icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

veverka84
30. apr 2012

no majte sa tu zatial idem nieco porobit a poobede grilovackaaa mnam mnam

sissmiss
30. apr 2012

@veverka84 ja som bola do minuleho leta taka cica len na opatkoch. Ja som vsade chodila autom, mala som rok kupene klasicke balerinky, ale nevedela som v tom chodit...potom sa mi pokazilo auto a na 10cm prejst pol mesta....zabijak. Skusila som balerinky a kupila este sandalky bez opatku...ja som cele leto len chodila a chodila...Ale som sa rozmaznala, teraz opatky neviem nosit. Je pravda aj ze som pribrala a to neni jedno mat desat centi opatok a 65 kilo a 75 kilo...citim rozdiel. Tento tyzden chcem zohnat nejake pohodlne balerinky 😀 Aj ked ak bude stredu takto krasne, nejake platformy sandalky tam mam este nepouzite....skusim 😀...aj ten klobuk mam...len kratasky asi e-e 😀 aj tielka mi budu vsetky male 😀

veverka84
30. apr 2012

a uz vazne padam 😀 😀 😀

kucharikova
30. apr 2012

ahojte.tak to niesom sama co ma take cudne sni.mne sa snivalo ze so uz porodila chlapceka.mal skoro 6kg a vadila som sa s lejkarom ze ake velke by do septembra narastlo 😀 porod bol bezbolestny a ze len voda vysplechla aj s malim von.rano som sa bala ci som sa nepocikala 😀 😀 a potom tie sni o sexe marisku.. 😀

tanicka1976
30. apr 2012

@lusinda1989 neboj sa to je normalne pravidelne pohyby budes citit neskor, aj moje je jeden den aktivne a dnes spinka aj vcera buvkalo...to iste som mala aj s dcerou..

monhla
30. apr 2012

@tomika Ján je pekné meno - aj setranica dala synovi - majú to radinnú tradíciu. A teraz dala kamoška. Ale je ich málo - aspoň ich nebude v triede 5 ! 😀 😀 😀

monhla
30. apr 2012

Babenky - držte palce. Robím na zajjtra tortu a koláče /kotlíkový guláš bude našťastie zajtra robiť mm s bratom 🙂 / Oslavu sme presunuli na zajrta, lebo mm zistil, že v nedeľu má nočnú a v utorok majú aj tak všetci voľno 🙂 takže idem vypekať a keď sa podarí vložím aj foto /ak zvládnem stiahnuť foto do pc a potom do mod. koníka, lebo s novým foťákom ešte neviem robiť 😀 😀 😀 /

stipec26
30. apr 2012

A ja som sa vratila z poradne a hovorim si, ze ako super, ze bolo kratko, nemala co hladat, riesit, pozerat... vsetko OK... tak mi je to trosku luto, ze sme viac nepopozerali, ale je to spravne, netreba do toho zbytocne vratat 🙂
mame 305g 🙂 ale nechcel ukazat pipicka... tak snad si to este chlapcek nerozmysli 😀 😀 😀 😀 😀 ale ked dala detail a videla som 5 prstekov, tak mi vyletela slzicka vonku 😝 🙂

stipec26
30. apr 2012

tak snad nebudu aktivni a rychli
http://aktualne.atlas.sk/za-fica-sa-mamicky-dlh...
...

luly13
30. apr 2012

@stipec26 kedy ides na glukozu? Ci sa nestretneme 😎

stipec26
30. apr 2012

@luly13 povedala, ze najblizsie.. takze to je poradna 28.5 v pondelok o 10:20

tomika
30. apr 2012

Predstavte si,mm mi navrhol aby sme nešli na 3D utz,a že za tie peniažky kupime skriňu do detskej..Ze on tam nechce isť,nezaujima ho,ani nie je zvedavy,hlavne nech je zdravé,a bude sa tešiť ked bábetko uvidy ked sa narodi,a nie taku "ufonovu fotku".Co poviete?Ja neviem čoo si mám myslieť,nemám slov..

luly13
30. apr 2012

@stipec26 ale ze glukozovy test robia len utorok. Teda na daxnerku. Chodis tam,nie? Ja idem 29. Na 7.00. Najprv na krv a hned na test. Tam sa tiez treba objednat priamo do labaku.

stipec26
30. apr 2012

@tomika uvazuje bez hormonov - realne - ako chlap... ja som bola tiez prekvapena a trosku sklamana, ked moj povedal to iste (hned na zaciatku tehu), ja som to brala ako automaticky, ze sa tam objednam a on ze nie - ze ideme kupit detom skrinu na oblecko, takze aspon sa to takto vykompenzuje... no co uz zlatko - tretie dieta pre nich uz nie je asi taky zazitok ako prve... nevadi - dobre rozmysla... kaslat na to, vymyslite nieco ine pre toto dalsie - mozno nieco, co by ste prvym dvom nekupili... tak teraz chodte do toho ;) ja som napr. tomuto tretiemu vybavila to zistenie pohlavia v 13tt ;)

laura14
30. apr 2012

@tomika
Ahojky.no nerozmysla zle tvoj muz, my rozmyslame tak isto pre nas je najdolezitejsie aby bolo zdrave to nam staci a o par mesiaco bude s nami a s vami tiez.Takze neber to v zlom nemyslel to zle a je to dost penaizkov ktore mozes aj inak zuzitkovat

luly13
30. apr 2012

@tomika nic si z toho nerob. Keby bolo na mojom,tak tam tiez nejdeme. Ale ja chfem,ze ked ma adam,tak nech ma aj druhe baby "spomienku". Nech si nezavidia, ked si to ten jedinykrat v zivote pozru 😀
Malemu uz je dobre?

