icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

pipinka82
25. jún 2012

@vladka07 Dakujem ešte nevieme presne čo to bude 😀 vo štvrtok idem na 3Dčko a tam sa nám už hádam ukáže.. Doteraz si to cenné schovávalo 🙂 neukazalo... 😀

Gratulujem aj tebe drž sa 🙂

stipec26
25. jún 2012

@lucica @gelifil @lusinda1989 bola som u doktorky, tak to bola plodovka, ale je to OK, krcok je mierne vlhky, makky, ale zatial OK... mam sa setrit... urobila mi aj sono, tak vody ma este dost 🙂 asi som doplnila statocne 🙂
ja chodim uz kazde 3 tyzdne - a najblizsie teda 9.7.
a sono v 30tt.

zuzanapd
25. jún 2012

@pipinka82 pri prijatí hneď nasadia nejaké lieky (väčšinnou magnezium 3x1 a dopegyt 2x1), zbiera sa moč 24 hodín, z neho potom zoberú vzorku, ešte neslaná diéta 10, oddych na lôžku...a je treba veľa piť - odporúča sa vlastne počas celého tehotenstva Lucka alebo Rajec... žiadne ovocné šťavy - robia kyselinu!!! ... z preeklampsie sa môže stať behom chvíle tzv HELP syndróm, čiže zo zle pracujúcich obličiek sa zhorší stav a je života ohrozujúci pre matku a dieťa...
http://www.woman.sk/2011/06/nebezpecnej-preekla...
http://www.bizy-bee.com/holky/5-tehotenstvi/144...

lusinda1989
25. jún 2012

@stipec26 aha tak esteze si v poriadku 🙂 aj ty aj male.... ja mam dalsiu 4.7. 🙂

lucica
25. jún 2012

@stipec26 A ako si problem opisala doktorke, aby som vedela čo a ako?

gelifil
25. jún 2012

@stipec26 a ako ste to odhalili?naliali na vlozku?nohavicky?

lill7
25. jún 2012

@olivka84 ahoj, no ja som ešte nebola nikde, ale chcem isť pozrieť na tie dlhé hony budúci týždeň a uvidíme, či sa oplatí potisnúť sa 😉

dadika663
25. jún 2012

aj ja by som mala mat a dufam ze mi doki povie co cakame lebo v tom 20 tt to bolo take ze najskor dievcatko a potom ze ale moze mat pipik pri nohe ako neporazi ta tak bud alebo a kazdy mi hovori ze to bude chlapec a ja jej hovorim Karolinka 🙂

@lusinda1989

olivka84
25. jún 2012

@lill7 tak potom napis ake to tam bolo ja tento tyzden asi zasa nepojdem ale mohla by som to stihnut ved uz mam najvyssi cas

lill7
25. jún 2012

@olivka84 ja si tiež hovorím, že najvyšší čas, po práci sa mi nechcelo naháňať, ale už bude dovolenka, tak dúfam, že mi do toho nič nepríde

dadika663
26. jún 2012

Uz mame vsetko pekne prichystane pre nase miminko a uz si len vychutnavat posledne mesiace tehotenstva a tesit sa z nasho malinkeho milacika bez stresov a nahanania sa 🙂

lusinda1989
27. jún 2012

@dadika663 co tym myslis vsetko nachystane 😀???

dadika663
27. jún 2012

no vsetko co sa tyka veciciek oprate aj ozehlene vsetko uz mame nachystane aj postielocku aj kocik
@lusinda1989

lusinda1989
27. jún 2012

@dadika663 nooo ty si ale sikovnaaa ja este ani postielku nemam doma a kopec veci treba dokupit.... vsetci tvrdia ze mam este cas 🙂

dadika663
27. jún 2012

Ja som si to chcela pripravit skor aby som sa nemusela nahanat na poslednu chvilu a cez horucavy takze uz mozem len oddychovat avychutnavat si posledne mesiace

julianaka888
27. jún 2012

Ahojte tehuľky 🙂 Ako sa cítite? My ešte nevieme pohlavie dieťatka,zajtra máme 28 tt a buducu stredu ideme na 3D do LV.Boli ste tam už niektorá z Vás ? 🙂 Veľmi sa teším na to 🙂

madzik
Odpoveď bola odstránená
madzik
Odpoveď bola odstránená
lucica
28. jún 2012

@lusinda1989 No čas síce ešte máš, ale s tým veľkým bruchom sa bude už stále horšie a horšie nakupovať. Cítim to sama na sebe. Síce už väčšinu mám nakúpenú, ale unavujú ma nákupy už po pol hodine a to si nechcem ani predtsaviť keby som mala v obchode tráviť niekoľko hodín.

stipec26
28. jún 2012

@lucica povedala som to tak - ako to bolo - tieklo mi po nohach a ked som sa isla ustriet, mala tam aj hlien/gel

@gelifil ano, skusali na intimku nalievat ten tem.roztok

lusinda1989
28. jún 2012

@lucica no ja neviem mne sa nejak nezda zeby som mala nejak velke brucho zatial zvladam len krize ma desne bolia.... ale asi pomaly zacnem teda tak koncom jula by som chcela.... a nevadi ze to potom nebude cerstvo vyprane ?

anickaaa6aaa
28. jún 2012

Ahojte,kočky.Ja som teraz v 30 tt a píšerne ma začal bolieť chrbát..Je to normálne?už ma pobolieva tak cca 3dni...bolesti ustupia,potom sa ozvu zas...čo by pomohlo na zmiernenie bolesti?

lucica
28. jún 2012

@lusinda1989 tak vyprane este nemam, ja som myslela len nákupy. Pranie a zehlenie sa tiez chystam robit az v juli / auguste

lucica
28. jún 2012

@anickaaa6aaa daj si magnezium a lahni si. Akonáhle ta nieco boli, to znamená, že telo potrebuje oddych. Ale oznámila by som to pri najblizsej poradni aj doktorke

lusinda1989
28. jún 2012

@lucica no tak ako ani mne uz toho nechyba vela pokupit ale budem sa musiet do toho cim skor vrhnut...zajtra som posledny den v praci tak potom niekedy... 🙂

stipec26
28. jún 2012

@anickaaa6aaa a skusala si cvicit, mne to dost pomaha

stipec26
28. jún 2012

A uz ste boli po kurzoch?

v tom OC Korzo v obchode Pre deti v BA - bola ste tam niektora kocka?
http://www.predeti.sk/documentview.aspx?file=xk...

a aj tu v Babymarkete robia - tusim je to ta PA co som k nej chodila cvicit k poliklinike...
http://www.babymarket.sk/sk/kurzy-pre-tehotne

niky1336
28. jún 2012

ahojte!! je tu niekto kto bude rodit okolo 12-14 septembra v Galante???
ja uz mam nachystanu vybavicku, postielku, plienky....uz iba moja princezna chyba!...