icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

tomika
15. apr 2012

jaj,ja také milé tričká som si tu našla 😀 ,dufam že ich možem nosiť ako tehutričká,su o 1-2 čislo vätčie,tak asi ano .A tie v 2 v 1,to už mám doma,ale su tak akurát,neviem či o 2 mesiace si ich oblečiem-objednala som si s-ky,radšej som mala M 😒.Aj malé vecičky už pokukávam v obchodoch,ale ešte pohlavie nie je isté,takže iba pár bielych a žltych mám (aj po synovi čo mám)
pridávam foto

stipec26
15. apr 2012

@veverka84 ja si to pozeram tu http://www.pregnology.com - mam to otvorene ako zalozku a raz za cas to refreshnem a naskoci kde som 🙂 takze si nastav svoje a mozes pozerat a odpocitavat http://www.pregnology.com/due-date.php

stipec26
15. apr 2012

Ja radsej ani nechodim po takych pidi-mini obchodoch, kedze nepotrebujem nakupovat.... sice som bola teraz v Premaman sa len popozerat, ked uz som isla 2x okolo toho obchodu, ze pre inspiraciu a nic... teda ziadny vybuch radosti a stastia ma necakal... nezdalo sa mi to mile a roztomile, ze je to take malicke a krasne... som z toho znechutena, co sa to deje... ja uz chcem spat svoju radost a vytesovanie sa!!!!!! tieto naladu su na prd - pardon za vyraz 😀
mozno sa zacnem vytesovat, ked si pojdem na chatu v maji po tie male nase vecicky a dam si ich oprat, vyzehlim a budem mat nachystane... i ked som si uvedomila dva dni dozadu, ze maly mal pol roka napr. v auguste a tento novy bude mat pol roka v marci... cize leto a zima.... nuz ale muzicek povedal, ze budeme vykasavat rukavy na vacsich vecickach 🙂 ten vie ale potesit 😀

rheia27
15. apr 2012

@stipec26 pekna stranka 🙂 dakujem aj ja, takze 139 dni 😀

stipec26
15. apr 2012

@rheia27 rado sa stalo 🙂 a ty mas aky krasny den porodu - vlastne teoreticky zacinas tuto septembrovu snuru 😉

sissmiss
15. apr 2012

@stipec26 my to budeme mat tiez tak...mam vsetky vecicky po malom a tie prve to jasne ze nestihol zodrat, teraz uz topanky a teplaky rovno do kosa idu, lebo vsetko zoderie, ale tie prve do roka, dvoch su krasne zachovale....akurat pol rocny rozdiel...takze aj ked budem mat vsetky veci, tie prve mu asi nebudu dobre...aj ked....vlastne prve ano, lebo jar a jesen su rovnake co sa tyka teplot a pocasia...ale leto a zima bude pekny rozdiel...tam asi budeme musiet dokupovat

luly13
15. apr 2012

@kamilkka joj,to bude asi velke. vcera ma teta v pre deti potesila,lebo som tam bola pozriet rifle a automaticky mi vytahovala velkost s dokonca xs 😀 .ale aj tak ziadne neboli slim a pod brusko.tak som ani neskusala.
@sissmis my mame tiez prvorodeneho jarneho. Cize zimne a letne veci kupujeme nove. take tie uplne drobciatkovske nepotrebujem nic. Inak mna nakupovacia mania absolutne nechyta. je to prekvapive,ale niekde tam vnutri mna vyhralo racio 😀

stipec26
15. apr 2012

ak si chcete pozriet o mene - napiste napr. vase krsne a odoslat

http://www.vestirna.com/ruka-fatimy/index.php?j...

monhla
15. apr 2012

@andrea_stella
@sissmiss Nie že mi všetko vykúpite. Ja mám čas až po obede, tak mi jeden pás, legínky a tričuľo nechajte 😀 😀 😀

monhla
15. apr 2012

@sissmiss Ja mám tiež polročný rozdiel veľa vecičiek ružových tak uvidím. Ale veď v prípade "núdze" môže aj chlapček spať 1. mesiac v ružových dupačkách a nezblázni sa z toho. Dokupujem iba pár - pre istotu biele a smotanové 😀

monhla
15. apr 2012

@stipec26 To je sranda...

