icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sissmiss
28. mar 2012

@stipec26 ja som krupicu mala toto tehu uz dva krat....doteraz len tak raz za rok a potom ako dieta. Takze ani ta krupica nebude dobry ukazovatel 😀 Ale uz som ticho

sunny15
28. mar 2012

Ahojte babenky 😉 trebalo by dačo navariť,ale nemam tušenia co by som zjedla 😕

vladka1828
28. mar 2012

@stipec26 no pri mojom šťastí vážne pochybujem 😀 aj keď dievčatko by som ozaj chcela 😉 no mm stále hučí, že to bude isto chlapec, lebo u nich v rodine bol prvorodený stále chlapec - tak som ho vysmiala 😀 ale možno to bude aj pravda, kedže s dvojičkami mu to skoro vyšlo - asi 2 roky furt každému hovoril, že mi isto dvojičky budeme mať, ja som už bola z neho "na nervy", že tým ako to stále opakuje to určite "privolá" - a nakoniec som mala 2 plodové vaky, avšak len v 1 nám rástlo bábo 🙂

montinka
28. mar 2012

tak dnes som bola na poradni,v utorok ma caka genetika a vraj mam pocitat s moznostou ze mi daju navrh ist na amnio.

ftinka
28. mar 2012

inak, uz som vam tu spominala pripad manzelovej sesternice? 🙂 Lekari jej povedali, ze caka dievcatko a nakoniec bol z malej Laury Tomasko 😀 Vsetko nakupene nastastie v neutralnych farbach a mamke sa pacil modry kociar a nie ruzovy, takze mala stastie. Ostatne ruzove darceky dali vymenit... urcite takych pripadov nie je vela, ale stava sa.... 😀

stipec26
28. mar 2012

@vladka1828 @ftinka ja som ked bola moznost sadla (pri prvych dvoch v mhd, teraz sa vozim autom 🙂 ) a ked prisiel niekto, kto vyzeral, ze si chce sadnut a ze som akoze drza a nevstavam, tak som si len pohladila brusko (i ked teda ho este nebolo vidno ) a pozrela som sa inym smerom... ale keby zacal do mna niekto skakat, urcite by som tasila 😀 😀 😀 i ked reci sa hovoria a chlieb sa je - teraz som hrdinka 🙂 ale mozno by som sa tiez radsej postavila, ked tak nad tym rozmyslam

paula80
28. mar 2012

@stipec26 no mne veru včera uvoľnila u dr.v nemocnici miesto mladá sestrička,postavila sa a povedala,že sadnite si.Skroro som odpadla,tak už isto na mne vidno tehotenstvo až moc,lebo v bunde mám veru brucho ako minimáne v 7.mesiaci,no neviem neviem,ako budem vypadať v 9.mesiaci 😀

stipec26
28. mar 2012

@sissmiss 😀 😀 😀 to je OK, ved musime mat aj vynimku, co nam bude potvrdzovat pravidlo a stastistiku 😉

@vladka1828 a ako ste na tom s rybami? ja ich nemozem ani citit... z lososa ma doslova napina, teraz som zacala aspon tuniaka na pizze....

ftinka
28. mar 2012

@stipec26 tak to si viem zivo predstavit 🙂 i ja sa uz obcas hladkam za brusko, nech si nemyslia, ze som iba pribrala a myslim, ze iba putam pohlady cudzich. ze preco sa za to chytam, ked tam nic nemam 😀

jerryjanka
28. mar 2012

kamarátke povedali na normalnom uzv že čaka dievčatko, potom šla na 4D a tam jej ukazali "kavove zrnko", tak sa tešila celkom lebo mala doma už syna. ked šla tesne pred pôrodom na prietoky tak jej iný doktor povedal že je to chlapec 😀
ak povedia že je to chlapec je to na 99%
ale ak povedia dievčatko tak je to isté tak na 75%
boli sme 4 kamaratky tehotne - a všdtkym 4 povedali dievčatko a 2 maju chlapca 😀 😀

stipec26
28. mar 2012

@vladka1828 jeeeeeeej - aj ja som mala dva plodove vaky ;) sme mohli mat "dvojitu radost" ;)

paula80
28. mar 2012

@montinka držím palce,včera som sa pýtala 2 kamarátiek,čo boli na tej amniocentéze,vraj je to celkom v pohode,trvá to chvíľočku a vobec ten vpich nebolí,len to 24 hod.ležanie potom je vraj dlhé.Ale obe to absolvovali s nie moc zlými výsledkami,vraj chceli mať istotu,že bábo bude v poriadku.Pýtala som sa pre prípad, ak by aj mne náhodou vyšli zlé výsledky.

montinka
28. mar 2012

@paula80 no ved to aj ja by som si to dala urobit iba pre 1000% istotu ci bude ok.

