September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
no inak aj my sa chystame niekam na dovolenku teda skor na svadobnu cestu ale este nevieme kam ani kedy ale ak by malo byt na mne tak cim skor alebo potom len autom niekam do talianska 🙂
My chceme ísť tak max. 7 hodin, takže Istrija, Krk... som zvedavá či ma lekárka pustí🙂 Už teraz sa cítim niekedy ako hroch a to že mám vnútornisti už teraz posunuté mi dosť vadí.. a tlačí ma to do rebier:( tak ktohovie ako to bude v juli... ale vraj je more pre tehulky super...
@miriska333
Tak dufam ze na ATB neskončím... zatial pijem zázvorový čaj a kloktám slanou vodou.
a čo povieš na inglesina magnum? Keď si taký expert? 🙂)
@babika771 inglesina je dobra značka ale je ich viac druhov a našla som váhu 16,5 kila, neotočné kolesá a dizajn kočíkov ktorý nvyhovuje každému. skus hodiť link ta ten čo si myslela ty 😉
nie som expert len mam preštudovane temy a vyskušane nejake kočiky. 😅
a co vravite na tento? http://www.detsky-eshopek.cz/produkty/kocarky/k...
dobre ranko akurat vstavam deti su u maminy mojej od vcera tak mame romantiku s manzelom 😀 😀 😀
@sissmiss hm pises o melone ja som vcera oteda dnes o 1 hodine rano zozrala polku vacsieho melonu vychladeneho muz ma upozornoval ze uz sa blizim k supe nech sa ukludnim 😀 😀 😀 😀 😀 dnes musim ist dalsi kupit mala je na melon co mam robit... 🙂
@stipec26 moj maly tak neznasal vietor ze ked sme sli kocikom musel mat plastenku aj ked neprsalo lebo sa isiel zblaznit 😀 😀 😀 mala to znasala s obcasnymi vykyvmi dobre a teraz su ccelkom ok obaja 😀
@katka_77 pekni ste obaja 😉
pocuj tvoj muz slovak nebude ze???
Ohľadom Camarella- mám ho doma /typ Q12/ a veľká spokojnosť. Malá mi v ňom spala cez obed do 20. mesiacov /cca 90 cm "bábo"/. Ale mi málo cestujeme s kočíkom, v aute bol zložený 2x 🙂 na naše cesty ideálne a do kopca bol fajn - i keď na náš najvyšší kopec sa volá Dolinky a z toho si vydedukujte "výškové prevýšenie". Kamoška má Inglesinu Magnum a vanička nebola podľa mňa úplne vhodná pre bábko /ale 1. deti sme mali naraz na koniec jari a teraz v zime s fusakom to môže byť lepšie/. Mne by nevyhovoval ale ona je s ním max. spokojná
Aby som nezabudla - nezávidím vám výber kočíka ohľadom výťahu a ťahania po schodoch do bytu - švagrina má dosť drahý kočík - je ľahučký, peknučký, šikovný ... ale aj tak je to robota ťajhať ho po chodoch a to má malinká len 2 mesiace ☹
@monhla ja to mam vymyslene tak ze ak dojdem zvonka s kocikom, tak do cinziaka nemame schody ziadne, ale vnutri nemame vytah takze sa musim dostat po schidoch hore a ja sa kocikom trepat nebudem....ak dojdem autom a babato bude spat tak vynesiem ho hore v autosedacke, ak nebude spat tak ho vyberiem a na rukach, ak dojdem z prechadzky s vanickou, tak kocik necham v pivnici, tiez ziadne schody a mame hned prvu od vchodu, a hore vynesiem len vanicku...a ine barierove zakutia v meste budem riesit podla toho co to bude
ahojte baby, nedavno ste sa bavili o snoch, ze ak sa vam sniva ze budete mat dievcatko tak v skutocnosti to bude chlapec a opacne. Mne sa v noci snivalo s mojou tetkou a ta mi vravela ze budem mat dievcatko ale ja som jej povedala ze chlapca(somazrejme vo sne) tam mi teraz povedzte co by to mohlo byt 😀 😀 😀
Tak ja som vcera skoncila na pohotovosti.Tie bolesti pupka sa nedali vydrzat.Po gynekolog.stranke som ja a babetko v poriadku.Mozno mi len maternica na to tlacila a to velke upratovanie som asi prehnala.Poslali ma aj na chirurgiu,aby vylucili problemy so slepym crevom.No krvne a mocove cesty boli negativne.Skoro si ma tam aj nechali,no po vsetkym vysetreniach rozhodli,ze to nie je nutne.Dnes sa citim uz skvele 🙂
@nmonika no esteze si v poriadku 🙂 to je hlavne ze aj ty aj mimi ste ok 🙂
@lusinda1989
@veverka84
Dakujem vam,aj som myslela,ze nikam nepojdem,ze to prejde,no zatial som nemala ziadne bolesti,tak som sa radsej dala prezriet.
inak baby mne sa vecer vcera tak mala vrtela uplne silne pohyby a dnes to iste uz je to zase uplne ine take lepsie 🙂
@veverka84 mojk zaaavidiiim 🙂
v dobrom samozrejme 🙂
@lusinda1989 a kedy mate svadbu?
@montinka nooo uz coskoro 🙂 5.5. 😀
@lusinda1989 jeeej my 26.5.:-)
@montinka to je mile my sme rozmyslali nad tymito dvoma datumami kedze 26 je nase spolocne stastne cislo 🙂 ale tak nakoniec vyhral ten 5. 5. a saty uz mas?
..ahojte..chcem sa iba spýtať,či tu je niekto s podobnou dilemou ako mam ja..mam termín v septembri teda ťahám štvrtý mesiac a skoro vobec som nepribrala a bruško mam minimálne..je to ok?? či mam mat obavy? ďakujem za odpoveď..

@katka_77 ste krásny pár 🙂