icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

veverka84
14. apr 2012

@rejocka gratulujem k chlapciatku a inak krasna kombinacia mien strasne sa mi paci ked sa vsetky deti maju zaciatocne pismenko rovnake 🙂

nmonika
14. apr 2012

Uz ked ste riesili tie vase hmotmosti...ja som zacinala na 58kg, a teraz v 17tt mam 62kg a obvod pasu cez pupok je 85cm.Papkam teraz ovela viac,vlastne ono mi to jedlo viac chuti 🙂

veverka84
14. apr 2012

@jerryjanka ja mavam taktiez casto paralen si nedavam nezabera mi vobec ani za ,,netehotna,,a ostatne sa nejak bojim.mne pomaha len vygrcat uplne do dna a pospat si...tiez mavam tak cca 2-3 krat do mesiaca a je to o drzku ked tu deti do toho hucia vtedy by som vrazdila...

monhla
14. apr 2012

@stipec26 Vďaka za tip - už ho mám vyhliadnutý z letáku aj legínky - na leto sa hodia. Len bay mali 😀 /resp. moju veľkosť, ktorú momentálne neviem ani ja 🙂 /

monhla
14. apr 2012

@stipec26 Ja mám dosť akčné - požičiam ak chceš. Ja som po 1. pôrode zhodila na pôvodnú váhu /vtedy neskutočných 58 kg/ za 2 mesiace a to som sa venovala len malej, lebo sme ešte bývali u našich. Ale maj dieťa čo spí ako bábo 20 min doobeda a 20 poobede a v noci aspoň 10x hore a kilá idú dole samé. 😀 😀 😀

veverka84
14. apr 2012

co sa tyka vahy uz to vobec neriesim ze som pribrala iba kilo lebo som si pozrela prefotenu knizku co som bola tehu s malou a tam som pribrala tiez len takto.
12-15 tt 65 kg
16-19 tt 66 kg
20-23 tt 65 kg-dovolenka v turecku doslova sme zrali a ja minus kilo 😀
24-26 tt 68 kg vtedy ma nahresili ze som moc pribrala rychlo 😕
30-32 tt 69kg
30-34 tt 70 kg
35-36 tt 71 kg
39 tt 71 kg
40 tt 73 kg a o dva dni som porodila
tusim si prefotim aj tuto tretiu knizku pre pripad ale nie u nas uz nehrozi takto uz budeme spokojni aj ja aj muzik 🙂

veverka84
14. apr 2012

inak posledny tyzden mam problem opat s tym tazsim dychanim tak ako keby mi niekto na hrudi sedi viem ze som to mala aj pri tych dvoch ale ide mi to na nervy.a dnes hrozne tazke nohy ani nie ze bolia ale tak jak na kazdej 100 kilove zavazie 😀
chlapi sli plavat my sme boli s malou same poobede a teraz sla s babinkou vozit sesternicku tak mam pokoj konecne som docitala zameskane nejak sa mi nechcelo moc pisat to pocasie je stale premenlive uz ma to nebavi...

suncana
14. apr 2012

@katka143 ahoj kati, ja idem tiez v utorok na ultrazvuk. tiez mam predtuchu ze to bude chlapec, tak uvidime 🙂 daj potom vediet ako si dopadla.

rejocka
14. apr 2012

@katka143 aj som to nejako tak cítila,že chlapček,chutilo mi slané,kyslé ako pri obidvoch chlapcoch,akurát ma trošku pomylili nevolnosti na začiatku,čo som predtým nemávala 🙂 ale aj všetky výpočty čo sme si tu do tabuliek dávali-čínsky,podla krvi-vychádzal chlapček 😉,tak nejako ma ani dr.neprekvapil,keď povedal,že chlapček,my sme už na chlapcov zvyknutý tak sa na Damiánka veľmi tešíme 🙂 a ty to ako cítiš?