miriska333
15. apr 2012

@stipec26 no a ja mám pocit,že ju zasa končím,kedže mám dátum pôrodu 30.9. 🙂

miriska333
15. apr 2012

@monhla ja som na tom podobne,a tiež si vravím,že pyžamká v ružovej farbe len tak v skrini ležať nebudú,hold všetko nanovo sa mi nakupovať nechce,hlavne keď veľa vecí mala Sárka na sebe len pár krát.

veverka84
15. apr 2012

@monhla uz vidim aj tebe ale aj sebe
@jerryjanka dakujem uz som mudrejsia 🙂

monhla
15. apr 2012

@veverka84 Jéééj aj ja vidím číslo a v celku pekné 150 !

veverka84
15. apr 2012

@stipec26 boze sak tam to vyzera ze to budem dokonca zivota nosit 😀 😀 😀 😀 strasne vela sa mi to zda po dnoch 😀 😀 😀 😀

andrea_stella
15. apr 2012

@monhla ja byvam v Ivanke takze ja zbehnem do Bernolakova 😀 😀 😀

andrea_stella
15. apr 2012

@monhla inak mne doky povedal, ze to bude asi chlapec, ale tiez kupujem iba neutralne veci, lebo vsetko mam fest chlapcenske tak nech ma toto druhe aj ine farby na sebe 😀

paula80
15. apr 2012

Jéj baby,ale to letí ja som práve dnes začala 5.mesiac,len nech to takto pekne rýchlo ide aj naďalej 🙂

andrea_stella
15. apr 2012

@paula80 kokos to uz som potom aj ja v piatom mesiaci ja to viem iba podla tyzdnov kde som co som 😀 😀 😀

nmonika
15. apr 2012

So sestrou mame rovnaky termin porodu...to bude srandy doma 😲

tomika
15. apr 2012

@nmonika jaj,to závidim 😉 .Aj ja som chcela byť velmi tehu spoločne so sestrou,ale ja už čakám tretie (a posledné),a ona ešte ani počuť o dieťati nechce 😀 .

stipec26
15. apr 2012

@nmonika jeeeej, to je fajn....a co ste boli spolu niekde na chate 😀 😀 😀 😀

nmonika
15. apr 2012

@tomika
@stipec26
preberame vsetko spolocne a radime si,co je super.Obe cakame prve babo...O sestre som ani nevedela,ze skusaju.My sme boli v UK a oni tu na Slovensku.Az v januari pri stretnuti sme si o tom povedali.A vyslo to spolocne 🙂

stipec26
15. apr 2012

@miriska333 tak ty budes mat najviac info - vsetko si pekne poznac a vychytas vsetky neprijemnosti a chybicky 😉

miriska333
15. apr 2012

No budem mať najviac info,no aj Vám budem tíško závidieť keď jedna po druhej budete mať postupne uzlíček už domka a nie ešte v brušku.Ale čo už,niekto musí byť aj posledný.

tomika
15. apr 2012

@miriska333 možno ani nie 😉 ,Ja som so synčekom mala termin 29.9. a on sa narodil 16.9. o 13dni skorej.

anicka245
15. apr 2012

normalne som tento vikend chytala asi predsvadbonu depku... ze co to idem urobit, vzdat sa slobody a tak 😀 moj nastavajuci zo mna nechapal, ked som mu vravela ze ved ja som si ani poriadne neuzila 🙂 ziadne vymetanie barov, diskoteky 😀 pritom nikdy som ani tento typ nebola, neviem co ma to tak prepadlo. Asi je to normalne vsak 😀

monhla
15. apr 2012

@tomika Ja sestru ani nemám ☹ ale brat mal teraz na veĺkú noc nejaké ťažkosti... Žeby... 😀 😀 😀