September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@miriska333 ahoj ja mam cariwell a potom mam aj cantaloop
@brita Dakujem, aj ty sa drz. 🙂 Tak ja som mala byt az do konca tehu na pn-ke, lebo sme sa 3 roky snazili o toto babo a beriem dost silne lieky na stitnu zlazu, ale kupujeme byt a nedali by nam uver, tak som sa musela vratit do prace, ale vydobila som si aspon to, ze nemusim robit celodenky t.j. 14 a 1/2 hodiny a robim iba ranne, lebo poobede som unavena. Inak ja som chcela na zaciatku tiez dvojicky, ale teraz neviem, ako zvladnem to jedno, este stastie , ze nasi byvaju len o 2 poschodia nizsie a byt kupujeme iba 2 ulice odtialto. 😀 😀 😀
Babenky - predpôrodné kurzy a cvičenie NIE SÚ povinné. Iba sa opýtajte v pôrodnici - ak chcete nejakú osobu so sebou, či nemá byť nejak poučená /čo môže a čo nie, kde sa prezlieka a hlavne kde a čo zaplatiť 🙂 /
HÁČKOVANIE:
základy:
a ďalšie videá /je ich až 18 🙂 / uživatela bububacek - podľa mňa je to pekne vysvetlenéa hlavne nie po anglicky ☹ /ja nie som na cudzie jazyky/ P.S. Dúfam, že nevadí čeština 😀
ahojte baby, ako sa mate?
ja som si dnes kupila tehu biele nohavive riflove v H and M take letne, vynosim jun jul august. 🙂
torjstvrtove..celkom pekne.
baby ako sa ma montinka neviete? mala AMC a neozvala sa ako sa babo..
@jerryjanka a aj si sa pytala na pohlavie?
A podľa tohto som zvládla svoju nositeľnú prvotinu:
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=81
@tanicka1976 ahojky... mozes odfotit gatuse?
tusim spominala, ze tam nakoniec nepojde, lebo mala lepsie vysledky - ak to teda bola ona.... mne postupne totalne odchadza pamat... akoze fungujem, rozmyslam - toto vsetko OK (co pri prvych dvoch tehu haprovalo), ale teraz som totalne zabudliva a nic si nepamatam
A na toto si hádam raz trúfnem /dúfam, že to nebudem robiť až pre vnúča 😀 / zatiaľ je to pre mňa španielska dedina:
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=4285
@soniatko nie doktorka pri porode, ale doktora na poradnu.... aspon tu to tak je... moja doktorka je nastastie aj porodnicka v nemocnici, tak ja budem chodit na poradne az do porodu k nej ...ale inak ti tvoj momentalny doktor povie (mozno davaju aj nejaky listok, dokumentaciu), ze si mas vybrat nemocnicu, kde chces rodit a tam budes dochadzat.... a predpokladam, ze v nemocnici/porodnici je viac gynekologov, je tam nejaky zoznam, z ktoreho si mozes vybrat (to neviem, ci ti poradia na informaciach alebo mozes zaklopat hocikde, a kto nebude mat plno - zoberu ta)... tento doktor nemusi byt automaticky pri porode, teda ak sa ti nebude zdat sympaticky a nezazmluvnis si ho - ale to nie je povinne
vyskakuje mi tu stale nejaka reklama a furt nieco omylom roztuknem... ale toto si idem preklikat 🙂
http://www.detska-vybavicka.sk/supravy-do-posti...
@lusinda1989 ruzova krasa 🙂 ja sa este stale akosi zdraham kupovat co i len jednu vec pre babo. Jedina vec, ktoru som sa odvazila kupit bola biela kravicka ktora funguje ako male svetielko ktore meni farby z mobelixu 🙂 je to strasne mile 🙂 ale ak bude v pondelok na poradni vsetko ok tak mozno uz aj ja nieco kupim 🙂
@stipec26 Urcite sem do Trencine, i kde na nete som pozerala referencie a dufam, ze nebudem mat pri porode toho lekara, co som u neho bola v Cegyse na 1. sone, lebo na neho nie su dobre ohlasy a tiez tam pisali maminy, ze co sa tyka poradenia s dojcenim nula bodov , ale nechcem ist niekam dalej.A ze je lepsie mat MM pri porode, potom su k rodicke milsi.
@katka_77 jeeej super tak sa tesim ,ze dievcatkooo aj ja chceeeem asi poslem mojho muza k tomu tvojmu nech mu vysvetli ako sa babizne robia 😀 😀 😀 lebo inak aj tretie budeme mat chalaniska 😀 😀 😀 😀 a tak hlavne nech su drobci zdravi bola som trochu smutna to je pravda, ze budeme mat asi chalana zas ale uz sa tesiiim 😉 veeelmi

@jerryjanka No ja som si tu hnacku uzila vcera. Nic prijemne. Ale ja som to mala z kapustovej stavy. Chvalabohu, dnes je vsetko tak, ako ma byt. 😉