September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@marcelatje : dakujem 🙂 hned sa tam idem mrknut 🙂
Ahote septembrovky 🙂,pridávám sa aj ja k vám,v pondelok som si robila test a tam dve krásne čiarky 😉,včera som bola u dr.tak mi tehotenstvo potvrdil 🙂,dal mi dupasthon a kúpila som si calibrum baby plan a 1.trimester.Zle mi zatiaľ nebýva,ale to mi nebolo ani s chlapcami,tak snáď ani teraz nebude.Veľmi sa tešíme a prajem Vám krásne tehotenstvo,je to krásne obdobie 🙂
Ahojte baby, mne chodieva majlík pre moje bruško 😀 😀 😀 zaregistrovala som sa na tejto stránke http://babetko.rodinka.sk/fotime-netujeme/inter... a vždy keď začnem nový týždeň, príde mi informačný majlík teda nič čo by som si už x krát niekde nenačítala, ale je to také milé (tuším infantilniem 😀 😀 😀 ) a všetko v kocke. Dokonca som sa dozvedela, že moja maternica je už veľká ako grep 😀 a čo všetko by už to bábätko malo mať 🙂
ešte k tým bolestiam: v podbrušku to môže „ťahať“. Niektoré ženy dokonca pociťujú akoby kontrakcie alebo „menštruačné“ bolesti. Maternica sa sťahuje a uvoľňuje, „cvičí“, aby sa mohla zväčšovať. Nemálo žien sa sťažuje i na bolesť v krížovej časti chrbtice, ktorá môže vystreľovať až do nôh.
Cvičením a dostatočným oddychom sa vám podarí tieto príznaky zmierniť.
Ahojte babenky, tak pridavam sa medzi vas septembrovky 🙂 pred tyzdnom som si robila testik, k doktorovi sa chystam koncom buduceho tyzdna, tak zatial len tak opatrne, ale verim ze vsetko bude ok 🙂
@marcelatje ja mam sem tam tiez bolesti v podbrusku, dokonca 2tyzdne do zadu sme boli na lyzovacke, mna tam tak zacali boliet krize, normalne az na seknutie, aj som si hovorila, ze to moze veru volaco znamenat a o tyzden sa mi to aj potvrdilo... 🙂
@roxam23 no ja to nemám až také strašné, len ma sem tam pichne 🙂 horšie je to o poschodie vyššie v žalúdku 😖
@marcelatje uff tak ku mne to este nedorazilo xixi, pri malom mi bolo zle asi jedenkrat, tak pevne verim, ze sa budeme drzat 😀 aj ked zaludok mam tiez niekedy ako na vode, minule som chytila v skolke, ked som bola pre drobca, taku slabost, ze som myslela ze sa zlozim medzi tie vrieskajuce usmiate deticky 😀 😀
@roxam23 budem držať palce aby ti to ani neprišlo, ja už ťahám druhý týždeň v kuse 🙄
@marcelatje dakujem, tak to mi je luto, aj ked tu asi nepomoze nic, asi len vydrzat a aspon tekutiny prijimat 😖 hm?
@roxam23 robím čo sa dá hladom snáď neumriem 😀 😀 😀
No presne aj ja mám niekedy také pichanie,ked si idem lahnúť,alebo vstať,unavená som 🙂 ,aj to vystrelovanie do stehien niekedy mávate aj nevolnosti?
@marcelatje ved tie chutky na jedlo este urcite pridu, tak ako odide nevolnost, teda vacsinou je to tak, aj ked vynimky potvrdzuju pravidlo ze? 😀 ja zatial nemam ani special chutky, akurat mi prestalo chutit sladke a chuti mi zelenina v akejkolvek podobe, tak dufam ze mi to vydrzi 🙂
ahoj Roxam 🙂,bola som včera,ultrazvuk mi robil a 8.2 idem na krv,moč a knižočku nám dá 🙂
@rejocka niekedy? 😨 pre mňa to znie ako provokácia 😀 už druhý týždeň v kuse 🙄
ja som mala minuly tyzden bolesti v podbrusku teda celkom aj silne, nasadila som si magnezium a zda sa ze zabralo, uz je to lepsie, uz citim len vecer a to je asi z unavy...
@roxam23 ja tiež nemôžem sladkosti ani cítiť, rovnako jogurty a mlieko a to som mala predtým v jedálnom lístku každý deň. A chuť nemám na nič, som rada že aspoň niečo zjem, najčastejšie polovicu mini rožteka 😀 😀 😀 😀 inak ovocie mi nerobí až tak zle ako iné potraviny
@marcelatje neboj urcite ti to prejde, ja len ze su aj baby co je im zle aj cele tehu, ale myslim ze ich je malo... musis verit, ze bude lepsie 😉 pozitivne myslenie je carodej 😉
@marcelatje ,no to mi je ľúto,že Ti býva zle,hádam to bude len na začiatku a potom sa to upraví a prežiješ krásne tehotenstvo bez nevolností neboj 😉
ja tiez nemusim ani mliecne veci, tiez som jogurty milovala, dokonca ani maso, pri malom som to mala presne naopak, zeleninu a ovocie som nemusela a teraz mi chuti, no sledujem ze je to ine ako prvykrat 🙂
Mne sladké tiež nechutí vobec,ale to ani pri chlapcoch,skor slané a ovocie,zelenina,ale včera sa mamka pýtala že čo si dám na raňajky,ked sme sa tam zastavili od dr,či praženicu,alebo párky-manžel si dal praženicu,mamka parky-no už mám jasno tieto dve veci mi vadia a nevonajú 😀 ,dala som si maslový s paradajkou 😉
vcera som upiekla tvarohovy brownies s jahodami a ani sa mi ho nechce ochutnat.... 😖 a pritom ho mam tak rada 😀
baby, uz ste to povedali aj rodine a okoliu?
My áno aj deťom aj rodine,aj v robote som musela,lebo som od včera pn 😉
@rejocka si pn kvoli tehu? ak sa smiem spytat? my sme to este nehovorili, ani malemu, aj ked ma pri nom az tak trha, lebo on si babetko praje strasne moc, ale on je taky maly kecalek a neudrzal by to, moja mamina ma vo februari sestdesiatku, tak by sme to chceli ako darcek... aj ked neviem ci ma brusko neprezradi este skor 😀
@roxam23 presne toto sa stalo aj nám-mamka má vo februari 55r a tiež sme to chceli ako darček,ale poobede prišiel môj ocko a chlapci:dedoooooooo budeme mať bábätkooooo 😀 😀 ,tak sme večer išli povedať aj mamke a dnes manželovým rodičom,takže u nás to detičky prezradili.no a u detí som nevedela vydržať 🙂 som pn,lebo som vedená ako rizikova tehu-s chlapcami-otvárala som sa,tak radšej,dal mi aj dupasthon,tak oddychujem 😉

@delideli posielam link 🙂 http://www.bublinka.sk/