icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

alex999
23. jan 2012

@sunny15 hej?? tak to som aka veštica 😀 no tak to nečakaj a oznam to. Buď ťa preradia na inu činnosť, ale pravdepodobne ideš hned na PN...........ach to ti bude hej 😀

uci82
23. jan 2012

ahojte septembrovky 😉 tak aj ja sa k vam s radostou pridavam 😉 podla tehotenskej kalkulacky mam termin porodu 25.september. Tak sa tesim s vami, ze aj vam to vyslo. Pekny dnik.

ktore
23. jan 2012

@uci82 ahojko ja mam termin podla vypoctu 24.septembra a druha kalkulacka na 25.septembra.citis sa aj zle?lebo ja vobec nic necitim.bola som na sone a je tam plodovy vacok.vo februari idem na kontrolu.

uci82
23. jan 2012

@ktore ahojky, no zle mi zatial nie je, ale citim trosku vajecniky a take pichanie v brusku, ale nie stale a nie je to strasna bolest, takze je to ok, keby to zostalo len pri tom, tak by to bolo super. U doktora som este nebola, mam suseda gynekologa, tak som s nim vcera hovorila, tak mam prist az na dalsi mesiac, teraz je to zbytocne, nic by este poriadne nevidel. Drzim prsteky nech to dobre dopadne. 😉

ktore
23. jan 2012

@uci82 ani ja nic necitim tiez ma sem tam trochu pichlo ale uz ani to nie.akurat mam trosicku citlivejsie bradavky ale aj to len slabucko.teraz ma trapi nespavost a zvyseny tlak.bojim sa aby to nebolo stale.ked sa dost rozrusim tak mi vybehne.

orchidea8
23. jan 2012

Aky tlak je vlastne v tehu normalny? Ja mam kludovy tak 115-120 / 60-65.To je dobre?

montinka
23. jan 2012

@orchidea8 to mas nizky nie? ja som mala vzdy 110/80

orchidea8
23. jan 2012

@montinka...prave ze neviem aky je normalny tlak, resp.co sa berie za vysoky.Ale asi mas pravdu,asi mam teda skor nizky nez vysoky.

montinka
23. jan 2012

no mne nic nevravali na ten moj tak asi 110/70 alebo 110/ 80 je ok. 😉 ale lepsie mat nizsi ako vysoky. vysoky nie je dobry

tinara23
23. jan 2012

baby aj tu je super kalkulačka 🙂 http://www.pregnology.com/due-date.php

sunny15
23. jan 2012

@orchidea8 idealny tlak je 120/80
za nizky Tk sa považuje pod 100/70

sunny15
23. jan 2012

@orchidea8 ak si mala 115/60...je to ok...115 je super a 60 je trosku nizsi tk...ale to je normalka...nemas sa coho obavat.

tinara23
23. jan 2012

@lussinkaaa gratulujem aj tu 🙂 mne to vychádza na 29.9. 😉 k dokymu som sa objednala na 1.2., tak dúfam, že to potvrdí a bude všetko ok 🙂

sunny15
23. jan 2012

@alex999 jasne uz som zavolala svojej nadriadenej,ze som tehu...brala to v pohode 😉
a zajtra idem ku dr. a prave začnem 7tt tak nech nam to uz potvrdi.... 😉
inac ja mavam nevolnosti-rano sa budim s krcmi zaludka-v podstate som hladna-nic mi nejak extra nechuti...a skoro cely den ma napina...zatial som zvracala len raz...ale aj to napinanie je dost neprijemne... 😖

lussinkaaa
23. jan 2012

@tinara23 aj ja ti este raz blahozelam 😵 a takisto verim, ze tento raz nam to uz obom vyjde a vsetko bude v poriadku 🙂 mne doky vravela, ze mam prist s pozitivnym testikom po tyzdni meskania MS, okrem toho musim este absolvovat testy na hemato, len musim zavolat Dr. v ktorom tyzdni mam prist, nechcem nieco zameskat alebo zanedbat v pripade, ze by u mna bola potrebna vcasna liecba 😒

tinara23
23. jan 2012

@lussinkaaa ja tiež musím absolvovať endokrinologiu, aby mi upravila lieky, lebo teraz mi to asi bude lietať. Veru tak, treba všetko absolvovať pre istotu a po potrate ti niečo zistili ?

