Septembrové mamičky 2005: Pridajte sa k diskusii
Ahojte mamicky!vidim ze co sa tyka septembra 2005 tu nic neni,to je nas tak malo???ak sa najdu maminy s babetkami tak dajte o sebe vediet...
ahojte u nas este nepoprcha ale aspon nesvieti slnko a je celkom prijemne. dnes som fotila tomina v stolicke a choditku. taky bol zlaty hodim foto ked ich upravim
dakujeme.len keby neboli tie nevolnosti.a sranda pri ninke som ich mala rano a teraz ich mam vecer. 😝 capynka uz si mi to vyratala?
baby kde ste?asi vsetky vykendujete.my sme doma tatinko je v robotke tak sa nudime.dala som novy album s testikmi
ja by som strasne rada chlapceka.a ked nie tak si budeme poziciavat.ty nam pozicas jedneho chlapceka my tebe jedno dievcatko 😀
ahoj.my sme boli dneska krsnatku na meniny gratulovat bolo super svagrina spravila perfektne jednohubky.ale zas mam nevolnost tak sme isli domov.uz sa tesim na postel 🙂 🙂 🙂
ahoj sisa neboj tie nevolnosti prejdu 😀
my sme u nasich. vikino bol cely den na zahrade. mal tam bazen tak mu bolo super
ahojte no mi pojdeme asi dneska na zahradu k svokrovcom aj tam je bazen tak by sa mala pokupkala
halooo baby kde ste???ako ste vykendovali ja tak pomaly nevolnosti mi nic nedovolili
ahojky my sme este u nasich.aj dnes sme boli na zahrade v bazene. bolo super. zajtra si idem vybrat neake obrazy do obyvky. tak dufam ze budu mat take ake chcem 😀 😀 😀
ahojte.ja som zas zle spala ja sa uz asi nikdy nevispim.tie 4 hodky denne mi nestacia.pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😢
vsak prave ze ani v noci dobre nespim.dneska som od 4 hore.unavena som strasne.a dost sa bojim k lekarovi dufam ze bude vsetko v poriadku.
jasne ze bude vsetko v poriadku preco by nemalo? aha mne nic nieje a tiez som isla spat az o pol tretej a uz som hodinu hore 😀
vdaka bohu idem so svagrinou tak nebudem sama.to je teraz moja moralna podpora vo vsetkom. 🙂 🙂 🙂

to ano.vsak uvidime co bude.