icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

monika2712
20. jan 2012

@alex999 no ja som si tiez dala hned v noci magnezko a rano rovno dalsie.. stale to brusko trochu citim, obcas ma picha prava strana.. tak dufam ze to je len fazulka a nic zle..

zuzana_v1
20. jan 2012

Tak mam to potvrdene aj od doktora 😀 Som na konci 6teho tyzdna a mame 4,6mm, dokonca som aj srdiecko videla byt 🙂 krasny pocit 🙂 Aj foto som dostala. Trosku ma vylakal, lebo mam nejaku ranku na krcku maternice, ale snad bude vsetko fajn. Mam sa drzat v kludovom rezime, manzel ma pomaly nechce uz ani do roboty pustat 🙂 Snad sa nic zle nestane 🙂 Juchuuuu 😀

jeny
20. jan 2012

@zuzana_v1 jej to je krasna fotocka, ja som dnes 5tt+0 a dostali sme prvu fotocku mam ju a albume ale zatial iba gest. vak o 10dni idem znovu na sono

zuzana_v1
20. jan 2012

@jeny ja idem na poradnu 1.2., to by mi mal dat uz aj teh.knizku, asi sa koli tomu poskodenemu krcku bal dat uz vcera ☹ mne az slzicky tiekli, ked som zbadala tu malinku fazulku vo mne a ako sa to srdiecko snazilo 🙂

daniela02
20. jan 2012

ahojte,

tak ja som dnes videla svoju fazulku 🙂 Vsetko je ok, bije nam krasne srdiecko a maminka moze byt spokojna, plakala som ako male dieta. Sme momentalne podla uzv 7tt+6

nmonika
20. jan 2012

baby tie vsetky nazvy a oznacenia su nejake nove pre mna,kedze nie som na Slovensku a nemozem si zajst na gyndu.Co su vlatne tie ciselne oznacenia 6+4,7+3....ci tak nejako ??? Este sa mam co ucit....musim viac brazdit net,a tuto stranku tiez. Dakujem

monika2712
20. jan 2012

@nmonika 6 tydnov + 4 dni.. alebo 7 tyzdnov +3dni..

alex999
20. jan 2012

@monika2712 tak lebo udenina je vlastne čo?? je udena na dyme ktory obsahuje aj nieake latky, ktore nie su vhodne či už pre obyčajneho človeka nie to pre tehotnu 😉

monika2712
20. jan 2012

@alex999 no co som citala, tak udeniny len kvoli tomu nie ze maju vela tukov.. a nie kvoli tomu dymu.. pripadne este kvoli tomu ze to neobsahuje kvalitne maso ale kadejake zvysky.. ale to nejem, takze to je OK..ale ten udeny syr podla mna raz za cas je OK.

monika2712
20. jan 2012

@alex999 teda vlastne teraz ma napadlo, ze aj ten dym moze obsahovat nejake karcinogenne latky. tak jasne. aj kvoli dymu.

svintekova
20. jan 2012

ahojte, aj ja sem tam dostanem v noci krč aj dnes som mala,ale po pol min. je všetko OK. Pekný den 🙂

monika2712
20. jan 2012

@svintekova ahoj, no tak som troska kludnejsia, uz mi viac bab napislo ze mava tiez krce.. len mna dnes od rana boli podbrusko, stale ho citim, tak ma trochu obavy ci je to OK..

delideli
20. jan 2012

@monika2712 : ahoj, ja mavam to iste, dnes v noci som sa zobudila bolelo ma cele brucho ,mala som ho take tuhe,sice som mala aj plny mocak,tak ked som sla na vecko trocha sa to zlepsilo,tiez mi pomohlo,ked som si trocha brusko masirovala kruzivymi pohybmi a dychala som zhlboka akoby donho..neboj,citala som,ze je to normalne,mava to vela ba..ak by to neprestavalo,alebo sa zhorsovala,kontaktuja ale radsej doktora,pre istotu a pre klud na dusi..

delideli
20. jan 2012

@zuzana_v1 : naaaadhera 🙂,tak sa drzte a opatrujete 🙂

monika2712
20. jan 2012

@delideli dakujem, no budem brat magnezko a snad to pomoze na tie krce, tvrdnutie bruska by sa vraj v rannom stadiu nemalo velmi vyskytovat.. mozu byt krce ale tvrdnutie velmi nie.. ja som to mala minule tehu a nedopadlo to dobre.

sunny15
20. jan 2012

Ahojte,
@zuzana_v1 blahozelam...a v kolky tt si dnes presne?

tatulienka
20. jan 2012

ahojte....

