icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sissmiss
29. mar 2012

@stipec26 a nemas rh faktor negat?

sissmiss
29. mar 2012

@katka_77 tie topanocky su tiez lilliputy, ako aj satka, vzali sme to naraz. Sushi nechcem kvoli tomu ze ta ryba je surova a aj pri "normalnom" cloveku je riziko ze to nebude uplne cerstve, tak radsej pockam. Caka ma v chladnicke prave jedno zeleninove 🙂

A bola som dnes na tych korculiach, nezabila som sa, a celkom som to zvladla, dufam ze vsetko bude ok, bola to trosku zaberacka, aj ked som sla kludnym tempom a nie dlho...

alena191
29. mar 2012

Ahojte kočky, chcem sa opýtať robili Vám v 16 týždni sono alebo len bežné vyšetrenie?

marcelatje
29. mar 2012

Takže som sa vrátila z poradne, na bolesti bruška mi kázala brať Magnézium 250 a čo sa týka toho krvácania z nosa vôbec ju to nepotešilo. Vraj si hneď zajtra ráno musím nájsť čas a prísť na krv, výsledky by mali byť v pondelok dovtedy mám brať 3xdenne 2 tabletky Ascorutinu. Ďalej sa zariadi podľa výsledkov z krvi ☹

sissmiss
29. mar 2012

@katka143 ja som ich tiez dnes objavila a zatial vyhravaju...trojkolesovy modry, a strieborna konstrukcia

lusinda1989
29. mar 2012

joj kocky mne tak telo pisti po rybych prstoch uz druhy den ze to neni mozneeeee .... 🙂 🙂

stipec26
29. mar 2012

@sissmiss ano, myslim ze ano.... preco, ma to vplyv na castost odberov?

@alena191 poviem ti v pondelok, mam 2. poradnu

@marcelatje fuha, tak to ma mrzi... to si kolko mala toho krvacania, ze ti hned nasadila ascorutin?

stipec26
29. mar 2012

@lusinda1989 😀 😀 😀 ked som videla tu reklamu na toho Kapitana Iglo - tak by som si tiez dala a daju sa robit akoze zdravsie v rure.... hned som vravela muzovi, ze taku rybu by som si dala (co ma z kazdej inej napina) a on ze to bude tym, ze v tom ziadne ryby nie su 🙂 😀 🙂 vtipalek.... takze ja sa budem zrejme na to len zatial pozerat

sissmiss
29. mar 2012

@stipec26 nie 🙂 Ale preto ti pichali injekcie po pôrode 😉 aby keď otehotnieš zase tak tvoje telo nevypudilo plod ak by malo iny faktor ako je tvoj. Jak sa volaju tie injekcie...anti...globulín... Inak to nepichajú nikomu

marcelatje
29. mar 2012

@stipec26 no dva dni resp. 2x tak že mi riadne krv tiekla.......ale stále mám také krvavé hlieny už niekoľko týždňov, ale to som nejako neriešila, ☹

sissmiss
29. mar 2012

@stipec26 dobré to je tie detské rybie prsty, malému vždy z toho zožerkám 😀

lusinda1989
29. mar 2012

@stipec26 fuuuh reklamu som ani nezaregistrovala asi som ich uz davala piect 🙂
ja ich stale robim v rure e to zdravsie 🙂

sissmiss
29. mar 2012

@marcelatje čitala si ten článok na predch strane čo ti niekto našiel? Kukni

stipec26
29. mar 2012

@sissmiss jaaaaaj hej, vidis......... uz si spominam, tak hovorili 😀 😀 😀 🙂 🙂 ty si moja zachrana

sissmiss
29. mar 2012

@stipec26 😀 😀 😀

stipec26
29. mar 2012

@marcelatje zahadka ti nasla toto http://primar.sme.sk/c/4116756/2-trimester.html

@sissmiss aj v tom clanku pisu o mne - ze Ľahká zábudlivosť. 🙂 aj toto som teraz ja - pribúdanie hmotnosti na bruchu tak, že staré oblečenie už nesedí a tehotenské šaty ešte nepasujú.

marcelatje
29. mar 2012

@sissmiss @stipec26 hej ten článk som čítala a dokonca som to potom ani nemala v pláne dokine hovoriť, ale potom si vravím, že veď za to nič nedám a keď som už tam tak jej to poviem a jej reakcia ma naozaj prekvapila, čakala som, že mi povie že je to normálne 😖 a nie že okamžite ráno na krv a nasadiť ten A....niečo

sissmiss
29. mar 2012

@marcelatje ascorutin- proti krvácavosti sa berie...

