icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

tinara23
30. jan 2012

no a čo sa týka tých obáv @monika2712 tak ja som v tom vlastne skoro ako ty 😉 , ja sa po 18 rokoch cítim ako prvorodička, najprv rozhodnutie či to po takejto dlhej dobe vlastne skúsiť a teraz obavy, že ako to zvládneme. Predsa len, už sme doma v podstate všetci dospelí a teraz drobec do toho, určite to bude riadny chaos, ale po druhej strane sa veľmi teším, lebo už žijeme v takom stereotype a takýto drobec život zmení a obohatí 🙂

monika2712
30. jan 2012

@ktore no hej, vies nikdy som si nemyslela ze pridem tak skoro o maminku, vzdy som vedela ze by bola skvela babka a strasne sa tesila na vnucata, ako nam bude pomahat, byvat u nas,bohuzial sa toho nedozila.. ☹ ja som na to od svojej dospelosti spoliehala, ze ved budem mat ju, ona mi pomoze, poradi.. je to hrozne ked nemam komu zavolat, ked mi je na prd, postazovat si na svokrovcov, vzdy mi bola najvacsou oporou, pomohla so vsetkym, volala som jej kvoli receptom, kvoli vsetkemu moznemu... ked som si dost skaredo poranila palec a nevedela zastavit krvacanie, prve co ma napadlo zavolat mame.. ved ona urcite bude vediet co robit... takto sa uz budem musiet spoliehat len na seba, svoje schopnosti, vedomosti, nastudovat si vsetko v knihach.. ale niekedy je to malo, stare mamy maju casto dobre napady, babkovske recepty a tak..

roxam23
30. jan 2012

@monika2712 neboj, urcite to zvladnes, aj ked viem ze to je tazke lebo mama je len jedna a ziadna osoba ju nikdy nenahradi... ale aj ty budes maminou a ver, ze materinsky instinkt ta urcite nesklame a tiez budes pre svoje dietatko tou najlepsou mamou 😉

veverka84
30. jan 2012

@monika2712 krasne si ju opisala...bola by urcite pysna babka...az si ma dojala...ja mam tiez tu naj maminku ale este pri sebe a dufam ze dlho bude...

monika2712
30. jan 2012

@veverka84
@roxam23 babulky az ste ma rozplakali.. viete teraz si uvedomujem ako velmi mi chyba v tieto chvile, ale aj ine, ako moc pre mna znamenala... strasne ma mrzi ze ju moje deti budu poznat iba z fotiek a rozpravania... ona tak velmi chcela byt babka ☹

zubka5
30. jan 2012

Ahojte dievčatá. Ako sa máte? Ja mám posledné dva dni takú melancholickú náladu!!! strašne sa bojím!!! všetkého. či budem mať muža doma keď to na mňa príde, či budeme v poriadku, či nedostaneme to alebo hento, atď. Asi sú to hormóny,dúfam, že to bude neskôr trochu lepšie lebo sa z toho zbláznim....

zubka5
30. jan 2012

@monika2712 napriek všetkému smutnému čo sa ti stalo prajem veľa veľa radosti z toho čo má prísť, a tvoja mama možno bude tam z hora dávať pozor na to , aby to čo príde bolo všetko OK. A človek ako taký dokáže veľké veci, preto to všetko určite zvládneš aj ty.

veverka84
30. jan 2012

@monika2712 aj takyto to je zivot...nespravodlivy...je mi to luto...neboj sa ked bola tvoja mamka taka uzasna ty budes urcite po nej 🙂 jaj uz dost sak tu placem cele rano...luto mi to je...

