September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@ftinka aha no tak ja som mala mat podla MS termin 16.9. a dokina mi dala termin az na 26.9. 🙂 takze tak 🙂
@andrea_stella Stella sa aj mne velmi paci, ale uz mi ju manzel zatrhol 😠 😠
No uvidime, este sa mi mozno podari na nom zapracovat. 😉
Inak kocky, vy tak krasne volate svoje deticky. Vsetko konci -ko a -ka.
Ja ked na moje baby rychlo zakricim, tak to je: Sophia = Zofa (makcen na Z) a Cameron = Camco, Camca (makcen na druhe c) a vobec im to nejak nevadi 😀 😀
Teda nasu Sophiu az nadviha, ked ju na Slovensku niekto nazve, ze Sofinka. :D Hlavne v minulosti, ked to meno nebolo doma az tak popularne sa vzdy ohradzovala, ze ona nie je Sofinka.
@lusinda1989 aj ja mám upravovaný termín,najprv som mala podľa PM,teraz mám o presný týždeň posunutý a dr.sa riadi už týmto termínom.
@katka_77 ja mám ohľadne mien strašnú dilemu,mne sa pozdáva Marco/nedá sa ale povedať zdrobneninou-pekne/,Matias-ko,Maxim-ko a Simon-ko -toto najviac pasuje k nášmu priezvisku.Dievčenké ani moc nevyberám,nakoľko myslím,že budeme mať zas chalana,ale pre prípad sa mi páči Nela,Terezka,ale dali by sme isto po mne Paulínku. 😉
@lusinda1989 No ja mam uz 3 datumy. Podla MS je to 11.09. Podla prveho uzv to bolo 27.09 a podla posledneho 23.09. Ja si skor myslim, ze by to malo byt okolo 27., ale radsej sa pre istotu drzim 23..... nech to aspon rychlejsie ide. 😉
@paula80 Peknucke mena, ale ta Paulinka sa mi tusim paci najviac. V minulosti to bolo dost moderne davat mena po rodicoch a teraz sa to zial uz nejak vytraca. ☹ Ja si myslim, ze je to super, take generacne. Ale este musim dodat, ze manzelovo meno by som urcite svojmu synovi nedala 😉 To uz radsej po dedkovi.
Takze koceny. Hlavne tie co sa stazujete na vahu, (dufam, ze ma neukamenujete). 😉 Ale mam na predaj Next cierne nohavice cislo 14.
Som si objednala par (3) tehu veci a dala som si ich sem priniest. Ten blby Next mi vsak poslal zle cislo prave v tychto na ktore som sa najviac tesila. 😠 😠 😠
Je to presne velkost 14L. Ja mam vysku 173 cm a sa mi zdaju byt trosku kratsie, ale velkost by som povedala, ze je 14-16. Su z velmi makkunkeho materialu a take tensie, takze vhodne na leto.
Ak by mal niekto zaujem, tak ak konecne najdem meter, tak ich aj odmeriam.
Inak povodna cena bola £25 libier, ale boli za polovicu, tak by som ich predala za £15 + postovne.
Ja ich tu nemam absolutne nikomu predat a si myslim, ze dakomu by sa za taku cenu urcite zisli. A inak mali dobre recenzie a su zostihlujuce. 😉
Tu prikladam aj foto z katalogu.
@katka_77 14L su vlastne 42 ne?
@katka_77 no ja som veru od úplného nadšenia v porodnici dala najstaršiemu synovi meno po mužovi, prišlo mi to také automatické a muž bol strašne hrdý,meno po ňom a ešte aj chlapisko 4300 g,aj on je vysoký a riaden chlap.No ale najhoršie je,čo mi došlo až neskor,že mužov otec sa tak tiež volá.Ale najvtipnejšie je,že sú povahovo všetci traja rovnakí,niekedy sa z toho až smejeme.A hlavne meniny si gratulujú všetci navzájom 😀
Ale dievčatko,keby bolo,by isto bola tá Paulínka,lebo aj moji rodičia mi teraz stalé hovoria,že do tretice "uvidíš,že to bude malá Paulínka" a to vobec nevedia,že by som naozaj toto moje meno dala.Ale teda ak by mala mať povahu po mne,tak neviem,neviem 😀
@petra6484 aj ja mam tetko take dost vacsie na lopatke no to tvoje by ma asi zabilooo 😅 ale veelice dobre to vyzera
@andrea_stella Vidis ma nenapadlo to napisat v europskej velkosti. Ano je to 42 🙂
@paula80 ja kebyze mam dievcatko tak jej Andrea urcite nedam, lebo uz sa tak vola aj moja mama, na mna vsetci z muzovej rodiny tlacili aby sa maly volal Ludovit po ocovi skoro ma drblo, tak som mu dala druhe meno a kazdemu som zakazala ho tak volat lebo on je Samko a nedala by som po rodicoch meno uz len z toho dovodu, ze mi dost vadilo , ze mame dve rovnake mena s mamou a cely zivot som nevedela nikdy o koho sa jedna, ci uz niekto volal, alebo nas niekto doma volal nikdy som nevedela ktoru a hlavne ked som uz bola takato velka a nehovorili mi zdrobneninou cize ja mam proti tomuto averziu brrr 😀 😀 😀
@katka_77 su velmi pekne aj by som ich zobrala od teba kebyze nejdeme do anglicka, mam v plane az tam nakupovat tehu veci 😉
ahojte
ja dnes nejako nemozem, nic..
ale toto mi prislo na mail, tak vam to sem supnem
mam nieco podobne, inu znacku a hrubsie, ale podla mna je to uzasna vec (a teda nie len do autosedacky, aj normalne do kocika... babo zabalene, okolo hlavicky sa to da prisposobovat, zakryva sa az po prsicka a teda krasne cele zabalene....
http://www.maderna.sk/katalog/product/13683/
@andrea_stella no veru,už by vás bolo veľa po sebe,mne sa moje meno páči a hlavne v rodine ho okrem mňa nikto nemá.Nie je ľahké vybrať meno,keďže sme veľká rodina a skoro všetky mená,ktoré som chcela vybrať už niekto má,alebo sú časté v mojom okolí u kamarátiek.
Poradna uspesne za mnou.Vysledky v poriadku,aj sa tak citim...len to cakanie v cakarni bolo dlhe napriek objednaniu.A o mesiac znova.
@babika771 Jasné, že môžeš dať aj štvorcové. Ja mám toľko kapsoviek čo aj vkladačiek a kedže kapsovka uschne vonku aj za 1 hodinu a vkladačka nie - tak vkladám raz vkladačku, raz poskladanú obyčajnú plienku - vtedy je to trošku hrubšie ale moja malá je vysoká a tenučká, tak má aspoň peknú riťku 😀 😀 😀

@anicka245 @lu17 .. tak vela stastia u toho zubara. Ja si dam radsej dalsie tetovanie ako ist tam. 😀