Severné Írsko. Zapojíte sa do diskusie?
Ahojte kocky, tak otvaram temu aj zvlast pre Severne Irsko..dufam, ze uz nie je vytvorena ale nenasla som.... 😅
Dik Mati-zajtra uz asi pojdem do prace,lebo mam poobede kruzok a slubila som kolegyni ze vezmem aj jej skupinu 😝 -no dufam,ze to v zdravi prezijem-dost mi da zabrat uz ta moja...a teraz mam spojit 2 😖
Veru-to slniecko je este take klamne,Miska bola vonku akurat poobede ked prisiel MM z prace.
Mati-su to polrocne prazniny.decka dostanu zajtra "vysvedcenie"-resp. u nas slovne hodnotenia.
erika- skore uzdravenie prajem
Aj my sme dnes boli von a je fakt ze krasne svitilo slniecko ale teda bola riadna zima- a Adamovi nafukalo do ocka- tak umyvame harmancekom - snad mu to rychlo prejde
Mati - a ako Karolinka ? vedela na kolobezke?
Eriko, tak to prezij a rychle uzdraceni. Eriko, to dostavaji do " vysvedceni"i prvaci?
My mame zitra letet domu, hlasi v CR snezeni. Letime do Bratislavy. Tak snad to vyjde.
ejviska nieco preteba...http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/silnice-nam... Zelam stastny let a stastne pristatie.Uzite si zimy. 😉
Inak teraz ma napadlo.V Bratislave maju kazdy piatok volny na letisku.Dali vsetkym zamestnancom piatky volne.Tak som zvedava ako ejviska dopadnete.A preco letite do BA?Pre vas niekto pride z ciech?No bude asi dobra cesta.Snat sa vam nic nestane.Ozvi sa potom.Stastnu cestu a let.
ejviska este nieco....http://www.topky.sk/cl/11/674118/Zima-opat-udre... No vy si uzijete snehu.....http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/snezit-bude-i-o...
Ahojte...dlho som tu nebola ale citam podstivo.....nasi boli akurat 5 dni na slovensku a vcera sa vratili,bola som doma len ja s drobcom.....ked prileteli v piatok vsetko bolo ok az na to ze isly z ba letiska smer topolcany a boli 6 hodin na dialnici co boli uzavrete cesty a skrizene kamiony vsade....hruza....ale inak vsetko ok a aj letisko v pohode....ejviska vsetko bude ok a uzite si to doma........Eviska-dneska som bola na pohovore na to co som ti spominala na tie vikedny asi teda bude robit aj tie vikendy na 99 percent.....tak sa tesim....... 🙂 🙂 pekny den zelam zenusky.........u nas je dneska krasne..........od dneska mam tri nocne za sebou tak dufam ze nedostanem infarkt..... 😝 😝 😝
My jsme z Uherskeho Hradiste, mame to na letiste do Bratislavy cca 1,5 hod.
Prosim vas, poradte mi. Terezka dostala pozvanku na narozeninovou party, ale nemuze tam jit. Jsme v cR, je to ted v utery. Je tam i telefon, mame zavolat a omluvit se? Nebo mam koupit blahoprani aspon nebo snad i darek, kdyz tam nejdem??? Jak je to tu zvykem?
ejviska ze z Uherskeho Hradista.To je odnas kusok.No tiez asi tu 1,5hodky.Chodite aj do Hodosa?No si snehu uzijete este.Nakolko vlastne letite?Ides len ty s malou ci aj manzel?
