Septembrové mamičky 2005: Pridajte sa k diskusii
Ahojte mamicky!vidim ze co sa tyka septembra 2005 tu nic neni,to je nas tak malo???ak sa najdu maminy s babetkami tak dajte o sebe vediet...
my sme boli dnes na kupku v prellenkirchene. bolo perfektne,len tatino ma asi upal 😒 pridala som aj foto 😀
preco baba?jaaaaaaaaaaj podla tabulky.a vsak to je nakoniec jedno.nechajme sa prekvapit.idem k lekarovi potom pisem
no uz som doma.musela som ist k svojmu gyndosovi kde mam kartu vcera som bola u kamosa gynekologa.v utorok idem na poradnu a odbery
smartiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik a ty kde si???co dovolenkujes????????????????????????????????????????????
ahoj sisa ved ono to prejde. my ideme na zeleznu. to si vymyslel vikinko. akurat pozriem kedy nam idu autobusy naobedujeme sa a uz sme prec. v byte sa neda vydrzat. mame tu 30 a vcera ked sme prisli domov tak tu bolo 36 😝 😝 😝
jej tak mate krasny vylet.ja som bola dneska v rakusku v lidli potrebovala som prasok na pranie si predstav 6,6kg za 12 eur.dobre nie?
ahojte maminky aj buduce maminky 😵 😵 😵 zdravime vas prave sme prisli dnes od nasich Dianka mala vysoke horucky a doktorka nam povedal ze ma vysiko hnisavu anginu takze sme na antibiotikach ☹ ato sme od piatku kazdy den boli len vonku na zahrade a bolo nam super co uz snad bude coskoro ok aby sme mohli ist von 😒
Tak sa drzte babyzne 😵 😵 😵
lekarka aj lekarnicka hovorili ze je strasne vela deti horych teraz na anginu tak sa podal moznosti chrante vytaminmi 😵 😵
pozdravujeme vas !!
a sisa ja ked som cakala Adrianka tiez som mala ranne nevonosti vecer po robote pravidelne o piatej ked som isla domou 😀
ahojte tak uz sme domka. bolo perfektne. len doma mame zasa 34,4. 😝 😝 😝 no to je strasne. zevraj ma byt velka smrst len neviem kde sa straila 😀
sisa fakt super cena a aka je to znacka?
capyy ariel ja iny nekupujem
jeeeeeeej smartik tak ta vitam spat.mas to teraz tazke tak sa drzte a rychlo sa vyzdravte.
nic moc a strasne ma picha brucho dole.uz sa neviem dockat utorka nech ma kukne a povie ze co to je ☹

asi potom ano podla toho co mi povie.matka neuveris ja mam strasny strach ja som uplne na odpadnutie,strasne mi je zle