icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

monhla
11. apr 2012

@stipec26 Ešte, že Ťa máme 🙂 Veď len klebetíme a len Ty do toho vnášaš aj študijné mateiály 🙂

monhla
11. apr 2012

@tomika Môj tiež dovoľuje prítomnosť otecka pri utz. A dokonca mi v máji dovolia vziať do vnútra aj dcérku, nech si pozrie bábko 😀

monhla
11. apr 2012

Baby ! ! ! Tak konečne pohyby a nie nejaké bublinky ale rovno KOPANEC, nech sa maminka nesťažuje, že nič necíti

michaelaamartin
11. apr 2012

@nastasyk Ahojky, to si bola u neho na 3D alebo normálnom ultrazvuku? Ja tiež rozmýšľam ísť k nemu. Ako dlho sa ti venoval? A koľko to stojí?

nastasyk
11. apr 2012

@michaelaamartin Ahoj, vsetky merania a morfologia sa robi na 2D, 3D je len komercna zalezitost pre mamicky. On ma uplne speci pristroj, robi normalne taky rez cez babatko, pozeral vsetky organy, srdiecko, tok krvi do srdca, mozog, meral koncatiny, pocital stavce.... trvalo to asi 35 minut, vsetko nam vysvetlil a sem tam prepol na 3D a z toho nam potom urobil super fotky🙂

miriska333
11. apr 2012

Ahoj všetkým,tak dnes troška potešenia hneď z rána,prišlo mi vajíčko pre naše očakávanie,jooj aká spokojnosť,však zatiaľ neviem akú farbu nakupovať tak aspoň volačo som našla čím som si radosť spravila. 🙂

michaelaamartin
11. apr 2012

@nastasyk Ty vlastne k nemu nechodíš ako ku gynekologovi pravidelne - šla si tam len teraz však? A v ktorom týždni si tam bola? Pri objednávaní si teda povedala, že chceš čo konkrétne? Povedal vám aj na 100% pohlavie? A koľko eur to stálo celé?

jeny
11. apr 2012

@nastasyk a kolko si platila? a povedal vam aj pohlavie?

jeny
11. apr 2012

ja uz citim konecne bublinky,ale len po veceroch, uz sa neviem dockat zajtrajsej poradne, naposledy som bola v 11tt, idem zajtra aj na odbery na tripple test

anicka245
11. apr 2012

@sunny15 som si teraz v klude aj citala nejake fora o tom a fakt sa to stava, ze je to nejaky vytok a ze vela krat ani lekari nevedia z coho to je.. tiez si myslim ze by sa nieco na tej vlozke zafarbilo lebo bola vlhka za tu chvilu co mi ju sestricka dala. Uz som sa ukludnila 😀 hlavne ked som drobca videla ako si tam bezstarostne plava 🙂
jeej dakujem za pochvalu siat 🙂 moja mama ked ich zbadala tak chuda musela predychavat - stara skola - cakala ze jej posledna dcerenka sa bude vydavat v snehobielych satach 😀 ale prezila to nic ine jej neostava 😀

anicka245
11. apr 2012

@andrea_stella krcok drzi, drobec plava, keby som to neabsolvovala asi by som sa cez noc zblaznila... to je tak ked zena prvy krat pocituje tieto veci a stane sa nieco neocakavane - nove a nevie co s tym 🙂
satky su krasne ale ja som sa dala ostrihat na kratko v decembri tak uvidim ci budem krasna nevesticka 😀 ked mi nejako pekne spravi vlasy... 🙂

nastasyk
11. apr 2012

@michaelaamartin
@jeny Platila som 50 € a 10 € za fotku (vo velmi vysokej kvalite). Nie je to moj gynekológ, ja som isla k nemu len na toto vysetrenie. ked som mu volala, povedala som, ze chcem ist na morfologicky ultrazvuk. Bola som tam 19+0 podla MS, ale podla babatka som vraj o 4 dni menej.... Pohlavie nam povedal asi sekendu potom , co mi prilozil sono na brucho, vraj 100% chalan🙂

keyka
11. apr 2012

Ahojte, tak aj ja sa hlasim k septembrovkam ...babatko zatial zdravucke, len pohlavie nam este neprezradili ;)

monhla
11. apr 2012

@keyka Vitaj

piskotik
11. apr 2012

@veronika262 tak ja už momentálne pribraté 4 kilečká, tripl testy v poriadku, teraz 16. sa chystám do TN do Cegysu na ultrazvuk čo sa robí v 20tt., ten rozsiahlejší, na vývojové chyby možno nám prezradia aj čo to bude, vyberám mená, ale stále sa neviem rozhodnúť, raz sa mi páči jedno potom druhé, ale veď času je ešte dosť 🙂