rejocka
14. apr 2012

@veverka84 ďakujem,prvých dvoch chlapcov sme tak riešili a teraz to vyriešili zase naši chlapci,že meno určite na D 😀 tak sme vyberali medzi Damiánkom a Danielkom 🙂

paula80
14. apr 2012

@rejocka aj ja sa pripájam,gratulku k chlapčekovi 🙂 my to máme doma rovnaké,tiež máme dvoch chalanov a od začiatku cítim,že aj toto 3.bude chlapec,tak som sama zvedavá,či sa na ďalšej poradni vo štvrtok už ukáže.Inak ja som písala už vyššie,že pri mladšom synovi mi najprv dr.povedal,že dievčatko a na ďalšej poradni už chlapec,takže ani teraz sa na to nebudem moc spoliehať pri takomto včasnom určení,iba ak by boli guľky a pipík neprehliadnuteľné 😀

rheia27
14. apr 2012

no vidite 🙂 moja predtucha bola tiez ze chlapcek aj som bola tak naladena ze chlapcek a doktorka ze asi dievcatko 🙂 ale buduci tyzden idem na 3D tak hadam to uz budeme vediet naisto 🙂

tanicka1976
14. apr 2012

baby k tomu priberaniu, nemajte boja aj celebrity priberaju a narastaju im ritky a vsetky..vsimnite taku mariah carey aka bola, jennifer lopez, liv taylor, mila jovovich pribrala 30 kg, som citala clanok ako potom cvicila..catherine zeta jones bola gulka tiez..proste aj herecky , missky su len zeny s maternicou a hormonmi a nie su ukratene o nic..aj plet sa im zhorsi aj kila naberu..Akurat maju vyhodu ze si po porode zaplatia plny vagon opatrovateliek a maju cas cvicit , maju trenera a kuchara atd...
nasa slovenska moderatorka kvetka horvathova ta mala snad 100 kg, zuza hajdu ma ritku ako pol slovenska , stale ostala gulata, proste aj oni su obyc. zeny, matky s komplexami a nedokonalostami..
hore hlavu a hlavne pysne vypucit brusko, nie ste o nic skaredsie , horsie tucnejsie 😉

tanicka1976
14. apr 2012

@rejocka damianko je nadherne meno, 😎
dobra volba..

miriamka
14. apr 2012

Ahojte,
gratulka vsetkym co uz viete pohlavie...my zatial nevieme, babatko spolupracuje a nechce ukazat co je super...hadam teda vyjde prekvapko 😉
Pohyby uz mam asi 2 tyzdne...teraz uz vyrazne aj pri polozeni ruky na brusko

😵

K priberaniu? Uz neriesim...je mi jasne ze to ide hore ovela rychlejsie ako pri malom, uz mam +5kg...dufam, ze viac ako 20kg nepriberiem. V prvom tehu som pribrala 18kg, z porodnice som nechala 10kg a do 2 mesiacov po porode som mala povodnu vahu nakolko kojenim som hrozne chudla...

A tu moje bruseno dnes rano...na konci 19tt.

rejocka
14. apr 2012

@paula80 😀 aj ja som sa pýtal dr,či je to už isté a povedal,že keď pridemnabudúce nepovie mi nič iné,že tak dobre vidí a taký si je istý 😉 ,tak že máme vybrať meno a kúpiť niečo modré,tak sme hneď nabehli 😀

tanicka1976
14. apr 2012

@miriamka krasne decentne malinke brusinko.. 😉

stipec26
14. apr 2012

@tanicka1976 ale ty si vybrala akurat take zeny, ktore svoju postavu a kila riesili aj pred porodom a museli sa strazit... takze je jasne, ze si pocas tehu dopriali.... no teraz ked som videla tu Durianovu - a je ovela dalej ako my... no neviem... a to teda nie je jedina, co nepribera vsade - kade tade...
pozrite aj na @miriamka - ved to je krasne - mini pidi.... ja som sa teda nechcela depkat, ale zrejme ste ma nahlodali, ale ta moja mama ma fakt zabila... ano - viem, nafukla som sa vsetkymi smermi.... asi to mam v genoch.... no trosku lahsie by sa mi na to divalo, keby som mala vychadzajucu vahu 60-70kg... ja som zacinala s 80, kleslo na 78 (aj to len teda ten prvy mesiac, co som nevedela, ze som tehu a zacala som akoze od januara chudnut) a teraz je to spat a este aj viac.... fakt dufam, ze v lete mi v teple nebude chutit jest a ked tak len melon, nech je to len voda a nie tuk... dnes som si dala po dlhsej dobe salat a take krce opat v bruchu, no neviem, ci to male je fakt len na vyprazane a tradicne slovenske jedla... alebo coooooo?

