icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

montinka
5. apr 2012

@inci neboj vsetko bude ok.🙂 a inak co si si brala so sebou na ten odber? iba prezuvky?

zubka5
5. apr 2012

@inci Ktoré sono?

montinka
5. apr 2012

@zubka5 🙂 hej bola.🙂

montinka
5. apr 2012

@zubka5 ved to co posielali z genetiky nan. to morfologicke ci ake to je a tam ta mmali aj objednat na amnio

inci
5. apr 2012

na ktore posielaju z genetiky.

montinka
5. apr 2012

@inci no ja som bola normalne v tej budove kde je porodnica na tretom poschodi.

andrea_stella
5. apr 2012

@katka_77 Kati ak chces mozme si to vymenit ja ti dam chlapciska ty mne bambulu 😀 a nezufaj, este vzdy ked neni nic vidiet tak to moze byt chlapcisko ani nasmu nebolo vidno v 16tt a asi to nakoniec bude chalanisko 😉 a nech je to hlavne zdrave to je prvorade, dnes to uz trochu berem inak nez vcera uz som sa aj dobre vybubala a zapila to cele 2deckami cerveneho vinecka 😉 🙂 😅

inci
5. apr 2012

@montinka ja tiez chodim tam a raz som bola tu:http://www.prenatalzilina.sk/

zubka5
5. apr 2012

@inci No či to bolo morfologické neviem, ale robili mi ho tiež na treťom ako montinke. Akurát, že ja mám hrubšiu pneumatiku okolo brucha a veľmi zle sa mu pozeralo. Preto som išla aj na ten odber. Lekár po sone mi vôbec o odbere alebo objednaní nehovoril, pretože čo videl bolo OK. Ale v Prenatale má oveľa lepšie sono, takže ja sa (ak všetko bude OK) chystám na genetické sono k nemu do prenatalu.

montinka
5. apr 2012

@zubka5 akoze ani u mna sa mu to nepozeralo lahko ale povedal mi potom ked som sa ho pytala ci to je podla sona dobre,ze babatko ma vsetko co maju mat zdrave deti a ani jeden znak z downa. ale pre istotu som idem aj na amnio

stipec26
5. apr 2012

@andrea_stella vidis, nic sa neje take horuce ako sa navari.... aj tak ked budes mat nahodou chlapceka, tak to bude uplne ale dotalne iny cloviecik.. mozno ani vyzorom nebudu rovnako, ani povahou a uz vobec nemusia byt systemom spanku a rezimom.... 🙂 a pipiskovia sa lahsie cistia od kakiniek ako pisukla ;)
aaaale neber to v zlom - zas riesit to zas vinom? ccc 😖 ci to len ja som tak vysadena proti alkoholu pocas tehu??? mam v rodine kocku, uplne zdrava a tiez sa takto oddavala "neskodne raz za cas" a skoncila s malou a preeklamsiou, musela cisarskym v 35tt, este su v nemocnici...

inci
5. apr 2012

@zubka5 jasne, ze bude vsetko OK 😉 inak to centrum odporucam, je to tam na takej vyssej urovni. ja som tam bola v tom 13tt a robil teda dost podrobne sono, skontroloval, co sa len skontrolovat da. pre mna to ma ovela vacsiu vypovednu hodnotu. hlavne ak to robi lekar, kt. tomu rozumie. skoda, ze v nemocnici je to ako na beziacom pase.....inak este je velmi dobry sonografista dr. grochal v MT. ale s nim osobne skusenosti nemam.

marcelatje
5. apr 2012

@stipec26 ja sa tiež alkoholu vyhýbam hoci už som mala nelako pivo! Ja pivo obvykle neznášam blééééé ale tak kráásne sa mi z neho grglo 😀 😀 😀 a aj keď som netehu väčšinou nepijem a som radšej šofér, mám pocit že sa vtedy bavím viac na tých ksichtíkoch ktoré mi ráno zlomene volajú že čo sa vlastne dialo 😀 😀 😀 pre mňa bolo ťažšie vzdať sa fajčenia aj keď na počudovanie mi to šlo dobre. Predtým som skúšala prestať viackrát, bohužiaľ som vždy znova začala, ale ako sme sa rozhodli pracovať na bábätku od tej chvíle nebola už ani jedna!!! 😎 Síce som si tým nahonobila 9 kg, ale no čo už........kamarát športovec vraví, že je to určite zdravšie ako krabička a pol cigariet denne 😀 😀 😀

