September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@veverka84 😀 no ja to uz nevidim ruzovo 😀 aj keby som sa velmi potesila,ale vazne je toto baby take menej zivsie 😀
@andrea_stella este je nadej 😀 😀 😀 😀 inak vidis nemohla si ist hned do genetonu a mala by si pokoj od 11 tt ako ja 😀 😀 😀 😀
jaj baby od pol 8 vecera doteraz robim postavicku spidermana na tortu uz mi z toho kape...ale neni som aj tak spokojna s vysledkom do slaka ten maly si nemohol nic tazsie vymyslet!!!!kyselinu mam do toho dufam ze sa mala narodi s vrkocom aspon lebo kazdy den to mam pomaly kurnik...
ahojte, nestiham vas citat ani pisat, tak som vas prisla iba cez sviatky pozdravit 🙂 a zazelat vam dnes malo vody 😀
@sissmiss mňa rozbolela žila na stehne, nakjmä v noci ma to bolí a pichá a ráno mám stehno celé stŕpnuté. Objednala som sa na cievne, ale až na 2.5.!!!! 😲 a to som mu vravela že som tehotná. Raz som to už mala a vtedy som brala Detralex, ktorý sa síce v tehu môže, ale obvodná mi ho nechce predpísať, lebo že aj tak musím ísť na cievne, vraj čím bude väčšie bruško tým to bude horšie ☹
@marcelatje 😒 na cievnom som bola raz s nohou ale nakoniec to boli slachy, ale najskor to vyzeralo na cievu...ked dr pocul ze tehotna, okamzite riesil. Neskusis ineho dr? Ja som si tu ruku nahriala a je to lepsie, tak asi fakt nerv...
@marcelatje aj ja beriem detralex.Urobili sa mi krcove az hore v rozkroku,ale poriadne hrciska a pritom na nohach krcove nemam.Takze tiez ma caka cievne,mala som to aj pri dcerke,len vtedy sa mi to objavilo az v nejakom siiedmom mesiaci.
Ale od piatku uz mame aj my intenzivne pohyby,drobiatko kope o dusu 😀
Ahojte septembrové tehulky, môžem sa k Vám pridať? 🙂 Chcem sa spýtať koľko ste zatiaľ pribrali, ja prvé tri mesiace nič, ale teraz sa to rozbehlo už mám 3kg navyše a to poradňu mám až 25.4. takže isto ma pochvália 😝 No začalo mi chutiť poriadne jesť aj za troch 😀 musím sa začať obmedzovať, lebo bude zo mňa melón, zo začiatku mi bolo stále zle, ale teraz aj ja jaaaj len čo by som jedla 😒 Pohyby zatiaľ necítim, aj keď je to už tretie tehotenstvo, akurát také presúvanie, a urobí sa mi taká gulka na bruchu asi vypučí ritulku 😀
@marcelatje ja beriem detralex od zaciatku a nemusela som ist na cievne,dokonca mi ho predpisuje moj gyndos.🙂
@piskotik ahojky... vitaj - boze ani nevies, ako rada vidim dalsiu maminu co caka 3 babo 🙂
ked az teraz sa ti rozbehlo priberanie, tak je to OK... akurat som tot nedavno pisala, ze do 3 trimestra je "dovolene" 2,5 az 6kg pribrat... takze si si odlozila a mozes teraz v pohodicke dotihanut na 10kg 🙂 🙂 ....jedine co je blbe, ked sa z nicoho nic rychlo priberie su strie... ale tak neviem ci uz mas alebo mas to stastie a nemusis to riesit... a ked citis presuvanie - tak to uz neratas ako pohyb? ;)
@veverka84 vies co ešte neviem preco som nesla a neviem ci pojdem aj teraz stale Vaham uz rozmyslam, ze sa racsej objednam na 3D nech mame aj zazitok z toho proste neviem co mam urobit alebo to necham tak a pockam az do porodu a uvidime ci to bolo chlapcisko 😀 😀 😀 😀 ale ne trepem blbosti kazdopadne este neviem ako sa rozhodnem 😉
Plus dalsia sranda...krv zvysi svoj objem o cca 50% do konca druheho trimestra. To znamena ze len co sa tyka krvi zvysi sa nasa hmotnost o cca 3kg....
@andrea_stella ahoj,mna teraz manžel odhovára aby sme neišli na to 3D.Bud to uvidime na 2D,alebo sa nechajme prekvapiť,a na tych peniažkoch aby sme kupili niečo potrebné pre dieťa..Takže teraz váham..lebo aj má pravdu..Ale som taká zvedavá 😵 .
@stipec26
@tomika Aj ja som veľmi rada, že sú tu maminky čo čakajú 3 bábinko, lebo v dnešnej dobe už ľudia pozerajú divno že 3 detiiii 😖, ale veď keď vychováme 2 tak to tretie sa už zvezie, hlavne nech sú zdravučké 😀 Ja sa len obávam, že teraz priberiem zase každý mesiac po 5kg a do konca to bude cez 20kg, tak to bolo aj pri prvých dvoch i keď som to potom zhodila no nie na pôvodnú váhu, kde je mojich 56kg 😝 Neviem si ani predstaviť čo budem nosiť v lete, keď bude zo mňa vzducholoď 😀 Dievčatká mám májovčatká tak cez tú zimu som to nejak zvládla, ale veď dáko sa hádam premotkáme, len nech sa narodia krásne a zdravé bábušká.No sú to asi pohyby, len predtým som to cítila inak také motýlie krídelká, ale pravda každé tehuľkovanie je iné 😵

@veverka84 vieš mne trocha lepí, lebo pri prvom synčekovi bolo všetko ok, celé tehu som ani chorá nebola a malý mal vývojovú vadu a museli nám ho ako 11 dňového operovať 😢 Mal maličkú dierku medzi priedušnicou a pažerákom (to sa niekedy na zač tehu muselo odohrať a hovorím totálne zdravý životný štýl sme s manželom obaja viedli, 2 roky sme v ústach alkohol nemali, čo sme chceli baby) ked pil mliečko tak sa dusil ☹ ale teda chvalabohu sa po operácii rýchlo vzchopil a napriek všetkému aj to , že sa narodil v 37 tt neukončenom, tak ako 4,5 mesačný niektorých vrstovníkov aj predbehol a to nám rozprávali, že bude 3 mesačné meškanie vo vývoji.
ale už tam jednoducho vo mne ten strach je, aby bolo toto druhé v poriadku a nič takéto už nemuseli prežívať a v prvom tehu mi aj lepšie výsledky vychádzali. Jedin čo ma sledujú, je kvôli krvnej skupine, ja mám A negatív a manžel A pozitív. Ale zatial v pohode, nevytváram protilátky.