icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

hranolka22
27. jan 2012

@babika771
určite už bude vidieť srdiečko,ja som už videla jak sa "trepotalo" 🙂 ale ako som písala vyššie,pri synovi nebolo vidieť v tom týždni,je to individuálne
a čo sa nevoľností týka sú nepríjemné,ale zase som čítala,že nevoľnosti signalizujú,že bábo sa má dobre a aj môj doki mi to vravel 😉

@ktore a nechceš skúsiť vymeniť lekárku? ten prístup lekára je fakt dôležitý a teraz ke´d nami búchajú hormóny obzvlášť 🙂 doki by mal vedieť povedať aj riziká,ale nie tak,že vystrašiť maminu hoci nič nie je potvrdené...

ktore
27. jan 2012

ano baby podte tam.aj ja som tam len nemam s kym velmi pisat lebo vy ste tu tak chodim sem aj tam.....podte

ktore
27. jan 2012

@hranolka22 na je dobra porodnicka a je mila len mozno nechce predbiehat udalosti.ale to ju prejde ked uvidi srdiecko

tothova5a
27. jan 2012

@ktore kam mame ist? 🙂

hranolka22
27. jan 2012

@ktore
tak potom v pohode,veď ty vieš najlepšie aká je voja dr a ako sa cítiš pri nej 😉
ja som mala po presťahovaní strašnú gyndošku,potom tiež dosť zlú-náladovú a milá bola len k svojim "obľúbeným! a teraz mám súkromníka,ale vôbec nie je drahý ako niektorí,super odborní,stále si dorába čosi a má veľmi zodpovedný prístup,ale je s ním aj sranda keďže je mladý-okolo 35 má 🙂 a aj sestričku má super,žiadne čakanie takže ja som spokojná,že končne mám dobrého dokiho 🙂

papucz
27. jan 2012

baby a aka je sukromna tema? ja o tom neviem...

stipec26
27. jan 2012

@ktore kam ist? ako tam ist?

ktore
27. jan 2012

@papucz baby hned vam hodim link.napiste potom jerry janke

ktore
27. jan 2012

tu je linka napiste zakladatelke aby vas prijala.budeme uz tam kecat dalej.my tam chybame....

ktore
27. jan 2012

@stipec26 😀

ktore
27. jan 2012

@hranolka22
@tothova5a 😀 😀 😀

rejocka
27. jan 2012

@ktore ja sa do tej témy neviem dostat,keď na ňu kliknem-tak že neexistuje 😲

ktore
27. jan 2012

@rejocka ako to je mozne?skus opakovane klikat na nu.alebo tu temu vyhladaj v sukromnych temach.mozno tak sa ti to podari

ktore
27. jan 2012

@hranolka22 mozno ma vela skusenosti so sklamanymi pacientkami tak zato nechce vopred nic povedat.ale mimo urcite nemam lebo uz by sa to prejavilo...

tatulienka
27. jan 2012

@ktore ani mne to nejde..dokonca ju neviem najst ani v sukromných temach

marcelatje
27. jan 2012

tá téma sa volá "Naše šťastie príde na svet v septembri 2012"

ktore
27. jan 2012

@tatulienka hm nerozumiem tomu.skus stale opakovane

tatulienka
27. jan 2012

@ktore nejdeeeee

ktore
27. jan 2012

@tatulienka dam este raz ten link

ktore
27. jan 2012

@rejocka aj na predchadzajucej strane dala link roxam23 skuste na ten kliknut mozno ja som ho sem zle dala

tatulienka
27. jan 2012

@ktore ved skus na to kliknut aj tý..ze co ti to výpise...

rejocka
27. jan 2012

@ktore už som jej napisala spravu,ale nič zatiaľ 😢

ktore
27. jan 2012

@tatulienka mne sa to hned otvori....
@rejocka ona ti odpise.a ako si sa tam potom dostala?

rejocka
27. jan 2012

vyhladala som si v sukromnych temach-september 2012,tam mi vyskocilo,že napis niečo zakladateľke 🙂

monika2712
27. jan 2012

Baby tu je ta sukromna.. netusim kto je zakladatelka, ja tam zatial nejdem, neni dovod, este som nebola ani u lekara.
https://www.modrykonik.sk/forum/buduce-mamicky-s-rovnakym-terminom-porodu/september-2012/

tatulienka
27. jan 2012

uz som sa tam dostala aj jej napisala...ale je to september 2012 a nie nase stastie...

ktore
27. jan 2012

@tatulienka no ano aj mne to ukaze ze september ale pod tym je nase stastie.....

roxam23
27. jan 2012

ako pise ktore najdete v sukromnych SEPTEMBER 2012 ,musite napisat zakladatelke a ta vas prida...a potom to ukazuje ako nase stastie... mozno je tam pisat lepsie, nikdy clovek nevie kto ho smiruje 😀
@monika2712 ja som tiez este nebola, pojdem az koncom buduceho tyzdna, asi v piatok 😉

monika2712
27. jan 2012

@roxam23 mne je jedno ci ma niekto smiruje zatial, takze neriesim..

s.i.m.k.a1
27. jan 2012

Ja sa tiež strašne teším, kedy uvidím na UTZ naše bábo 🙂 Len škoda, že som v Anglicku, ako tu už baby písali, prvý ultrazvuk tu robia až okolo 12.týždňa.. A ete musím ísť najskôr k doktorovi...
Dnes mi je prvý krát tak, že mi je celý deň zle ale nevraciam, tak aspoňže tak :D zato mi dcérka robí problémy, nechce vôbec jesť, už som dnes zúfalá a vyčerpaná... už nech príde manžel z práce 🙂