monika2712
30. jan 2012

@veverka84 dakujem, aj mne je to velmi luto.. lebo sa nam tym aj trocha rozpadla rodina, otec sa zmenil, kasle na nas ako na deti, chova sa divne, len nas s bratom diriguje, alebo sa lutuje.. proste najskor som s nim nevychadzala ja, teraz zas brat.. a toto by si fakt mama nepriala aby to takto cele dopadlo. otec je sebec, vobec na nas nemysli... a mne to pride strasne luto, lebo kym zila mama, tak ona by nam dala vsetko na svete, vzdy aj to malo co mala nam rozdelila.. a otec je presny opak ☹
@zubka5 maminku som bola niekolko krat na cintorine prosit aby mi poslala babatko, aby nas uz nic zle nestretlo, nech na nas dava pozor.. a na vianoce som tam bola tiez, a asi moju prosbu konecne vypocula.. teda dufam, uvidim v stredu na kontrole ci je vsetko v poriadku.. 😉

ktore
30. jan 2012

@monika2712 monci sak si ma rozplakala...neboj mojka viem ze ti chyba mama .ja so svojou nevychadzam bohvieako ale vzdy sa nu mozem obratit o nejaku radu.ked treba tak ma vyhresi ze nech sa preberem ak mam kadejake myslienky,pohladi pomasiruje mi chrabat.uz ma svoje roky tak uz na pomoc sa nemozem spolahnut ze mi z detmi pomoze ale ked mi je zle tak idem za nou a citim ze ak je ona na dne tak sa nemam na koho obratit.vtedy som tak sama.aj ked nahodou ochoriem tak ona to uz berie tak zle ze jej ostane zle lebo ju takmer vseto psychicky zoberie.staci ak ochorie mala a vracia ked u nej prespi.mamu uz to zlozi.uz na to neni.vtedy som sklamana ze sa uz nemam o koho opriet a citim ze uz to nebude ako volakedy.uz jej nemozem povedat ze som na nervi z niecoho lebo ju to vezme viec ako mna a potom mi je este horsie.viem ze ti smutno.mama chyba vzdy.aj ked len poziadat ten recept,ze mami ako?

rejocka
30. jan 2012

@muska21aj mne to islo tak od krčnej akoby,dnes som už ok,ale včera veľmi....no máme dvoch mackov a za nič by som ich nedala,mne je pohlavie jedno na chlačekov som už zvyknutá a dievčatko by bola milá zmena,ale netrufam si povedť čo radšej,a ty? 🙂

ktore
30. jan 2012

@monika2712 urcite tvoja mama vedie odtial tvoje kroky tvoje rozhodnutia na spravnu cestu.zvladnes to.stoji pri tebe vzdy urcite.tesi sa s tebou a ako ti pisali aj ine baby budes taka dobra mamka ako ona.

roxam23
30. jan 2012

@monika2712 je to smutne lebo rodinu urcite clovek potrebuje, ale teraz budes mat tu svoju, treba mysliet trosku pozitivne (aj ked je to tazke) a urcite v stredu bude vsetko ok a bude o trosku lepsie... 😉
ja idem tiez este len na potvrdenie koncom tyzdna, ale verim ze vsetko bude tak ako ma byt... 😉

jarka62
30. jan 2012

@troja5 Ďakujéééém veľmi pekne za radu 🙂 už som pripoistená..

ktore
30. jan 2012

@monika2712 ale uz sa ti to blizi mojka.uz budes vidiet a pocut srdiecko.ja este musim pockat do 17.2 som zvedava co mi povie.ale nepojdem sama lebo ktovie co mi povie tak aby som nesla sama na aute.dufam ze manzelovi sa podari zobrat zobrat na tedy dovolenka co je velmi otazne lebo si bude musiet vybrat aj na skuskove obdobie.takze neviem ci sef tolko da.neviem s kym tam pojdem.ked ja by som najradsej len s nim....

babika771
30. jan 2012

@nmonika

Ja som bola včera plávať - použila som tampony Senta Protect . (4ks v bal. 2,90€) . Kupila som ich v prvej lekárni. A bolo to ok🙂

