September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@lusinda1989 no zatial celkom v pohode....sem-tam nevoľnosť, ale nie je to nič hrozné......len niektoré jedlá nemôžem ani cítiť.....napr. paradajky a paradajkovú šťavu - len čo si na ne spomeniem, obracia sa mi žalúdok ☹ a to som sa ich ešte pred týždnom nemohla dojesť 😀 😀 a ty ako?
@vladka1828 ja tiez celkom v pohode sem tam mi je zle ale inak pohodka... az na tu unavu a bolave prsia ani neviem ze som tehotna 🙂
@monika2712 monika ahojko.mas nejake krce?
@monika2712 nemala by si ist pre istotu s tymi krcami k doktorke?mne totiz povedala ze akonahle pocitim silnejsie krce alebo bolesti tak mam okamzite prist.ale na najblizsiu pohotovost.nechcem ta plasit,ale mohla by si jej zavolat a popripade ti spravi utv a da ti duphaston na udrzanie tehotenstva.to ti mala dat hned ako si potratila.
@ktore moja, ja som nepotratila spontanne, takze mne duphaston netreba, nemam ani spinenie ani krvacanie, takze nemyslim ze je to nutne, zavolam jej zajtra, ze ci je to OK alebo co, mozno pojdem skorej na kontrolu pre istotu.
tak ja som si dnes rano po druhy krat robila test,a su tam krasne silne 2 ciarocky.Zajtra ma caka navsteva u lekara.Stale neviem ako to bude prebiehat tu v Anglicku,ale ocakavam aspon krvny test.Drzte palce.Pekny den vam prajem.
ahojte, dúfam, že sa k vám pridám, aj keď veľmi opatrne. Mala by so byť 4tt+1, k doktorovi idem 1.2., takže dúfam, že tehu potrvdí.
@monika2712 ja som mávala tiež minulé tehu v noci krče, niekedy aj celú noc, ale potom to ustúpilo, nič neboj, bude to ok. Mňa teraz zase dosť bolí už druhý deň pravý vaječník 😒
@monika2712 jaj.ano to je treba len ked spontanne.mozno to nic nebude ja som mala take pichania z dcerou.teraz nemam take ostre ako vtedy.teraz uz vobec ani nicitim ani to.len obcas traochu jednu aj druhu stranu,ale keby som si to nevsimala tak to beriem tak normalne .dala mi doktorka femibion 800 kazdy den jednu a duphaston kazdy den tri.to zato ze som mala pred tym nizky progesteron.
@tinara23 aj mna picha pravy vajecnik sem tam.
@monika2712
@ktore tak ja už zase stresujem 😵 musím sa nejak optimisticky naladiť 😉
@monika2712 ja zase pocitujem viac ten lavy.slabo ale viac ako pravy.ten takmer vobec.ale ja som mala na lavo tie zrasty takze sa aj bojim zeby mohlo byt aj mimomaternice.doktorka vravela ze este stale to moze byt aj mimo.ale nechapem tomu lebo lebo na utv pekne vidiet.ona sa nechce tesit dopredu radsej ma chysta na horsie.ale chapem to.
@vladka1828 mne bolo minule zle od 6tt ☹ , zajtra som 7tt a stále nič, tak sa modilm aby to ani nebolo. Akože sem tam mam taky žaludok ako na vode ale oproti tomu čo mi bolo pri malej 🙄 to som večer umierala a tie sliny, fuuuj. 🤐
ahojte baby, tak ako sa mavate? mne je trocha zle ale inak v pohode.....volala som dr a ta mi povedala ze by nemal byt problem ak sa nam podarilo otehotniet uz 3 mes. po kyrete, ze pokial nemam ziadne problemy tak este nemusim ist a ze staci 6.2. takze fazulku uvidim az vtedy 🙂
Ahojte zienky, rada by som sa pridala do vasej skupiny moj neoficialny termin je 10.september, mam vsak jeden problem, liecim sa na schizoafektivnu poruchu a pichaju mi raz mesacne injekcie a lekar psychiater mi nechce prestat pichat injekcie ani prve tri mesiace, tak dufam ze babo bude zdrave a ze to dotiahneme do uspesneho konca....
inak nemam ziadne extra priznaky trosicku ma pali zaha a zatial mi moc jest nechuti, ale inak v poho....
Ahojte, aj sa pridávam, sme asi 5tt. Zajtra idem na kontrolu. Malá bude mať 3roky a počas tehotenstva mi bolo úplne super. NO teraz je to otrasná chuť v ústach. Žiadne extra stavy, ani vracanie, ale mám pocit, že mi je stále zle. Nemám chuť na jedlo a pritom sa mi zdá, že som stále hladná.

@alex999 no bude 14 ročný rozdiel 🙂 prvého mám syna a nič mi nebolo,tak možno bude dievčatko 🙂 🙂