icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

stipec26
27. máj 2012

sranda, ze pred istym casom sa tu maminky tesili, ze sa to tu pretriedilo - ze sa tolko nepise, ze je to prehladnejsie... 🙂 a teraz je to zle....
velmi ma to rozsmutnelo... nie preto, ze som tiez v sukromnej, ale fakt, ze sa to vobec riesi (asi som teraz ovplyvnena nevyspatim, chorim dietatkom) - toto som asi ani nemala citat... ja sem vzdy prispejem, ked mam co k teme povedat, ale do sukromnej hodim aj to, s cim by som sem velmi nerada otravovala, kedze sa to cisto tehu netyka... och jo... tazko.... raz tak je zle, raz tak.... ale chapem, ze vam je tu smutno (mne tak bolo v sukromnej ked vsetky pisali sem a ja som sa v sukromnej sama rozpravala so sebou 😀 😀 😀 aj ked teda nie som zakladatelka ani iniciatorka sa tam presunut, rada som prispievala aj tam).... ale tak ja rada pokecam vsade, sice v sukromnej som to teraz nestihala ani citat a pripievala som totalne z rychliku, no napr. do inych tem ani nechodim - iba sem - som verna 😀 😀 resp. nie tak zbehla na konikovi... vlastne september bola moja prva tema, pre ktoru som sa rozhodla zaregistrovat 🙂 takze moja srdcovka 🙂

stipec26
27. máj 2012

a teda mna trapia strie - uz ich vidno a tiez mam suchu kozu na bruchu a dost to zacina svrbiet.....
nasla som toto, aby ste mali zaujem
http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...

sunny15
27. máj 2012

@petraas ahooj,ja mam zatial na vahe plus 5kg...tak dufam ze potom nebudem priberat zrazu az bars vela...ze to pojde hore len postupne 😉

vladka1828
27. máj 2012

@sunny15 ja som až do minulého týždňa priberala zhruba 0,5 -1 kg za mesiac a teraz som za jeden týždeň pribrala 2 kg 😖 takže dokopy mám už + 7,5 kg 😕 🙂 takže mi konečne aj bruško vidno 🙂 😉

sunny15
27. máj 2012

@vladka1828 mne je brusko vidiet az velmi...kazdy mi hovori ze mam dost velke brusko-ale ze vraj inde ani nepriberam ako na brusko...tak neviem no 😉
ja sa snazim kazdy den-obden sledovat vahu... ako som natom 😉

vladka1828
27. máj 2012

@sunny15 no mne až teraz od šiesteho mesiaca začalo nejak viditeľnejšie rásť bruško a mm vraví, že som trocha pribrala aj na zadku, čím ma teda vôbec nepotešil 😠 🙂 ja sa vážim stále v nedeľu, kedy mi začína nový týždeň a pekne zapisujem, aby som si pri druhom tehotenstve vedela porovnať 🙂

sunny15
27. máj 2012

@vladka1828 aj mne dnes zacal novy tyzden...sice podla mrchy zacne az vutorok-ale bábo je väcsie o dva dni...takze aj ja mam termin 16.9.2012

sunny15
27. máj 2012

noo ale este si myslim ze sme natom celkom dobre nie? 😀 😀 v niektorych temach citam ze baby v 14tt maju 5kg na sebe tak sme asi fakt dobreee 😀

mravvcek
27. máj 2012

to je chore,ze niekto riesi slobodne rozhodnutie viacerych bab zalozit sukromku,nechapem....pre boha sak kazdy ma pravo slobodne sa rozhodnut a pisat veci o tom,ze sa hanbime za to,ze sme tehotne mi pride uplne..... 😝 to je neskutocne...

vladka1828
27. máj 2012

@sunny15 mne doteraz veľkosť bábätka sedela s PM, až na poslednej poradni mi doktor povedal, že je o pár dní menšie....takže sa mi to asi bude posúvať 😉 uvidím, lebo ja ani v tehu. knižke nemám napísaný predpokladaný termín pôrodu...musím sa ho nato opýtať, aby som si vedela aj odchod na materskú vypočítať 🙂 predbežne som v robote nahlásila 5.8. 😀

sunny15
27. máj 2012

😉 ja som mala ovulku na 12dc- takze mne to sedi uplne... 😉 bolo pocate o 2dni skor ako sa rata ovulka na stred cyklu a aj je väcsie o 2dni 😀 😀 ale toto vsetko je ok. 😀 ty cakas chlapceka?