sissmiss
29. mar 2012

@marcelatje co som precitala teraz, tak je to pomerne casty problem, takze sa nedes, ascorutin sa pri tom predpisuje bezne alebo dokonca nepredpisu nic. Treba premastovat nos niecim, pogoogluj cim, aby sliznica nebola sucha. a ze citron a take stahuju cievky, tak mozno aj to. A obcas zvyknu poslat na krcne a tu potvorsku cievku vypalit....Nic moc to teda neni, ale podla vsetkeho je to skor neprijemne ako nebezpecne, ale dobre ze to tvoja dr vie a riesi.

annie6
29. mar 2012

@alena191 mne povedala, ze v 16tom idem na odbery 🙂

stipec26
29. mar 2012

@annie6 @alena191 ja budem v pondelok 16+1, takze tiez krv (len mam cas az 8:40, tak snad dovtedy neumriem hladom)... navyse ideme dat nasu malu kocku na skusku do sukromnej skolky, kym sa ja konecne nedam do kopy, lebo stale len spat a spat a spat a nic ma nebavi.... takze to rano bude perne, dve deti odsikovat (kazde do inej skolky) a stihnut aj poradnu.... ale tesim sa, nech sa opat pozriem na tu nasu rybicku 🙂

kiki30
29. mar 2012

ahojte tehulky, len tak som zbadala vasu temu a neda mi nenapisat vam, ja som bola tehotna takto minuly rok, v tomto case v tom istom tyzdni ako ste vy, a porod som mala v septembri 2011. Chcem vam len napisat ze si uzivajte tehulkovanie a prajem vam co najlepsi porod v septembri, ono to rychlo utecie, tiez som sa takto pred rokom strachovala o ten maly pokladik v brusku, na kazdu poradnu som isla so strachom ci je vsetko ok, riesila som vybavicku, kocik a ine krasne veci ktore teraz riesite vy. A dnes uz mam 6,5 mes. krasneho sikovneho synceka, ktory nam robi len radost. Ubehlo to ako voda. Preto som si tak trosku zaspominala na cas tehulkovania takto pred rokom ked som uvidela vasu temu. Tak sa drzte tehulky a uzivajte si bruska a pokladiky v nich! 🙂

lusinda1989
29. mar 2012

mnam fajneeeee boli 🙂

stipec26
29. mar 2012

@kiki30 super pozitivna sprava... a ake to je mat septembrove babatko? mas aj nejake tipy a rady na tehulkovanie pocas jari, leta? co odporucas.... pripadne ako kocikovanie - baby tu riesila, ci stihnu pekne pocasie, kym pride brutal zima.... 🙂

stipec26
29. mar 2012

inak kocky - zle je..... mamča (to ako ja 😀 ) - nevie uz co so sebou a jedalnickom.... prave som otvorila krajanu cviklu - toto som jedla tusim na zakladke v skolskej jedalni.... cim zahanate chute? nasli ste si svoje uz jedla? lebo ja stale tapam....

lulu1112
29. mar 2012

@stipec26 no a zase som v nocnej 🙄
ja sa neobmedzujem, ked mi chuti, dam si, nastastie to neni take strasne. Teraz som si varila kapustnicu, ta mi stale ide na chut, a hlavne stava z kyslej kapusty, aj samotna kapusta kysla, mnaaaam, a aspon nemam zapchy 😀 A tiez tie iglo rybie prsty milujem, som si tiez robila v rure a ine ryby nemozem ani citit, sranda a to som rybky milovala. Akurat tresku este vyjedam, to mozem 🙂 A strasne mi hranolky chutia, hlavne z mekaca, ja viem, ze nie su zdrave, ale ved nejem ich kazdy den 😒 A sladke mi chuti iba vecer, to vymyslam vselico mozne.

annie6
29. mar 2012

@stipec26 ja pre zmenu mam na nieco chut, ale nikdy neviem naco 😀 takze to mam tazke...a nemozem jest vela, len male porcie 😅

lulu1112
29. mar 2012

@annie6 no to sa mi tiez casto stava, ze mi daco chuti a neviem co, to je najhorsie 😖

sissmiss
29. mar 2012

brusko dnes 🙂

annie6
29. mar 2012

@lulu1112 🙄 no asi tak nejako 😀