September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ano baby podte tam.aj ja som tam len nemam s kym velmi pisat lebo vy ste tu tak chodim sem aj tam.....podte
@hranolka22 na je dobra porodnicka a je mila len mozno nechce predbiehat udalosti.ale to ju prejde ked uvidi srdiecko
@ktore
tak potom v pohode,veď ty vieš najlepšie aká je voja dr a ako sa cítiš pri nej 😉
ja som mala po presťahovaní strašnú gyndošku,potom tiež dosť zlú-náladovú a milá bola len k svojim "obľúbeným! a teraz mám súkromníka,ale vôbec nie je drahý ako niektorí,super odborní,stále si dorába čosi a má veľmi zodpovedný prístup,ale je s ním aj sranda keďže je mladý-okolo 35 má 🙂 a aj sestričku má super,žiadne čakanie takže ja som spokojná,že končne mám dobrého dokiho 🙂
baby a aka je sukromna tema? ja o tom neviem...
tu je linka napiste zakladatelke aby vas prijala.budeme uz tam kecat dalej.my tam chybame....
@hranolka22
@tothova5a 😀 😀 😀
@hranolka22 mozno ma vela skusenosti so sklamanymi pacientkami tak zato nechce vopred nic povedat.ale mimo urcite nemam lebo uz by sa to prejavilo...
@ktore ani mne to nejde..dokonca ju neviem najst ani v sukromných temach
tá téma sa volá "Naše šťastie príde na svet v septembri 2012"
@tatulienka hm nerozumiem tomu.skus stale opakovane
@ktore nejdeeeee
@tatulienka dam este raz ten link
@ktore ved skus na to kliknut aj tý..ze co ti to výpise...
@tatulienka mne sa to hned otvori....
@rejocka ona ti odpise.a ako si sa tam potom dostala?
vyhladala som si v sukromnych temach-september 2012,tam mi vyskocilo,že napis niečo zakladateľke 🙂
Baby tu je ta sukromna.. netusim kto je zakladatelka, ja tam zatial nejdem, neni dovod, este som nebola ani u lekara.
https://www.modrykonik.sk/forum/buduce-mamicky-s-rovnakym-terminom-porodu/september-2012/
uz som sa tam dostala aj jej napisala...ale je to september 2012 a nie nase stastie...
@tatulienka no ano aj mne to ukaze ze september ale pod tym je nase stastie.....
ako pise ktore najdete v sukromnych SEPTEMBER 2012 ,musite napisat zakladatelke a ta vas prida...a potom to ukazuje ako nase stastie... mozno je tam pisat lepsie, nikdy clovek nevie kto ho smiruje 😀
@monika2712 ja som tiez este nebola, pojdem az koncom buduceho tyzdna, asi v piatok 😉
@roxam23 mne je jedno ci ma niekto smiruje zatial, takze neriesim..
Ja sa tiež strašne teším, kedy uvidím na UTZ naše bábo 🙂 Len škoda, že som v Anglicku, ako tu už baby písali, prvý ultrazvuk tu robia až okolo 12.týždňa.. A ete musím ísť najskôr k doktorovi...
Dnes mi je prvý krát tak, že mi je celý deň zle ale nevraciam, tak aspoňže tak :D zato mi dcérka robí problémy, nechce vôbec jesť, už som dnes zúfalá a vyčerpaná... už nech príde manžel z práce 🙂

@babika771
určite už bude vidieť srdiečko,ja som už videla jak sa "trepotalo" 🙂 ale ako som písala vyššie,pri synovi nebolo vidieť v tom týždni,je to individuálne
a čo sa nevoľností týka sú nepríjemné,ale zase som čítala,že nevoľnosti signalizujú,že bábo sa má dobre a aj môj doki mi to vravel 😉
@ktore a nechceš skúsiť vymeniť lekárku? ten prístup lekára je fakt dôležitý a teraz ke´d nami búchajú hormóny obzvlášť 🙂 doki by mal vedieť povedať aj riziká,ale nie tak,že vystrašiť maminu hoci nič nie je potvrdené...