September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
Ahojte babenky 😉 trebalo by dačo navariť,ale nemam tušenia co by som zjedla 😕
@stipec26 no pri mojom šťastí vážne pochybujem 😀 aj keď dievčatko by som ozaj chcela 😉 no mm stále hučí, že to bude isto chlapec, lebo u nich v rodine bol prvorodený stále chlapec - tak som ho vysmiala 😀 ale možno to bude aj pravda, kedže s dvojičkami mu to skoro vyšlo - asi 2 roky furt každému hovoril, že mi isto dvojičky budeme mať, ja som už bola z neho "na nervy", že tým ako to stále opakuje to určite "privolá" - a nakoniec som mala 2 plodové vaky, avšak len v 1 nám rástlo bábo 🙂
tak dnes som bola na poradni,v utorok ma caka genetika a vraj mam pocitat s moznostou ze mi daju navrh ist na amnio.
inak, uz som vam tu spominala pripad manzelovej sesternice? 🙂 Lekari jej povedali, ze caka dievcatko a nakoniec bol z malej Laury Tomasko 😀 Vsetko nakupene nastastie v neutralnych farbach a mamke sa pacil modry kociar a nie ruzovy, takze mala stastie. Ostatne ruzove darceky dali vymenit... urcite takych pripadov nie je vela, ale stava sa.... 😀
@vladka1828 @ftinka ja som ked bola moznost sadla (pri prvych dvoch v mhd, teraz sa vozim autom 🙂 ) a ked prisiel niekto, kto vyzeral, ze si chce sadnut a ze som akoze drza a nevstavam, tak som si len pohladila brusko (i ked teda ho este nebolo vidno ) a pozrela som sa inym smerom... ale keby zacal do mna niekto skakat, urcite by som tasila 😀 😀 😀 i ked reci sa hovoria a chlieb sa je - teraz som hrdinka 🙂 ale mozno by som sa tiez radsej postavila, ked tak nad tym rozmyslam
@stipec26 no mne veru včera uvoľnila u dr.v nemocnici miesto mladá sestrička,postavila sa a povedala,že sadnite si.Skroro som odpadla,tak už isto na mne vidno tehotenstvo až moc,lebo v bunde mám veru brucho ako minimáne v 7.mesiaci,no neviem neviem,ako budem vypadať v 9.mesiaci 😀
@sissmiss 😀 😀 😀 to je OK, ved musime mat aj vynimku, co nam bude potvrdzovat pravidlo a stastistiku 😉
@vladka1828 a ako ste na tom s rybami? ja ich nemozem ani citit... z lososa ma doslova napina, teraz som zacala aspon tuniaka na pizze....
kamarátke povedali na normalnom uzv že čaka dievčatko, potom šla na 4D a tam jej ukazali "kavove zrnko", tak sa tešila celkom lebo mala doma už syna. ked šla tesne pred pôrodom na prietoky tak jej iný doktor povedal že je to chlapec 😀
ak povedia že je to chlapec je to na 99%
ale ak povedia dievčatko tak je to isté tak na 75%
boli sme 4 kamaratky tehotne - a všdtkym 4 povedali dievčatko a 2 maju chlapca 😀 😀
@vladka1828 jeeeeeeej - aj ja som mala dva plodove vaky ;) sme mohli mat "dvojitu radost" ;)
@montinka držím palce,včera som sa pýtala 2 kamarátiek,čo boli na tej amniocentéze,vraj je to celkom v pohode,trvá to chvíľočku a vobec ten vpich nebolí,len to 24 hod.ležanie potom je vraj dlhé.Ale obe to absolvovali s nie moc zlými výsledkami,vraj chceli mať istotu,že bábo bude v poriadku.Pýtala som sa pre prípad, ak by aj mne náhodou vyšli zlé výsledky.
@jerryjanka mojim dvom kamaratkam povedali chlapcek, a nakoniec z toho bolo dievcatko🙂
@stipec26 ryby nikdy neboli moje oblubene jedlo ale zaujimave, ze ako moj prvy tehu priznak bol este pred meskanim MS, ze som sa u znamych nemohla dojest preceneho pstruha 😨 doteraz citim tu uzasnu chut v ustach. aj teraz ich casto jedavam. zaujimave ale inak take typicke tehu chute nemam. mne chuti podstate vsetko 🙂
@montinka potom daj vediet. uz vies kam ides? tiez ma caka ta geneticka konzultacia. pravdepodobne AMC odmietnem, kedze moj problem to neriesi. ja zajtra idem na krv a az o tyzden budem vediet komplet vysledky.
drz sa.
vsak toto,ze istotu ci to bude chlapcek alebo dievcatko budeme az ked pride na svet...dovtedy iba mozme verit lekarom co odhaduju pohlavie... 😉
@stipec26 no to hej, aj keď ja som mala strach z toho - predsa prvé dieťa a hneď dvojičky - bolo by toho veľa asi 😀 možno pri druhom tehotenstvo sa to podarí 🙂
@stipec26 ja som ryby stále mala rada a ni teraz mi nevadia 😀 v podstate okrem paradajok zjem všetko 🙂
som si dnes volala ohladne cvicenia pre tehu v Miracle a tak sa im ten kurz este nezaplnil a tak dnes nezacina.... skoda... kde chodite v BA tehulky cvicit?
@stipec26 ja som volala do miraclu na pilates a nebrali mi to....a este som nasla jednych ale ti cvicia len nedele doobeda a to som skoro nikdy neni v ba, alebo mame nejaky rodinny program
kolko ludi treba este do kurzu v miracli a aky je to kurz? Spram im tu reklamu, mozno dojdeme viacere 🙂
@sissmiss 🙂 mne okolo 10hod nebrali, potom o hodku ma zrusili a testne pred 12hod som sa dovolala....
Fitlopty tehosky, streda, Znievska 3 🙂 ...gravi jogu a pilates neviem - som nikdy take nerobila a nerada by som si nieco natiahla v tehu...
ja pondelky, utorky vobec nemozem, stvrtok vecer maju trening deti a v piatok vacsinou muz cestuje prec alebo ideme vsetci niekam na vikend.... takze ideal ta streda, hocikedy cez den/vecer alebo stvrtok doobeda
@inci no ja idem zatial tiez na tu geneticku konzultaciu a potom sa uvidi. ale kamoska-sestricka ma "potesila" ze to aby mi neponukli amnio sa nestane lebo ze oni maju za kazdy zakrok prachy. tak uvidim. ak by mi povedali ze to boli v pohode hodnoty na ten tyzden v ktorom mi to robili tak mozno nepojdem ja neviem,ale stale byt v neistote,ze co ak....fakt neviem
@montinka ked to vezmes z tej stranky ani po AMC nemas 100% istotu..... moze sa vyskytnut dalsich x problemov, kt. mozu ohrozovat babo, resp. tehotenstvo....treba verit a pozitivne mysliet. ved mas dve krasne, zdrave deticiek, si mladucka....takze hlavu hore. ides na genetiku ku dr. cisarikovi?

@stipec26 ja som krupicu mala toto tehu uz dva krat....doteraz len tak raz za rok a potom ako dieta. Takze ani ta krupica nebude dobry ukazovatel 😀 Ale uz som ticho