Plávať určite chcem,... kedže som sa musela vzdať jarnej lyžovačky:( a nechcem pribrať toľko kg ako minule🙂))

marcelatje
30. jan 2012

baby prišla som na jeden zlepšovák proti nevoľnosti čo mi pomáha 🙂 keď to jedlo cítim je mi zle (hlavne neovoniavať), ale akonáhle zjem prvé sústo tak sa to dá a celkom si to jedlo vychutnám 😀 samozrejme z niečoho mi ostane ťažko, ale dopredu neviem povedať z čoho 🙄
ráno sa musím donútiť niečo zjesť akokoľvek zle mi je, lebo ak si nič nedám, je to už len horšie a vlečie sa to celý deň. Takto sa síce necítim na 100% ale je to lepšie ako nič 😀

daniela02
30. jan 2012

@monika2712 ved mas aj nas, my ti poradime, alebo sa aspon podelime o nase rady od nasich mamiek, a to bude aspon trosku take ako keby bola ta tvoja pri tebe

veverka84
30. jan 2012

@marcelatje ja dnes rano uplne na grcanie ale vedela som ze mam prazdny zaludok ze ma bude iba nadrapovat a neodgrcnem si a potom to bude zle cely den.tak normalne nasilu proti vlastnemu presvedceniu rozok ledva som zula prve susto ale potom uz bolo dobre presne ako pises len sa donutit...a potom som sa tak ,,rozozrala,, ze teraz fucim ze mi je tazko 😒a na pitie grepovy cappy s mineralkou iba to znesiem a jedine tento druh dzusu iny mi vadi 😀

daniela02
30. jan 2012

tak dievcata ja som uz hrdou majitelkou tehotenskej knizky , a akoby zo mna vsetka ta nervozita opadla, uz sa len radovat , o dva tyzden idem aj na uzv 🙂

tinara23
30. jan 2012

@daniela02 super, gratulujem 😉

marcelatje
30. jan 2012

@veverka84 tak tak len sa donútiť na to prvé sústo a hneď je svet krajší 😀

kali23
30. jan 2012

bola som dnes u gynekologicky a bolo to desivé, tehotenstvo potvrdila, ale nevidela bit srdiecko, nakoniec ho zbadala, ale mala by som byt v 10tt a som v 8tt+5 a babo je nezvycajne male... takze som vystrasena kvalitne... 😒

ktore
30. jan 2012

@daniela02 teraz ti nerobili utv?

ktore
30. jan 2012

@kali23 neni nahodu na utv ten tyzden zaznamenany kolko tyzdnou ma babo a nie podla ms?nehovorila preco sa jej zda byt male?verim ze si vystrasena ale mozno bolo oplodnenie inokedy nie?nie zato je mensie?vies presne kedy bola ovu?

veverka84
30. jan 2012

@kali23 nestresuj mohla si mat posunutu ovulaciu...nic sa neboj ja som to tak mala na zaciatku ze nic nebolo vidno a potom o 3 dni uz hej...urcite to bude posunom musis v to verit 🙂

veverka84
30. jan 2012

@daniela02 gratulujem ja idem v stredu ktovie ci mi uz da...budem asi v 8 tt...minule mi tusim tak dala, ale hlavne nech je vsetko ok a hlavne nech srdiecko bije...

daniela02
30. jan 2012

@ktore nie moj doki nema uzv, bola som pred tyzdnom po krcoch u jeho zastupkyne, ku ktorej bude chodit aj na uzv a tam bolo vsetko ok, uz aj srdiecko bolo, toto bola moja prva poradna, a teraz idem aj na ten prvy uzv co sa bude aj merat

daniela02
30. jan 2012

@veverka84 drzim palce, ja som trosku spokojnejsia, dki mal dobru naladu, ukludnil ma, a povedal nech odychujem kolko mozem, cakaju ma teraz kazdy mesiac poradne

ktore
30. jan 2012

@daniela02 chvalabohu moja ma utv.predtym som aj musela ist inde.teraz je to fajn.dufam ze ked pojdem 17.2 tam bude srdiecko.mam obavy ale dufam ze to bude ok.vsetko je take pekne za posledne dva roky az sa bojim ze nieco do toho pride