nastasyk
28. mar 2012

@jerryjanka mojim dvom kamaratkam povedali chlapcek, a nakoniec z toho bolo dievcatko🙂

inci
28. mar 2012

@stipec26 ryby nikdy neboli moje oblubene jedlo ale zaujimave, ze ako moj prvy tehu priznak bol este pred meskanim MS, ze som sa u znamych nemohla dojest preceneho pstruha 😨 doteraz citim tu uzasnu chut v ustach. aj teraz ich casto jedavam. zaujimave ale inak take typicke tehu chute nemam. mne chuti podstate vsetko 🙂

@montinka potom daj vediet. uz vies kam ides? tiez ma caka ta geneticka konzultacia. pravdepodobne AMC odmietnem, kedze moj problem to neriesi. ja zajtra idem na krv a az o tyzden budem vediet komplet vysledky.
drz sa.

sunny15
28. mar 2012

vsak toto,ze istotu ci to bude chlapcek alebo dievcatko budeme az ked pride na svet...dovtedy iba mozme verit lekarom co odhaduju pohlavie... 😉

vladka1828
28. mar 2012

@stipec26 no to hej, aj keď ja som mala strach z toho - predsa prvé dieťa a hneď dvojičky - bolo by toho veľa asi 😀 možno pri druhom tehotenstvo sa to podarí 🙂

vladka1828
28. mar 2012

@stipec26 ja som ryby stále mala rada a ni teraz mi nevadia 😀 v podstate okrem paradajok zjem všetko 🙂

stipec26
28. mar 2012

@sunny15 ale ak si pamatate - tak co tu mala tu fotku miriamka - vo svojom albume - tak myslim, ze tam uz jasnejsi dokaz nemoze byt 😀 😀 😀

sunny15
28. mar 2012

@stipec26 tak to hej 😀 😀 vsak len civela na tu super fotku,ako maly paradne ukazal svoju vybavičku 😀 tak aj naše bábo by sa v pondelok mohlo tak krasne ukazat 😉

sunny15
28. mar 2012

@sunny15 mne v podstate ryby nevadia,dokonca po prvom trimestri mi zacala chutit opät aj káva... 😉
skratka ziadne jedlo mi nevadi,ale ani extra nechuti 😕 😉

stipec26
28. mar 2012

@sunny15 ja idem tiez 2. na poradnu a krv... tak som zvedava, ci bude robit aj sono - ale ja neverim, ze by nam potvrdila pohlavie - podla mna je este skoro

sunny15
28. mar 2012

@stipec26 ja poprosim dr.nech mi spravi usg...mozno nieco uz uvidi...a ak nie tak si pockame do 20tt 😀

stipec26
28. mar 2012

som si dnes volala ohladne cvicenia pre tehu v Miracle a tak sa im ten kurz este nezaplnil a tak dnes nezacina.... skoda... kde chodite v BA tehulky cvicit?

sissmiss
28. mar 2012

@stipec26 ja som volala do miraclu na pilates a nebrali mi to....a este som nasla jednych ale ti cvicia len nedele doobeda a to som skoro nikdy neni v ba, alebo mame nejaky rodinny program

kolko ludi treba este do kurzu v miracli a aky je to kurz? Spram im tu reklamu, mozno dojdeme viacere 🙂

stipec26
28. mar 2012

@sissmiss 🙂 mne okolo 10hod nebrali, potom o hodku ma zrusili a testne pred 12hod som sa dovolala....

Fitlopty tehosky, streda, Znievska 3 🙂 ...gravi jogu a pilates neviem - som nikdy take nerobila a nerada by som si nieco natiahla v tehu...

ja pondelky, utorky vobec nemozem, stvrtok vecer maju trening deti a v piatok vacsinou muz cestuje prec alebo ideme vsetci niekam na vikend.... takze ideal ta streda, hocikedy cez den/vecer alebo stvrtok doobeda

montinka
28. mar 2012

@inci no ja idem zatial tiez na tu geneticku konzultaciu a potom sa uvidi. ale kamoska-sestricka ma "potesila" ze to aby mi neponukli amnio sa nestane lebo ze oni maju za kazdy zakrok prachy. tak uvidim. ak by mi povedali ze to boli v pohode hodnoty na ten tyzden v ktorom mi to robili tak mozno nepojdem ja neviem,ale stale byt v neistote,ze co ak....fakt neviem

sissmiss
28. mar 2012

@stipec26 tak tam cinknem, mne je vlastne jedno co budem robit, len nech sa hybem, lebo uz som pomerne velka

inci
28. mar 2012

@montinka ked to vezmes z tej stranky ani po AMC nemas 100% istotu..... moze sa vyskytnut dalsich x problemov, kt. mozu ohrozovat babo, resp. tehotenstvo....treba verit a pozitivne mysliet. ved mas dve krasne, zdrave deticiek, si mladucka....takze hlavu hore. ides na genetiku ku dr. cisarikovi?

montinka
28. mar 2012

@inci ano aj ty?