September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@stipec26 jaaaj sorry ja som nechcela zautocit, nicc mne je zle len grcam, modlim sa aby som pribrala aby som nebola ako vygrcana hlista,vazne by som rada nabrala ale ked to nejde tak to nejde..
kaslime na to ok?
@tomika klasicke sono, ako ked sa robi vaginalny alebo cez brusko ultrazvuk... aj doktorka bola prekvapena, ako to bolo uz vidno, ale je si uplne ista
@tanicka1976 mne je to luto, ze som ta s tym otravovala... priroda asi vie, co robi... a aspon to tu rozprudilo debatku ;) jasne beriem 🙂
@sissmiss Hippsy je super, ja to pouzivam koli castym zapalom moc.ciest a bolestiam ladvin. Len pri dlhsom sedeni-ja presedim tak cca 6-8hodin denne v aute sa zvykne vyhrnat a straca efekt, tak si to neviem predstavit moc na brusku, ci sa to zas pre zmenu nebude zhrnat dole pod brusko. Inak uzasna vec, odporucam pouzivat 🙂
@tanicka1976 tak ja sa tak citim už dlho ako vygrcana hlísta - inak pekne povedané 😀
@jerryjanka http://www.kociky.eu/kocik/kocik-quinny-speedi-...
mam kocik quinny speedi sx chilli..je lahky, mala sa v nom vyspi , som spokojna a dokupim vanicku pre najmensie a tu tam nasadim.
kupovala som ho tu v dansku ked som este nevedela ze bude tretie..
posli mi asi tak 5 kg.....do zasoby 😀
@tanicka1976
http://www.2dehands.be/kinderen-babys/kinderart...
ja mam tento len kedže som myslela že druhe nebude tak som vaničku predala - tak mam teraz červenu kupenu 😅
5 kil? a kurierom či letecky? 😀 pri vyššej objednávke zlava 😀
@jerryjanka joooj moja ty mas riadnu vybavu 😀 ja budem muset dokupit tu vanicku a co ja viem mozno sa vykaslem, kupim dvojkocik..ved ariel este srupel maly bude sa chciet vozit a novorodenec tiez do toho, vazne rozmyslam o dvojkociku nejakom..musim omrkat.
posli mi letecky aj 10kg, vies do porodu daleko, grcat este budem ajajajaj, predpokladam ze vygrcam este nejakych 5 kg nadol a nech mam este 5 kg na tele, co javiem na prsiach a vacsia ritka by sa mi sekla 😀
ja mam postavu asi ako beckam , chcela by som aspon ako jenifer lopez 😀 😀 😀
@tanicka1976 máš to mať 😀
no vybavu - mam kočkk, vaničku červenu, autosedačku, fusak do autosedačky inej farby, fusak do kočíka, slnečnú clonu, tašku - a potom zapp xtra 😀 a tiež kukam ponuky na dvojkočík - ale tandem nie vedla seba. tiež myslim že využijem - mame rovnako stare dcerky
@tanicka1976 inak ja si speediho necham aj ked budem mať surodenecky
hlavne ak by som šla niekam len s miminkom alebo ak by sme šli len niekde tu na prechadzku až neťaham velky
baby, prišla na mňa prvá veľká chuť teda ak nerátam počiatočnú konzumáciu uhoriek na raňajky ktorá ma už prešla.... že zmrzlina s horúcim ovocím, mňáááám už ju mám v sebe a bábätko od radosti bublinkuje 😀 😀 😀 alebo sa z toho idem pototo??? 😕
Inak mám hroznú pleť, teda najmä dekolt, plecia a chrbát a to som nemala ani v puberte 😅
ja som sa práve rozprávala s bábom, že na čo má chut a nič... 🙂
Ja vobec nemam chute...jem iba preto, lebo som hladna:(
a inak už cítim jemne pohyby🙂 zlaté🙂)