piskotik
11. apr 2012

@keyka ahoj medzi septembrovkami, vítame Ťa medzi nami 🙂

tomika
11. apr 2012

@monhla ja ked som aj vdačná niektorym lekárom,aj by som dala niečo domáce,ale strašne by mi to bolo trápne.Hambila by som sa,o tom ani nehovorim že peniaze strkať.To už je také ponižujuce...
Predtym som chodila inej gynekologičke-ako teraz,a ked som bola tehu so synom, tak tá nedovolila aby prišjel mm pozrieť na utz.,ani nieže nedovolila,ale hovorila že "uvidime,ale nie je vela ludi"-také vyhovorky...
Včera som bola na utz- a bála som sa opitať dokiho či može prisť mm dovnutra 😅 ,ale on ajtak bol v čakárni so synom-takže ani by nevedel prisť dovnutra..Počkáme do 30 tt,vtedy bude zase robiť utz,tak potom možno môže pozrieť aj mm 😀

miriska333
11. apr 2012

@piskotik konečne niekto kto ide do Tn,už som sa bála že som tu jediná 😀 😀

miriska333
11. apr 2012

@keyka Vitaj medzi nami 🙂

michaelaamartin
11. apr 2012

@nastasyk Ďakujem krásne za info. Tie 3D a 4D ultrazvuky sú síce drahšie ako inde, ale počula som o ňom, že je fakt profík vo svojej oblasti, že chodil aj na stáže niekde do zahraničia. A čo človek nespraví pre svoje bábatko? No a keď mi na 100% povie pohlavie, ktoré ešte stále neviem :D .....

sunny15
11. apr 2012

baby mate alebo mali ste niektore v tehu bolesti lytok?nie su to krce ale ked dlho stojim ci chodim tak ma neskutocne bolia...magne B6 berem 2xdenne...

paula80
11. apr 2012

@piskotik ahoj,chcela som sa spýtať,či si ich pacientka myslím v Cegyse a či ti tam povedali,že ísť už v 20 t.t.na uzv,lebo na stránke majú písané,že najlepšie je od 24 t.t.,či ideš konkrétne len ten morfologický,nerobí ti ho tvoj dr.?Pýtam sa,lebo ja chcem ísť tiež tam na 3D uzv /lebo je vraj dobrý odborník/s tým,že bábo riadne popozerá.Ale moj dr.má tiež uzv a určite mi bude robiť ten morfologický tiež.A ideš si to hradiť sama,lebo majú taký čudný cenník,že sa v tom nedá vyznať,čo si vlastne budú účtovať.

nastasyk
11. apr 2012

@michaelaamartin jasne, myslim, ze len dvaja alebo traja lekari na Slovensku maju takuto specializaciu na geneticky ultrazvuk, takže urcite sa oplati priplatit si. Okrem toho, ja aj manzel sme mali z toho fantasticky zazitok🙂

miriska333
11. apr 2012

@paula80 Ahoj,podľa vlastej skúsenosti viem,že na 3D sa dá objednať aj pokiaľ nie si ich pacientkou,stačí keď si zavoláš a povieš v ktorom si týždni. Oni Ťa objednajú tak ako je treba.Ja som tam bola pred tromi rokmi a bola som nad mieru spokojná. Všetko nám poukazoval,dostali sme cd s mnohými fotkami aj videami. Priateľ bol prítomný,s tým nebol najmenší problém. Ja som tam bola aj na morfologickom,nakoľko môj gynekológ ho nerobí. A teraz určite nepôjdem nikam inam,len tam. Švagrina tam bola tiež dokonca na dva krát a kedže malá sa vôbec neukázala ani pri jednom,nakoniec ani nič neplatili,má len jedinú fotku a aj tú dostala zadarmo.

montinka
11. apr 2012

@anicka245 😀 ale budes nadherna nevesticka.
tak ja uz mam amnio chvalabohu za sebou a uz nikdy by som tam ist nechcela....

keyka
11. apr 2012

Dakujem za mile privitanie ;) ...
Baby chcem sa spytat, nemala niekotra z Vas zatial pocas tehotenstva zvysene pecenove testy? Bo ja som ich mala dako zvysene a doktor mi tvrdi ze to moze babatko tlacit na pecen, pricom gynekologicka taku moznost vylucuje, ze spuntickej je este moc maly na to aby mi tlacil na pecen
...

anicka245
11. apr 2012

@montinka a coze? bolelo to? ci zla skusenost?

daniela02
11. apr 2012

@montinka ako? bolo to velmi zle ?

daniela02
11. apr 2012

No ja som dnes odhodlana isla na nakupy, ze uz pomaly aj zacnem cosi zhromazdovat a odisla som zhrozena, bola som v best4baby v maxe a ked som videla tie ceny tak som mala dost , vidim to tak ze to bude prevazne z netu u nas vsetko kupene, alebo v polsku, tam sa chystame cez vikend

sissmiss
11. apr 2012

@montinka drzkaj sa