September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
jaj baby, ja akosi nič nestíham... musím to tu všetko dočítať 🙂
ja som sa dnes objednala k zubárke na preventívku (ze sa má robiť 1.preventívka v 1.trimestri a druhá na konci) to by som nebola ja, keby som niečo neprešvihla 🙂))
u nás mená nejako neriešime, čakáme na ten morfologický ultrazvuk, idem koncom apríla... ale asi ostávame pri Tadeášovi a Sáre - ja / Kiare - manzel... a uz chápem, prečo každý vždy hovorí, že na pohlaví nezáleží, hlavne nech je to zdravé...
a inak v bonprix doplnili tehotenské oblečenie... tentokrát uz si naozaj nieco objednám, kým ešte majú rozne velkosti 🙂
ja mám pocit, že priberám aj zo vzduchu a to každý den 🙂 62,9kg dnes ráno 🙂)) ale po tom víkendovom koláčovom prežieraní sa asi ani nemozem divit... min. týžden som robila ten jahodový koláčik, následne sme boli u svokry, takže další koláčik, v nedelu dosla návsteva takže som robila opat ten jahodový koláčik, a návšteva doniesla opat další, orechový koláčik... no včera som si normálne naordinovala stop sladkému!
@miriamka bábo má už 17cm? pekne 🙂
@kali23 prosim recept na jahod. kolacik, dcera miluje jahody...a aj ja to mam rada 😉
@ftinka...no k pohlaviu sa lekar nechcel este vyjadrovat dnes...comu som aj rada, lebo ja chcem ak sa to podari prekvapko 😉 A po vsetkom cim som si presla mi je uplne jedno co to bude....
@kali23...veru, ale tie babatka rychlo rastu, co? Kedze to bol len taky neplanovy ultrazvuk tak ani presne nevieme kolko meria...ale teda hlavicku ma 3,6cm to zmeral 😉
@zuzana_v1 jeeeej zuzi, dakujem ze chapes, vies kazda sme ina povaha, ina postava, iny clovek..vcera som mozno trochu vyblafla tu na baby ale cojaviem, je mi to uz jedno..som taka chudsia a utlejsia, nic s tym ennarobim..snazim sa jest ale mam maly zaludok vela sa nezmesti do toho tehu nevolnosti takze jedno s druhym..
no ty si ina modelka 173cm...wooooow ja som nizka 160cm ..
pokial sme zdrave tak je vsetko ok...
drz sa
@daniela02 drz sa a nicoho sa neboj
@kali23 Tadeasko je krasne meno o nom som rozmyslal este pri prvom 😉
@tanicka1976 ano, uz som ho slubila, len som fakt nemala čas, dnes ho naozaj pridám! robila som si aj jahodovú omeletu 🙂)
baby a tie pohyby cítite na jednom mieste, alebo vzdy inde? lebo ja furt "nieco" citim len na tom jednom mieste, tak neviem, či sú to pohyby, alebo nie... 😀
@kali23...ja citim tie pohyby tak rozne, ale napriklad vcera a aj v noci som intenzivne citila napravo...a dnes som teda videla, ze tam ma rucicky...a pocas sona sa nonstop babatko mrvilo, kopalo, ruckami hybalo takze sa ani necudujem ze uz to tak pekne citit 😉
Kocky, a kam idete na morfologicky ?Ja som zatial objednana do Gynfivu...neviete su ta odbornici na morfologiu?
no baby, tak ja som bola naposledy na kontrole myslim koncom 12tt a drobcek mal 5,9 cm ... a vy tu uz hadzete dvojciferne cisielka, tak som teda zvedava 🙂
@ftinka mojko aj ja som tak asi nejako bola 🙂
a tiez sme mali necelych 6cm ... 🙂
@lusinda1989 juj, presne, to som si vcera u teba citala, ked si pisala... ze sme na tom podobne. na zaciatku som bola 2x hned v 2-tyzdnovych intervaloch, potom po 3 tyzdnoch na sone.... takze toto mi uz pripada ako vecnost 😒
@ftinka hej hej sak to ako pomaly to teraz id enie ako na zaciatku ze ???
@lusinda1989 no ved, na zaciatku i tie tyzdne nabehovali jedna radost 🙂 ale na druhej strane, este par tyzdnov a sme v polovici 😎
@ftinka no sak to ja si to chcem este uzit takze mo ani tak nevadi ze to ide pomaly 🙂 len teraz neviem ktory TP si tu mam dat 🙂 ci podla utz alebo MS
@lusinda1989 aha, on ti to posuval... Ja by som si mozno dala podla utz. Ved podla MS nevies urcite kedy bola ovulacia... teda priblizne ano....Mne vobec nic nemenil, i ked sa mi nezda ze by mi to nejako sedelo....a na fotke zo sona je furt napisane o tyzden menej. Tak si to s tym mojim dr. musim nabuduce ujasnit, ze ako to vlastne je 🙂 kedze sa od toho odvija nastup na matersku, tak ten tyzden skor by pomohol 😀
@ftinka a sak a do knizky ti dal aky datum? lebo mne dala podla sona o tyzden aj nieco neskor ... tak neviem 🙂 mozno len budeme mensieho vzrastu 🙂
@lusinda1989 napisal 25.9. ale neviem podla coho. sedi to asi podla MS. on to vobec nijako nekomentoval, ani som si nevsimla, ze nieco pisal. az doma, ked som otvorila knizku... neboj, ved oni dorastu 🙂
ked tu spominate pohyby ja vobec neviem cosi citim ako keby mi v bruchu silno bilo srdce ale neviem co to je dr sa asi bude pytat ci citim uz pohyby a ked ja neviem tam budem vyzerat jak debil
ahojte tak dnes som bola na genetike a poslali ma na sono,tak mi odlahlo trosku lebo doktor povedal ze mimco ma vsetko co maju mat zdrave deti a nema ani jeden znak co maju deti s downom. v stredu ma caka amnio a v piatok budem vediet prvu cast vysledkov cize toho downa. ale uz sa akosi nebojim.🙂
@daniela02 no co dala sa ta amnio prezit?

Ahojte,
@daniela02...moc sa na amnio drz, uvidis vysledky budu dobre!!!
Ja som bola dnes na poradni...vsetko ok...ukecala som dokyho nech mi spravi sono a ukaze aj manzelovi, takze sme pozreli...babulko ma okolo 17cm, a stale sa hybalo. Pohyby uz intenzivne asi 3 dni citim, aj ked si ruku na brusko dam takze som kludnejsia 😉
A k priberaniu...ja mam uz +4kg, doky na to dnes nepovedal vobec nic...takze co uz. A to mam zaludocny problem a liecim sa na gastro, takze fakt vela veci nemozem a jem vyslovene len zdrave veci...takze mi je jasne ze to priberanie neovplyvnim kedze ani neviem z coho to tak ide hore 😉