luly13
5. apr 2012

A ja si doprajem nealko pivo dost casto. Strasne mi chuti 😝 .a parkrat som odpila glg vinka z manzelovho pohara. Inak by som zabazila.
Ja mam v tehu vzdy najvacsiu chut na to,co nemozem. Pri adamovi som si vyplachovala usta tonicom a potom ho vyplula. Aby som aspon tu chut zacitila 😀

montinka
5. apr 2012

@luly13 😀

veverka84
5. apr 2012

@luly13
@marcelatje ja nealko pijem tak 3 x do tyzdna velmi mi chuti a robi dobre na zaludok.vino a take vobec ani glg.ale su tyzdne ked mi nechuti vobec ani to nealko.
inak po tom pstruhovi fajne padlo to pifco 🙂

daniela02
5. apr 2012

@sunny15 ano u neho som bola,zlaty bol ked mi odobral vodu,tak kontroloval babetko a srdiecko, a hovori,pocujete toto nie je vase srdce :D
Take uzasne to bolo

marcelatje
5. apr 2012

@veverka84 no ja som si ho dala lebo mi ostalo ťažko po nejakom jedle a veľmi mi to pomohlo, ale som sa aj bála či to môžem, na nete bolo že hej tak som ho vypila. Takže mne to ani nechutí, len mi to pomáha 😀 😀 😀

veverka84
5. apr 2012

@daniela02 ako ti je dneska?dufam ze uz je dobre 🙂

daniela02
5. apr 2012

@veverka84 uz ano v pohod,sem tam si pochodim,ale lezim,zajtra chceme volat do prahy za vyskedky,paradixom je ze ja citim pohyby take silnejsie,presne od vcera.
Zakazdym ked si lahnem na brusko,tak nasa jastericka vystraja :D

stipec26
5. apr 2012

@marcelatje @luly13 @veverka84 a nealko pivo je OK, nie? ked je nealko? ci? v pive sa nevyznam, ani som nemala nikdy chut ho vyskusat.... viem, ze je horke, tak divne smrdi...
ja som ho pila len 1x v zivote - ked som bola uz s malym a potrebovala som "nahnat" mliecko, vtedy som pila litre vineii, jedla hroznovy cukor a proti mojmu obrneniu, som si dala 1 cierne pivo-Guinessa.... a to ste mali vidiet - muz prisiel domov - mlady mal spinkat na balkone - nespal - vykladal si tam, rozhadzoval ruckami a ja-mama vyvalena, odpalena na gauci nevedela o sebe 😀 😀 😀 tak ma to odpalilo, ze som nevedela cia som 🙂
ale napr. ked mi bolo ten 2. mesiac brutal zle, tak som si 2x odchlipla z muzovej Coca-coly... ano, odgrgla som a hned bolo lepsie ;)

veverka84
5. apr 2012

@daniela02 to dava maminke najavo ze vsetko je v najlepsom poriadku 🙂

veverka84
5. apr 2012

@stipec26 ja neviem drzim sa na to ze ked je nealko je nealko nie????ak nemam pravdu opravte ma a obmedzim to 😀

ftinka
5. apr 2012

@lusinda1989 och to vazne? ziadne sono ti nerobil? ja bez toho, aby som videla drobca, buduci tyzden od lekara ani neodidem 🙂 a dobre ze zatial na vahe nic, ved ono to pride 😉

veverka84
5. apr 2012

http://www.livedoctor.cz/home/detail?id=10139 tak hadam mozem ked tak pisu...

stipec26
5. apr 2012

@veverka84 tak uuuplne uplne nie je bez alkohulu - teraz mi muzicek povedal, lebo , ze ked napr. das 4 nealko, tak uz nafukas... ako keby si si dala ten keksik Mila, viac teda kuskov - nafulas.... aj kvapky proti kaslu... ,

veverka84
5. apr 2012

@stipec26 aj z vody do ostrekovaca nafukas 😀 😀 😀
no ja pijem 0.33 l bazanta tak to je snad ok raz za cas 🙂

stipec26
5. apr 2012

@veverka84 ved hej... nedavaj si len 4 za den ;)
🙂 🙂

marcelatje
5. apr 2012

@stipec26 tak napríklad ten môj povedal (keď som ho raz upozornila že aj v nealku je alkohol) že to s tým nafúkaním tak nie je že on raz vypil 6 a hneď mu dali policajti fúkať tak nič, ale keď videl mňa piť to pivo tak sa krčil, že to nemám piť, lebo je tam alkohol 😀 😀 😀 😀 😀 zaujímavé ako je na každého iný meter 😀 😀 😀 😀

veverka84
5. apr 2012

@stipec26 jasnacka 🙂