stipec26
30. apr 2012

@luly13 ano, tam chodim 🙂 aha... tak ze by potom az o tyzden az mna objedna? ...ja som sa priamo do labaku neobjednavala ani pri druhom babatku... tak snad to zabezpeci.. mozno mi v pondelok povie, ze v utorok na testik 😀 akoze prekvapko 🙂

stipec26
30. apr 2012
tomika
30. apr 2012

@luly13 dnes sme boli u doki,od včera je mu už lepšie-konečne.Teraz už 3 hodiny spinká 🙂 -som prekvapená.Ešte doberieme ATB,a ked ani dnes ani zajtra nebude mať teplotu tak ok,ak ano,tak stredu že nám predpiše druhu dávku atb-ale dufam že to nebude potrebné.

Ale velmi som chcela isť na to 3D,pri prvich dvoch sme neboli..no vyzerá to tak že ani teraz nepojdeme.Aj ja som radčej za tu skrinu 😀 .

luly13
30. apr 2012

@stipec26 no ja som dostala doporucenku od dr a hned som sa na recepcii objednala.mozno ti to.da na neskor. Lebo sa to robi od 24.tt. ci uz budes?

stipec26
30. apr 2012

@luly13 mne sa zacina novy tyzden v nedelu, takze to budem.... kedze mi to spominala, tak hadam nezabudla a bude to OK aj o ten dalsi utorok ;)

ella_joy
30. apr 2012

@tomika ja som asi tiez v tomto chlapska, moj doky vzdy prepina na 3D/4D, aby mi poukazoval a porobil fotky, ale sam vsetko pozera na klasickom 2D....ako je to pekne, ale ja sa tiez viac tesim, ked uvidim babo realne.
Ja som sa citila blbo uz pri prvom, vsetci chceli vidiet fotky a videjko, a ja nic, ja som ani nechcela, aj ked to bolo vramci prehliadky..radi s priatelom fantazirujeme o tom ake bude, ci fyzicjy alebo povahovo, koho geny su silnejsiie 😀 mozno nas bude cakat prekvapko ako u syna, kde sme sa trafili uuuuplne mimo 😀
..a aspon budete mat skrinku na nove oblecko 😉

ella_joy
30. apr 2012

@veverka84 nemam deku, ja som to riesila vtedy ma leto, ale ta kombinacia co mas cervena, znie super..sak cervenu mozes skombinovat s ciernou 😉 a malymi dekorejsn,a maa bambulka sa bude vyvazat ako princezna..ten co mas, je trojkolka? Ty asi. Nebudes riesit surodenecky, ci..?

sissmiss
30. apr 2012

@tomika kasli na to. Mnou slahaju hormony za same prkotiny, ale na 3D by som nesla. To uz skor moj chlap by chcel. Ale nevidim dovod, zmysel. Skus ho pochopit, rozmysla prakticky a tie peniaze neprepije, ale milacik chce deturencom kupit skrinu...nevybozkavala by si takeho zlateho chlapa co mysli na vase deti aby mali peknu novu skrinu...

monhla
30. apr 2012

@tomika Aj môj sa chce vytešovať až na pôrodnej sále 😀

veverka84
30. apr 2012

@ella_joy ja mam tento http://www.stambre.sk/?cat=220&lg=1&prod=619
a ano da sa aj s ciernou len tie cyklamenove teraz a tak ale aspon nebudem splyvat s davom no nie???
nie ja surodenecky vobec mala mi bude mat v novembri 3 roky a v septembri ide do skolky na doobedie a maly do prvej triedy.celkom fajn to vyslo az na to ze september bude plny zmien a riadne perny asi 😀 😀 😀 😀

veverka84
30. apr 2012

co sa tyka 4D mojmu muzovi to bolo jedno povedal ze ako ja chcem ale v podstate tiez ho to moc nezaujma asi ako kazdeho chlapa 😀 😀 😀 😀 jedine co vnimam inak ako pri prvych dvoch detoch ze ma viac setri aj nakup odnesie a pod. veci predtym take nebyvalo kaslal nejak na to.pri druhej dcere som sa zacala v 30 tt otvarat a nejak mu to stale nedopalovalo ze mam zakazane tazke veci dvihat a tak proste v tomto su ti chlapi taki ze to dieta vnimaju az ked sa narodi cize ja to tragicky neberem 😀 😀 😀

miriamka
30. apr 2012

Ahojte,
dnes som mala morfologicky uzv...podla menzesu mam termin 12.september ale dnes podla sona dala 2.september...myslite ze to sa uz zohladnuje a upravuje sa termin?
A teda babatko ma uz okolo 480g 😵

tomika
30. apr 2012

@sissmiss ale dobre,tešim sa novej skrini 😀 ,už plánujem ako tam prichystám vecičky,ako pekne všetko poukladám...Ináč ja som to chcela,ešte pred mesiacom...ale že ešte máme čas kupovať skrinu 😀 .