icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

marcelatje
27. apr 2012

@tomika určite to stojí za to, ešte ma napadlo, že tá kvalita závisí od viacerých faktorov, naše bábätko bolo opreté o stenu maternice a vtedy je vraj obraz rozmazaný, ale dúfam, že vám bude pekne vidno 🙂

nmonika
27. apr 2012

Citam,ze ste tu riesili kociky...Ma niekto odskusany BEXA B4X alebo BEXA B4?

jerryjanka
27. apr 2012

@michaelaamartin no oni zvyčajne tie deti tak v 5 mesiacoch už len ležať nechcu - ked spia ok, ale ked su hore tak nechcu ležať a pozerať do strechy kočika ale na svet, ročne dieťa nema 75 cm - možno tak menšie dievčatko ako sme boli my, ale mame kamaratov čo v roku mali aj 84 cm a potom ešte to dieťa tam nedaš aby si ho tam vražala obuvakom, hlavne treba ratať aj fusak pripadne deku

jerryjanka
27. apr 2012

@sissmiss jasnačka daju sa kupiť podložky farebne na mimibazari hlavne českom ale už aj na svk, akejkolvek farby na oživenie

jerryjanka
27. apr 2012

@nmonika švagrina ma bexu 4, zdala sa mi dosť ťažká - oprosti inym kočikom sa s nou dosť zle šlo. asi som náročná 😀

tomika
27. apr 2012

tehulky,a mená už vyberáte???Mne sa velmi páči meno Ján 🙂 😀 .Ale zase ma odhováraju že je to "staré" .Ale podla mna je to také pekné meno,žo o pár rokov bude zase v mode.A manželov otec (zomrel ked mm bol malé dieťa) tiež sa volal tak.A mmovi preto tiež páči.A ešte sa mi páči Eduard-ale to mmovi velmi nepáči,takže ked chlapček tak Ján,mali Janik,juj velmi sa mi to páči 😀 .Ked dievčatko..to ešte neviem,ale mm chce Kristínku,alebo Moniku (to som aj ja),aj dcéra velmi Kristinku.Ale mne to meno až tak nechytilo..

jerryjanka
27. apr 2012

inak mam rovnaký názor ako danjelca - ked si vezmem to tak že si poviem dam do kočika 350 eur tak radšej kupim fakt dobry z bazara za tu cenu po dieťatku nejakom ako novy v obchode čo nestoji za to ani.

jerryjanka
27. apr 2012

@tomika my mame Janku - tiež vraj nemoderné 😀
nad chlapcom uvažujeme nad Tomáškom a dievčatko neviem asi Daniela, Andrea. uvidiiiime

jerryjanka
27. apr 2012

a ešte som hlavne chcela povedať že som chcela naklikávaciu autosedačku teda nie že jedna v aute druha na kočiku, ale taku že jednu ale bezpečnú, tak aj preto vyhral quinny ide na neho maxi cosi

michaelaamartin
27. apr 2012

@jerryjanka No a keby som ho dávala už po tom 5. mesiaci do šporťáka? Tiež sa dá dať úplne do rovnej polohy na spanie. Ako píšu mamičky, že to tak robia, no fakt ja neviem. Keby som už mala druhé bábo, tak by som sa vedela zariadiť.....

michaelaamartin
27. apr 2012

@tomika Daj si také, ktoré sa ti páči. Nepozeraj na to, čo je in teraz, lebo o 10 rokov bude in úplne niečo iné. A myslím si, že sa vrátia spať všetky tie ako si nazvala "staromódne" mená

jerryjanka
27. apr 2012

@michaelaamartin aj tak sa to da riešiť. len kukaj fakt kolieska nie tie mini zdvojene - tie su dobre tak na golfovy kočik do auta na nakupy a tak ale nie na dlhšie prechadzky a už vôbec nie teren ani sneh

ella_joy
27. apr 2012

@tomika podla mna super volba, slovenske, uz veelmi dlho som nepocula, ze by nejaka mamicka volala na dietatko Janko aj Kristinka je supis..mne sa paci napriklad Zuzana alebo Ondrej, Jergus..ale my budeme mat severske mena, kedze sme zmiesana rodina a k nikdy by to tak nevyslovili ak to ma naozaj zniet ☹

vladka1828
27. apr 2012

@tomika aj mne sa viac páčia naše slovenské mená 😉 takže tiež by som chcela nejaké také vybrať - možno Martinka ( i keď teraz ma napadla tá z Turca 😀 ), chlapec možno Matej....brala by som aj Dávida, ale to sa mm nepáči 😀 do spetembra ešte niečo pošpekulujeme 😀 😀

magimi
27. apr 2012

@nmonika ja som bola pre tento kocik uz na 100% rozhodnuta. Co som citala recenzie, tak akurat som nasla jednu, ze konstrukcia vpredu komusi praskla a nanoznik na sportovu cast, ze sa pripina tak, ze mensie dietatko odtial nevidiet. ze prilis vysoko. Ale sikovne mamicky si to vedia urobit.
Dnes sme boli akurat v obchode s kocikmi a ked som predavacovi spomenul Bexu, tak povedal, aby som mu ju nespominala, ze je na nu vela staznosti a na Slovensku neexistuje servis. Tak som teraz v pomykove a neviem sa rozhodnut.