@veverka84 to si mala ale malo pribrate....to si ako zvladla? ci si sa viac hybala?

jerryjanka
14. apr 2012

@tanicka1976 ahojky, tak ako dufam že už je lepšie 😵

miriamka
14. apr 2012

@stlpec26...mne tiez par ludi uz povedalo, ze som dost pribrala...dokonca aj doktor, ale neriesim. Viem ze sa stravujem normalne, a citim ze priberam ani neviem z coho. Pri malom som priberala pomalsie...Ale ja to tak vidim, ze kilo budu asi vacsie prsia co teraz mam 😀

stipec26
14. apr 2012

@miriamka ja ich uz mam asi o 2 cisla vacsie... hruza... takze OK, beriem, ze tam je to +1kg 😀 😀 😀

a strasne ma stale bolia, picha ma v nich... vy to nemate ziadna?

veverka84
14. apr 2012

@stipec26 neviem preco ale ja normalne vyzeram len ked som tehotna to povedal aj moj muz 😀 ja vzdy na zaciatku schudnem a potom pri jednom som 7 kg a pri druhej 8 kg,jem uplne vsetko na co mam chut kedy mam chut a ja a pohyb no len co sa deti tyka ziaden sport ma nikdy nebavil cize len prechadzky a obcas plavanie...u mna je skor problem ked dokojim vzdy sa rozkysnem tentokrat som rychlo radsej tehu zostala tak ma to obislo 😀 😀 😀 😀 😀
ale som zvedava kolko priberem pri Linduske 🙂 ale fakt vahu uz neriesim je mi to jedno len nech sme zdrave trosku som sa zlakla ci to neni malo len kilo ale tak isto to bolo aj predtym takze snad OK 🙂

veverka84
14. apr 2012

@stipec26 aj mna zacali znova pobolievat a to pichanie au niekedy take az dlhe takze snad sme normalne 🙂

veverka84
14. apr 2012

baby kde si pozerate kolko dni mame do porodu ja ked si kliknem niektoru z vas na boku nalavo to vidim ale sebe nie.prosim usmernit 😀

monhla
14. apr 2012

@veverka84 Aj ja som rodila pri 73 kg 😀

veverka84
14. apr 2012

@monhla a z kolkych si startovala 😀 😀 😀 😀

monhla
14. apr 2012

@veverka84 Vtedy z 58 kg /komplikovaný zápal pľúc + pobyt v nemocnici 3 mesiace pred otehotnením bol naj recept na chudnutie 😀 😀 😀 /

tanicka1976
14. apr 2012

@stipec26 nemaj boja, nejako bude tak mas paar kil navyse no co uz 😉 aj ja by som chcela nejake mat ja som plus nula..a mne osobne sa pacia gulate zeny, ties u viac sexi pre chlapov ako chude 😉
jooj a netrap sa nad mamou, kasli na nu ...poznam takych ludi co by len rypali ale pomoc to eeeee.
@jerryjanka jani, ja sa mam tak tak, grcat uz niee ale ani jest ako clovek to nehrozi..
rano jogurt
obed trochu polievky
olovrant kusok chleba syr redkovka
vecera nic s nicim, lebo mam zaludok ako melon plny..
dojedla som po dcera cucoriedkovy kolac ..
ja jem menej ako decko..ale proste nevladzem
popijam cisty jablkovy juice..
to som jedla dnes.

vcera som mala zemiaky s mrkou na obed
vecer jogurt
rano jogurt
apple juice medzi tym.

jem malo, ale nech robim co chcem neda sa... 😒

veverka84
14. apr 2012

@monhla aha tak to ano 😀 😀 😀

monhla
14. apr 2012

@veverka84 Tebe zostáva 151 dní. Ja si porovnávam s tebou, lebo o sebe neviem a Ty máš rovnaký termín pôrodu 😀