September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@tinara23 no ja som si schvalne dala termin troska neskor, ze nebudem sa tam hrnut tak skoro, lebo mi aj tak povedala na poslednej kontrole ta moja gynda, ze nech skoro nechodim, ze zbytocne sa bude vo mne vrtat kazdy tyzden sonom, no a vcera som sa dozvedela ze ta moja gynda je zrazu PN a uz ani nenastupi.. fakt ma skoro porazilo, hrozny sok, sklamanie, som sa nevedela dockat piatku.. ale tak uz som to rozdychala, len mam obavy ze ci mi sadne ta nova gynda a fakt sa mi teraz na zaciatku tehu nechce behat po roznych lekaroch a hladat toho spravneho 😠
@tinara23 ja neviem ako bude ten odber z plodovej vody.tiez by som isla,ale niektore starsie rodicky pisali ze to nie je nutne ak su dobre vysledky krvi tak netreba ist.obavam sa.len nech su dobre vysledky a na to sa este dockame.keby tak vedeli hned zistit z krvi ci je vsetko ok.ten downov syndrom je v nasom veku rizikovy.ale to hned zistia aj z krvi a potom na 100 percent potvrdia ci ano alebo nie z plodovej vody.ale musi to by tv poriadku,uvidite budeme mat zdrave deticky,nijaky strach.bude to ok.musime tomu verit.
@lu17 no z bubliniek sa mi kráásne s prepáčením grgá 😅 a potom mi je lepšie
@monika2712 na nervy, verím. Už len musíš veriť, že aj táto doktorka bude ok.
Ja som predtým bola už na krvi 3tt+6, ale to som bola po IUI v CAR, takže tam som to mala hneď, teraz je to viac na nervy, takéto čakanie.
@marcelatje noo len ci ti potom nezhorsuju tu nevolnost,ked vybublinkuju... 🙂 Ale ktovie,moznoze nie... kus nejaky cajik-matu ale nie vela. Na www.fertility.sk mas ake caje sa mozu....
@tinara23 hej viem, ze si bola v care, tam to sleduju vsetko pekne od zaciatku, no teraz si musime pockat.. uz som sa s tym zmierila ze musim cakat, len neviem co spravim ak mi ta nova bude nesympaticka alebo sa mi nebude pacit jej pristup. mam na vyber este dalsich dvoch, lenze chlapov. a ja nejak chlapov gynekologov nemusim..
@tinara23 ja neviem ako bude ten odber z plodovej vody.tiez by som isla,ale niektore starsie rodicky pisali ze to nie je nutne ak su dobre vysledky krvi tak netreba ist.obavam sa.len nech su dobre vysledky a na to sa este dockame.keby tak vedeli hned zistit z krvi ci je vsetko ok.ten downov syndrom je v nasom veku rizikovy.ale to hned zistia aj z krvi a potom na 100 percent potvrdia ci ano alebo nie z plodovej vody.ale musi to by tv poriadku,uvidite budeme mat zdrave deticky,nijaky strach.bude to ok.musime tomu verit.
@monika2712 uvidíš, vždy sa dá odísť a vybrať si niekoho iného a možno budeš nakoniec spokojná. Ja chodím ku chlapovi, dokonca vo veku môjho mm, tiež som s ním mala trošku problém, ale zvykla som si.
blbne mi net.....
@lu17 no možné to je 😖 ale na tutovku mi je z nebublinových nápojov zle hneď 🤐
@tinara23 ja som mala este kedy davno doktora, a teda nesadol mi vobec.. tak odvtedy som trocha zanevrala na nich.. no uvidim aka bude tato.. co som si googlila tak robi v online poradnach a aj do nejakych casakov, tak snad je aspon troska odbornicka, ale aj som nasla ohlasy, ze je neochotna, ma vsetko na haku a na vsetko predpisuje hormony.. tak som zvedava ako sa zachova pri mne. 😒
@ktore to blbe konik nie net 😀 maj vypadky 😀
@tinara23
@monika2712 no ukazuje mi ze chyba nie je vo vasom prijimaci adt.tak kym som sa pokusala poslat tak nakoniec aj dvakrat.
babý vý ste sa ale rozpisali...nemam sancu to precitat...
baby neni vam spatne?ja sa stale necitim dobre.je to tak ako aj vcera.je mi zle ale neni mi na gracanie.len sa citim otrasne.fuj nenavidim to.snad vydrzim.nech uz je koniec trimestra.ale to este bude raz tolko tyzdnov....brrrrr
@manamani1 preco sa pytasM
@vladka1828 ja som vcera dlhsie cakala manzela v praci... ked dosiel nasiel ma vyvalenú na dvoch stolickách s rozopnutými riflami a vyvaleným bruchom... ako som uz spominala, ze je nejaky divny, tak ostal v uzase ako mi od rána vybehlo brusko... 🙂 uz si to zacina uvedomovat 🙂)))
@ktore no ved ti vravim ze to ma konik vypadky a nie tebe blbne net..
mne inak zle nie je.. len som furt daka dohladovana..
@monika2712 aj lekári sú len ludia, tiez mozu mat niekedy blbú náladu... a natrafia na nejakého ufrflanca, a hned vypisuje na net, aký je ten lekár zlý...
@kali23 ja viem, chcela som si ju trocha preverit ze co je zac, ale tak nazor si vytvorim po kontrole.. uvidim. snad to nebude take zle.
@kali23 je to take zleeee.aj som hladna aj neviem co mi je.neviem s az toho vysomarit.uz som myslela ze to je depka,ale to moze byt,ktovie.len nech to prejde.hladna som a zle mi je tak ani neviem co mam robit.pila som medovku pekne kludne pri telke.ale budem si musiet zohnat zazvorovy caj.
@ktore kup si zazvor a ten si struhaj a zalievaj horucou vodou, dochut medom a cintronom.
@lusinda1989 tak lebo si pisala, ze mas dlhe cykly!
@marcelatje
@veverka84 dievcata ja som musela ostat doma, zle mi je cely den, zo vsekeho a nic mi nechuti k tomu som bud nafuknuta alebo mam zapchu, som ako mali balonik a najlepsie na tom bol klinec na hlavicke d vcera mam nadchu a som nachcipana a zacina ma boliet hrdlo
Baby, jeden taky clanok pre zaujimavost.. vyjadruje sa tam ta moja nova gynda k tomu.. o tom horucom kupeli som nevedela..
http://zena.sme.sk/c/5276738/tehotenske-povery....

@manamani1 30 viacmenej