tatulienka
23. jan 2012

ahojte..

co je nove?bol niekto u dr.?nemam sancu to tu precitat 😅

tatulienka
23. jan 2012

babý ozvala sa ta kocka, teraz som zabudla aký mala nick..ale ta co isla v piatok na pohotovost, lebo spinila..

lussinkaaa
23. jan 2012

@tinara23 tak prve testy na hemato ukazali, ze je u mna zvysene riziko vzniku syndromu lepivych trombocitov, ale po mesiaci mi test zopakovali, a tie som uz mala v poriadku a Dr. mi vravela, ze nepotrebujem ziadnu liecbu, ale ak otehotniem, mam sa u nich hlasit, aby znova urobili testy, ci sa mi to vplyvom tehotenstva nezhorsuje. Dr, vravela, ze to mohla, ale aj nemusela byt pricina potratu. Takze vlastne neviem, preco sa to stalo. Teraz je ale dolezite, aby som tie testy absolvovala co najskor, a v pripade, ze sa mi to opat potvrdi, tak mi nasadia liecbu. Nech uz bude akakolvek (zrejme injekcie), urobim vsetko preto, aby sa babulko udrzalo 🙂

lussinkaaa
23. jan 2012

@tinara23 a u teba zistili pricinu?

tinara23
23. jan 2012

@lussinkaaa je to možné, predsa len v tehotenstvo sa všetko mení a inak môžeš byť ok. A štítku ti kontrolovali, aj tá môže byť príčinou potratov. Neboj nič už budeš teraz pod kontrolou, tak to bude dobré a tie injekcie sú v pohode, aspoň kočky tak píšu.

tinara23
23. jan 2012

@lussinkaaa ja som mala vývojovú chybu, neuzavrela sa hlavička a bábo by som donosila, ale do pár dní by umrelo, takže sa to muselo ukončiť. Dala som si odobrať plodovú vodu a z genetického hladiska všetko ok, proste vraj náhoda. Alebo ešte som mala v začiatkoch silný herpes, tak vraj aj to mohol byť dôvod, genetička mi hovorila, že herpesy sú riadne svinstvo. Tak teraz len dávam bacha, aby som neochorela.

lussinkaaa
23. jan 2012

@tinara23 to ma mrzi ☹ ale tentoraz to uz urcite vyjde!!! verim tomu 🙂

tinara23
23. jan 2012

@lussinkaaa určite, treba ísť do toho s optimizmom 😉 svoju dávku nešťastia sme si už vybrali 🙂

saseenka
23. jan 2012

Ahojte baby, tak ja som dnes bola u doktora, sme v poriadku, v 4tt+6 🙂 len sa vás chcem opýtať, či niektorá z Vás má stále pocit zimy, lebo mne je zima stále a už ani neviem ako sa mám naobliekať 😀 je to podľa Vás normálne?

lussinkaaa
23. jan 2012

@tinara23 presne to iste si vravim aj ja, my sme si uz hadam svoje odtrpeli a uz bude len dobre 🙂

saseenka
23. jan 2012

@uci82 Ahoj 🙂 aj mne dnes lekárka povedala, že mám termín 25.9.2012 🙂

daniela02
23. jan 2012

@tatulienka nebola to jenny6? Lebo ona tu asi nebola, cize nevieme co je s nou

monika2712
23. jan 2012

@tatulienka neozvala sa zatial.. zrejme je v nemocke alebo to nedopadlo dobre.

montinka
23. jan 2012

@saseenka aj mne je zima a j doma. ruky a nohy mam vzdy ladove ako lad.🙂 tak asi normalka