petraas
27. máj 2012

@sunny15 no 5 kg to sa da....ja som pri prvom na zaciatku velmi schudla, potom som velmi pomalicky priberala a drzala som sa na povodnej vahe a tych 8 kg som pribrala az tak za posledne 4 mesiace...no teraz pri druhom som na zaciatku velmi malo priberala a teraz za posledne 2 mesiace mi to tak vyskocilo...ze 9 kg...no dost...dufam ze sa mito podari po porode nejak zhodit lebo po malej sa mi nepodarilo vsetko len jej porodna vaha + nejake kilo k tomu ale to mi az tak nevadilo kedze som velmi nepribrala...zato teraz uz som ako slonica🙂

paula80
27. máj 2012

@sunny15 aj ja mám termín 16.9. a čakáme chlapčeka 🙂

vladka1828
27. máj 2012

@paula80 no tí chlapci to toho roku nejak rozbehli 😀 ja tiež čakám chlapčeka a v mojom okolí sa tiež rodia väčšinou chlapci 😀 aby mali tí naši chlapci v osemnástich za kým behať 😀 😀 😀

sunny15
27. máj 2012

@petraas noo ja sa toho bojim,ze ak vela preberiem,ze to neshodim dole...ale tak snad sa nam to podarí 😉 ja papam vsetko...ale snazim sa s mierou-tak dufam ze ak teraz mam 5kg naviac ze najviac preberem do 12-13kg 😉 tak uvidime

sunny15
27. máj 2012

@vladka1828

@paula80 noo ano baby nejak sa to tu s tymi chlapcekmi rozrastlo-na zaciatku som mala pocit ze same dievcatka budu so mnou na čele 😀 😀 a zrazu samí chlapcekovia zacali pribudat 😉

vladka1828
27. máj 2012

@sunny15 aj ja papám všetko - no žiaľ bez miery 😀 možno aj preto mám už +7,5 kg 😀 ale vravím si - ako prišlo, tak aj odíde 😀 a keď nie, tak mám SMOLU 😀 😀

vladka1828
27. máj 2012

@sunny15 ja už vážne začínam rozmýšľať nad tým, či to nie je nejaká celoslovenská "viróza" alebo čo 😅

petraas
27. máj 2012

@sunny15 no ja som pri prvej ani nemala ako zhadzovat...3 mesiace som kojila a potom som kvoli mojejchorobe musela prestat kojit lebo som musela uzivat lieky a z tych som este velmi pribrala....ja sa aj tak cudujem ze z coho tolko priberam lebo az tak zasa nejem...no uvidime po porode co sa bude dat robit...

petraas
27. máj 2012

@paula80
@vladka1828
@sunny15 no ja ked som rodila v septembri v roku 2009 tak to boli zasa same baby väcsinou...aj v ten den co som rodila bolo 6 porodov a z toho sa len 1 chlapcek narodil🙂

bobek090912
27. máj 2012

Ahooojte, buduce mamicky...tak my nas pokladik cakame zaciatkom septembra 2012...presne 09.09. 🙂 vsetkym Vam prajem krasne a bezproblemove tehotenstvo a zdravucke babulka 🙂

lusinda1989
28. máj 2012

@sissmiss ja nikoho neodsudzujem len ma mrzi ze tym ze ste vsetky odisli zanika tato tema... neni tu s kym pokecat a tak....

lusinda1989
28. máj 2012

@petraas no ja som na poslednej kontrole ktora bola po svadbe 7.5. mala iba o 2,5 kg viac ako na zaciatku tehu a to sa cudujem bo mi ani nebolo zle na zaciatku takze som ani neschudla a jem normalne nicim sa neobmedzujem a priberam malo ... tak neviem kde je pes zakopany....

lusinda1989
28. máj 2012

@stipec26 ja som sa nikdy nestazovala ze je tu toho vela popisaneho a preto ma mrzi ze teraz tu neni s kym pokecat ked nas tu bola pred tym uuupla kopa... a tak isto mi nevadi ked sa tu rozoberaju aj ine temy okrem tehu... ved sme ludia a kazdi sa potrebuje vyrozpravat aj o niecom inom ako o tehotenstve...

lusinda1989
28. máj 2012

@stipec26 heh a co sa tyka strii na stenhnach mam odkedy som pribrala z mojich 58kg na 70kg to su uz dva roky takze tie blednu ale pocas tehu sa mi robia z vnutornej strany stehien a na bokoch na sunkach mam tiez ale iba dve zatial a to sa olejujem...ale inak mam celkovo suchsiu pokozku ako obycajne nikdy som sa nemuslea kremovat vzdy som mala skor mastnejsiu pokozku a teraz je zo mna uuuplna susina... nechapem tomu :(

lusinda1989
28. máj 2012

@mravvcek mala by si citat pozornejsie.... cele to bolo o tom ze tym ze vsetky odisli do sukromky tak tato tema prestala zit...

anicka245
28. máj 2012

@lusinda1989 ja mam tiez neeeskutocne suchu pokozku, ale fakt strasne suchu... tiez som sa nikdy nemusela kremovat ale teraz bez toho vyzeram ako keby som usychala 🙂

lusinda1989
28. máj 2012

@anicka245 presne a na nohach je ta asi najviac u mna vidiet ... je to hrozne som ako supinac 🙂

petra6484
28. máj 2012

ahojte tak asi na prirastku vahy vediem ja + 10 kg no hruza uz zacinam mat stoho aj depky 😖 a to mam este 3 mesiace pred sebou tak dufam ze sa apson do porodnice dogulam

fialka821
28. máj 2012

Neviem ci sem mozem prispiet lebo uz sa tu pise naozaj vsetko ale ak smiem tak len jedna otazka......Pojde niekto rodit do galanty a je vypisana na koniec augusta zaciatkom septembra? Len pre infosku ci sa tam z niekym z vas vlastne stretnem ci nie?