98
26. mar 2012

@ivkaivka moje nevolnosti ustupili asi pred tyzdnom, ked som prestala brat vsetky tie "vitaminy"...vcera som zobrala znovu, a skoncilo to tak, ze som tak zvracala, az som na wc odpadla... dnes som zase nebrala nic, a ani som nezvracala....

anicka245
27. mar 2012

mne sa dnes snivalo, ze sme mali chlapceka 🙂 kedze ja som tak trochu bosorka v snoch, tak som strasne zvedava ci to bude aj pravda 😀

veverka84
27. mar 2012

@anicka245 mne sa snivalo ze budem mat chlapceka a bude dievcatko 🙂 ze vraj vzdy to znamena opacne pisali tu baby 🙂

veverka84
27. mar 2012

@lulu1112
@ivkaivka
dievcata olivia je krasne meno manzel ju mal medzi troma favoritkami Linda,Olivia, Laura mne sa najviac olivia z toho ale u nas zase opacne on pre babu vybera a ja pre chlapca bola dohoda...cize moc si nevyberem uz je napevno Linda 🙂 ale paci sa mi aj to 🙂

zuzzy12
27. mar 2012

@veverka84 Ahoj,ja som tiež rodila v PE ...bola som spokojna takže aj teraz sa tam chystam...možno sa aj stretneme,ja mam termin 6.-8.9.,kedže s tym vypočtom terminu je to 2 tyždne hore-dole.

veverka84
27. mar 2012

no a na krasne rano sa hlasim po poradni videla som nasu bambulku spinkala srdiecko bilo dr pozerala chrbticu a hlavicku vraj vsetko v najlepsom poriadku 🙂 tlak dobry na vahe plus 1 kilo 🙂
testy na AFP som odmietla nemali s tym najmensi problem podpisala som do knizky aj do svojej karty ze som odmietla a bola poucena.aj sestricka vravela ze im na skoleniach hovoria ze vysledky su velmi nepresne viac menej len nejaka pravdepodobnost ale napriek tomu to kazu robit v nemecku to pre toto zrusili lebo ten stres na matku neprospieva.
11.5. idem na 4D sono do Hlohovca v ramci velkeho morfologickeho uzv
inak tie ostatne vysledky ze mam vsetko dobre z toho 11 tt 🙂

veverka84
27. mar 2012

@zuzzy12 no super ja mam termin 12.9. cakam tretie tak asi aj skor to bude 🙂 u koho si rodila?

tanicka1976
27. mar 2012

@paula80 cau paulinka, no ja to vypocitat neviem na to maju dr. softver v pc, ale myslim ze to mas ok, inak by ta dr. nahanal, neboj nic 😉
oni radsej naplasia a urobia plany poplach akoby mali nieco zanedbat 😉
pekny den

anicka245
27. mar 2012

@veverka84 jeej, no lebo v tom sne ako som zbadala ze je to chlapcek som hned drahemu povedala ze ideme pracovat na dievcatku 😀 tak asi podvedome tuzim viac po dievcatku 🙂

zuzzy12
27. mar 2012

@tanicka1976 Dakujem za vysvetlenie-to som potrebovala počuť 🙂 .Aj sestrička od DR.mi vravela že to zrejme nič nieje len sa to musi zopakovať pripadne sa to bude sledovať a že to ukazovala aj Dr. a ten že povedal že by to malo byť ok.A ked som sa pytala na dalši postup,tak vravela o amnio a genetike,no to si ani nechcem pripustiť taku možnosť.Len tie stresy a neistota su strašne 😖

luly13
27. mar 2012

Je tu niekto s desnou alergiou? Ja som teraz pripravovala zeleninu na polievku ,a ked som nekychla 100krat,tak ani raz :/.a vonku je to este horsie. No nejak sa mi do antihistaminik nechce 😖

daniela02
27. mar 2012

tak dievcata bratislava nas caka na buduci tyzden v stredu , pa doktor bol skvely som pokojnejsia

tanicka1976
27. mar 2012

@kali23 no, tebe to teda fakt robila v zle tyzdne, no holt, dr. sa vyzna 😀 ale neva, kasli na to netrap sa, babo je isto ok, podstatne je nech dr. sleduje teba tvoj zdr. stav , krcok maternice...Si este velmi mladucka na to aby si mala chore babetko...ja som mala prve v 26 a vtedy ma ani nenapadlo zeby mohlo nieco byt a bolo zdrave, mysli pozitivne..teraz mam 36 , bola som na screeningu ale aj tak nikdy nevies nic na 100%...Dufam, ze ta depky presli a uzivas si jarne slniecko a tesis sa 😎 😎 😎

zuzzy12
27. mar 2012

@veverka84 No ja som mala cisarsky koli KP.Robil ho Majerčik s Abutaimom.

tanicka1976
27. mar 2012

@zuzzy12 neboj, bude ok 😉
@daniela02 a kedy budes mat vysledky? treba cakat 3 tyzdne?