jerryjanka
27. apr 2012

ja som uvažovala čiste pragmaticky
Janka ma meniny v auguste a narodeniny v januári, dieťatko sa nam narodi asi tyžden po Jankiných meninách tak som chcela až ma meniny niekedy v januári - až oslavuju spolu a nezavidia si - ale tam vela mien peknych nie je 😀

kucharikova
27. apr 2012

ahojte maminy ako?dnes poradna vsetko ok zaklopem,velke sono mame 11maja uz sa neviem dockat,a jak som pisala ze necitim pohyby tak ma mimi vcera vecer koplo ked som lezala 😀 nebola som si ista ci je to ono a dnes som to vypravala dr a on mi potrvdil ze to bol pohyb 😀 moje malinke

nmonika
27. apr 2012

@magimi Prave citam recenzie na ceskom konikovi...Nejako som zatial nepozerala ine a len v jednom obchode som bola,takze neviem ako sa predajcovia k tymto druhom stavaju.V tom obchode mali aj suciastky k tomu ak by sa nieco stalo.Ale presne som to nezistovala.Tak vela stastia 🙂

jeny
27. apr 2012

ahojte baby, co sa tyka kocikov tak ja mam z toho uz riadny chaos, tiez ma zaujal kocik bexa ale b3 nasla som celkom pekny aj tu https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/swxl/pre... ale neviem sa rozhodnut pretoze mi tam chyba okienko na streche v sportovej verzii 😒
Na 3/4D som bola v 17+4 a bolo to celkom pekne vidiet teda okrem tvaricky,nejako sa nechcelo ukazat, foto mam aj v albume, idem este v 22tt a potom este 26tt tak budem mat vela zaberov pre porovnanie. Robi to jeden lekar v PP za jednu cenu 50eur idem az 3x tak sa vytesujem 😀

ivuula
27. apr 2012

@vladka1828 a mozno budes prekvapena, u nas je to zase opacne, ja skor uvazujem co to tam vidim a manzel ma v tom hned jasno 🙂 a to som si myslela ze mam dobru predstavivost a cit pre abstrakciu 🙂

vladka1828
27. apr 2012

@ivuula tak to by som bola asi fakt prekvapená.....inak ako reagovali vaši manželia, keď boli na usg? bola aj nejaká slza šťastia a dojatia? 🙂

andrea_stella
27. apr 2012

baby moje lucim sa s vami drzte sa, my odlietame o 21:50 do 6.maja do UK tak sa mi tu majte pekne a davajte pozor na seba aj na drobcov papa 😉

ivuula
27. apr 2012

no moj muz bol 2x, vlastne od kedy sa ma doktor opytal ci som sama tak chodi so mnou. a je to aj lepsie je uvolnenejsia atmosfera a doktor viac povie 🙂 slzicky bola u mna na nom som si nevsimla. pravda je ze na 4D sme boli celu hodinu, to chuda male sa uz ku koncu aj branilo.

ivuula
27. apr 2012

@tomika ja som bola v pondelok na 4D v 21 tyzdni a moj doktor robi od 20-24tt, pozri moj fotoalbum, len zial zalezi na polohe placenty. ja ju mam na prednej stene a to znamena horsie sono a vsetko lebo sa to prekryva a babatko sa do nej ako keby aj zabara.

stipec26
27. apr 2012

@andrea_stella peknu dovolenku....davajte si pozor na seba a pekne sa nam vratte s nakupenou vybavickou 🙂

anicka245
27. apr 2012

@tomika to je super ked das pekne slovenske mena 🙂 my mame tiez vybrate Matej a Anna, sme slovaci a obaja sme nazoru ze maju mat pekne slovenske mena lebo uz zial miznu. Kazdy podla vkusu a preto my davame prednost peknym nasim menam 🙂 tiez som uvazovala o Janovi 🙂 je to pekne meno. Moje netere su Kristinky a v triede maju asi 6 Kristiniek a tiez synovec je Jakub a v triede ma tiez plno Jakubov.. Treba to trosku miesat 🙂

miriska333
27. apr 2012

Ahojte, dnes super deň za nami. Vidím že spomínate mená,my sme si vždy priali mať Tomáška, no ako to už býva tak sa to mení a teraz sme presedlali na Šimona alebo mne sa veľmi páči aj Oliver. Tak už len dúfať,že to predsa bude chlapček. 😀 😀 😀 No a ak bude dievčatko,čo si veľmi praje drobec náš,tak ona by chcela sestričku Nelku,tak čas ukáže.

tomika
27. apr 2012

@anicka245 u nás je málo Kristiniek,keby ich bolo vela,tak nedám to meno.Ale kto vie,možno do septembra ich bude ..Ináč to su také "medzinárodné" mená nie vyslovene slovenské,všade ich sa dá vysloviť-preložiť.A aj teraz chcem také 🙂 ,napr akomám dcéru Veronika,syna Tomáša,to su také europske mená 😀 .

petra6484
28. apr 2012

@tomika pekne mena si vybrala 🙂

sissmiss
28. apr 2012

@vladka1828 na prvom spolocnom utz som bola aj ja dojata aj muz, aj slzicky boli u oboch 🙂 teraz naposledy viac vyteseni nez dojati, a moj videl vsetko, tvaricku, nozicky, ocka, prstoky, plus je mu jasna technicka stranka veci takze ked dr prepol na chvilu na 3D tak potom mi to vysvetloval ako ten obraz vznika a podobne.