@zuzana_v1 krasna fotocka, gratulujem

@daniela02 no super ze ste uz srdiecko videli..tak tý si uz v 8tt....super, gratulacka 🙂

babý, mna v noci tiez ako si pichalo v podbrusku...

monika2712
20. jan 2012

@tatulienka ahoj, no tusim dnes v noci bolo daco divne fakt.. mna inak stale nejak picha a boli. od rana to nejak velmi neprestalo, teraz som vstala zo stolicky a v celom bruchu ma pichalo.. dufam, ze je to vsetko OK ..

tatulienka
20. jan 2012

@monika2712 aj mna tam furt nieco pichne, poboli...to je v pohode..hlavne sa nestresuj..vsetko je v poriadku...

delideli
20. jan 2012

@monika2712 : no ja mam taky citlivejsi traviaci system,ze mne zvyklo obcas nad ranom tvrdnut brucho aj v case ked som nebola tehu..

delideli
20. jan 2012

Inak co sa tyka stravovania tehuliek, ak by niekto hladal, tu je to celkom pekne zhrnute : http://www.hami.sk/sk/vy-a-vase-dieta/tehotenst...

delideli
20. jan 2012

@monika2712 : a to magnezko uz mozem uzivat aj teraz preventivne?

jeny
20. jan 2012

baby podla mna sa moze v tehu jest vsetko v primeranom mnozstve, toho som sa drzala ked som cakala malu, vzdy ked som sa niekde docitala ze sa nemozu grepy tak som samozrejme dostala na ne chut, potom som citala ze ziadne vnutornosti tak som mala strasnu chut na pecienku 😀 no ako vravim v malom mnozstve nic neublizi tak si treba dat to na co mame chut 😉

tatulienka
20. jan 2012

@jeny ja som toho isteho nazoru..akruat tie vnutornosti nejem, kvoli tej pecienke, ze obsahuje velke mnozstvo vitaminu A co moze poskodit plod...a este tie plesnove sýrý bý som nejedla..inac vsetko..ja pijem aj kavu kazdý den, kofolu si dam...

jeny
20. jan 2012

@tatulienka mne kava uz prestava chutit tak dnes som nemala ale inak si rano davam uz som tak navyknuta ze ked ju nemam tak ma boli hlava cely den, ale ak mi nebude chutit tak si bude musiet hlava zvyknut 🙂 inak predosl tehu som bola do 4mesiaca na coca cole pretoze nic ine som nemohla do seba dostat, zle mi bolo aj z cistej vody 😝

ktore
20. jan 2012

ahojte tak bola som dnes na sone.povedala ze som tehotna a ze plodovy vacok zodpoveda trom tyzdnom po oplodneni.viac mi nechcela povedat iba ze musime pockat este aspon 4 tyzdne.potom da aj knizku ak bude uz srdiecko.to bi uz malo byt. tu je foto na lavo je bodka.plodovy vacok.tak dufajme ze tam nieco narastie.

ivabela
20. jan 2012

Ahojte, pridávam sa do Vašej skupiny. Tiež patrím k tým šťastným, ktoré si našli //. Už som ani neverila, že to bude tento mesiac. v 28DC som ešte mala test negatívny, ale včera ma čosi osvietilo a išla som si kúpiť test. A tam //. Je to naše druhé dieťa, ale som z toho viac vyplašená, ako keď som čakala prvé. Termín podľa kalkulačky mám 22.september. K Dr. idem až 8.2. Keď vidím tie Vaše malé fazuľky, júúúj ako sa teším. Veľa zdravíčka,aby dobre rástli a mamičkám, aby si to tehulkovanie užili.

vladka1828
20. jan 2012

@alex999 ach jáááj...a ja som včera zjedla na večeru klobásu ☹

vladka1828
20. jan 2012

@delideli jej pekne je to tam popísané.....už aj to dávam tlačiť, aby som aspoň orientačne vedela, čo smiem jesť 😀 😀

tatulienka
20. jan 2012

@vladka1828 jeeejda, z toho si nic nerob..ja som zjedla slaninu...to je v pohode...ved to nieje jed