@tanicka1976 tak to je super ze mas aj svalstvo, len som chcela vyjadrit nazor ze 45kg/160cm neni vzdy lepsie ako 65kg/170kg. Mas potom naozaj zrejme lahke kosti, ja mam napriklad tazke a videla som zeny, ktore mali 80-90kg a vyzerali ako ich 70kg kamaratky, a obe skupiny bez svalstva, takze kosti... Ja som reagovala hlavne na to ze si pisala ze si sa obmedzovala v tehu aby si nepribrala. Trosku mi to pripadalo nie dobry napad pri tvojej hmotnosti, pri 45/160 sa odporuca 12-18kg pribrat pocas tehu. Ina vec je ako pises v dalsich prispevkoch ze si chcela pribrat ale neslo to. V prvom si napisala ze si nechcela pribrat a preto si sa obmedzovala. A presne ako pise stipec, je jedno kolko kg ma mamina, ci 45 alebo 80, ale ak zacne lamentovat ze v 18tt uz pribrala cele kilo, tak je to trosku mimo. Takze neslo o stihle alebo velmi stihle maminy, ale o to, ze riesit jedno kilo v tehotenstve je trosku nezdrave. Mier 😉
@tanicka1976 ale aspon si dnes s nami dobre popisala, inak malo prispievas 🙂
baby chcela som sa spýtať,tie čo máte už po AFP,ako dlho ste čakali na výsledky,lebo ja som si dnes volala po týždni a dr.mi povedal,že na výsledky sa čaká 2 týždne.Nie je to nejak moc?Takže ešte týždeň musím čakať,doporazenia ☹
@marcelatje babská povera hovorí,že chlapec pridáva na kráse a dievča uberá,ak si to dobre pamatám,tak žeby dievčatko?
Ja som pri staršom synovi nemala žiadnu zmenu,pri mladšom sa mi hrozne pokazila pleť a trvá to doteraz,takisto plecia mám aj ja vyhádzané aj teraz.
@marcelatje jeeeeeeeeej tiez som teraz spraskala polku Carde D´or 😀 😀 😀 zajtra sa budem citit ako spuchnuta parena buchta 😉 ...ja plet na tvari - krasna, jemna, ale vcera som si v sprche vsimla, ze sa mi vyhodili dva pupaky - jeden na jednom stehne a druhy presne zdkadlovo 🙂 ake ze ake tupky... a do rana zmizli...
@katka143 ak muzik dovoli - resp. ak to nascanuje 🙂 tak hadam aj hej
...inak kto to tu hovoril o tom cviceni - rolleticu? ....treba si uvedomit, ze to pracuju aj s lymfou a ta ma za ulohu odplavovat necistoty z tela... a neviem, ci teraz je vhodne, aby ste sa cistili.... i ked pri dojceni viem 100% ze sa to nema, aby to nevoslo do mliecka.... no teraz pocas tehu...
Ahojte baby, v kolkom tyzdni vám povedali pohlavie? Ale na normalnom sone myslim, dakujem 🙂
a este nieco zaujimave na citanie
http://www.zdravie.sk/sz/content/812-47386/mate...
🙂 pre dnesok stacilo 🙂
@zuzana2711 mne dnes - som 16+1
@paula80 hej každý mi vraví že to bude dievčatko asi som už škaredá jak nočná múúúúúra 😠 😠 😠
@stipec26 ty už sem nič nedávaj, ja v živote tú diplomovku nedokončím a to som mala vnútorné predsavzatie že koniec februára to istí, je začiatok apríla a stále nič, ešteže nám predĺžili termín 😅
Inak ten môj mi tiež vravel že som buchta, ale včera že makovníčisko!!!! že to je väčšie jak buchta a ešte aj plnené ☹ ale na jeho mieste by som sa moc nesmiala, lebo ja mám v brušku bábo a on tam nemá nič a to mu teda rastie tuším zarovno so mnou 😀 😀 😀

@stipec26 juj,už tak skoro tu viete pohlavie 🙂 a je ešte nič 😒 .Tvoj doki ti robil 3D alebo videl pohlavie na 2D?