Budem tam do ctvrtku. Jedeme vsichni. Muz se mel vracet v nedeli, ale BMI baby zrusilo prime lety PHA- Belfast, takze poletime vsichni ve ctvrtek. Co je Hodos? Hodonin?
ahojte zienky,
Uz sa citim lepsie-mam len nadchu,tak si len preplachujem nos slanym roztokom a cca 2x som si dala paracetamol.Vcera som mala v praci zaberak,lebo mi dali na English lesson aj kolegyninu skupinu,tak som mala plnu triedu decak-ale nejak som ich zabavila a hadam sa aj co-to naucili 😅
Ejviska-ano,decka dostavaju "polrocne vysvedcenie"-u nas slovne hodnotenie cca na 1 A4-to Miskine bolo velmi vystizne 😀 a sme na nu patricne hrdi.Vcera si v Castle mall-e za vysvedcko vybrala 3 pracovne zosity 😀 😀 😀 a uz od 7a.m ma dnes otravovala,ze:"Mama ,vstavaj,su prazdniny" a uz toho od rana stihla neurekom-aj valentinsku pohladnicu mi uz spravila 😅
Akurat varim franc. zemiaky a poobede sa ideme pohrat ku kamaratke.
Ejviska-tak si uzite domovinu 😉
Nawal-tiez prajem stastnu cestu 😵
pekny vikend baby-drzte sa
My jsme teda vysvedceni nedostali. Mozna to posilaji postou, ne? 🙂
Eriko,prosim te, co s tim narozeninovym vecirkem? Ja jsem se ptala pred par prispevky nahore. Diky
Evi-Miska doniesla vysvedcenie domov v obalke,tak neviem 😕
Evi-ak ste este v UK,tak tam zavolaj a ospravedlni sa,ze dakujete za pozvanie,ale nebudete v UK a pripadne jej darcek a pohladnicu date neskor.
Pokial viem,tak darceky sa tu nosia len na party.Teda my sme boli Miskinmu spoluziakovi,tak vtedy sme doniesli-ak sa party nezucastnis,tak zalezi ci je to Terkina dobra kamaratka-ale pohladnicou urcite nic nepokazis 😉 -aj ked ju dostane neskor
Mamartinka-no veru nevesele to je s tymi let. spolocnostami.Danube wings som brala ako "rezervu" ak by sme museli narychlo na SVK a Easyjetom by sa nedalo-lebo ceny maju aj tak dost vysoke..... 😒
Ahojte.
My sme nedavno dosli domov,bola som upratovat...koncila mi akcia na telefon tak som zobrala dalsi kontrakt a dnes mi dosiel ruzovy mobil hodili mi ho cez okno nakolko som nebola doma....a k tomu mi dojde nintendo wi fi,prvykrat sme brali ku kont4raktu televizor potom navigacny a teraz nintedno.
Tak sa vytesujem z noveho mobilu.
Erika ja som vcera varila francuzske zemiaky dnes ich dojedame. 🙂 Tak niekedy aj k nam sa dojdi pohrat s Miskou,ved uz si soferovala sama do randalstownu. 😉
Ked to tak clovek sleduje s tymi spolocnostami tak zachvilu nebudeme mat ako cestovat na svk.Inac pozerala som ryanair su lacne lety Belfast city-Liverpool,Liverpool -Bratislava.po 20 euro letenky.
Pekny vikend vsetkym.
TAk jsme doma. Docestovali jsme dobre, ale cesta z Bratislavy do UH bzla hrozna. Misty snehove jazyky, tri kamoiny zapadle jsme potkali. Nastesti nesnezilo.
Tak hlavne ze ste dobre prisli a docestovali domov.Uzite si snehu a prijemnu dovolenku zelam. 🙂
Evi-tak fajn,ze ste uz stastne doma.Prajem krasnu zimnu dovolenku 😵
Ja som uz zabookovala minuly tyzden letenky pre rodicov na leto-ceny aj tak nizsie nebudu.Poletia opat Easyjetom Krakow-Belfast Intl.
Mati-tak to nie su zle ceny s Ryanair-ok-len si este vezmi ze musis aj z BA cestovat na vychod 😝
Ahojte.
Dnes bolo vonku nadherne....
Ano Erika z Bratislavy rychlikom za pat hodin,a ak by mali byt ovela nizsie ceny tak to nie je az taky rozdiel z krakowa je to tri hodiny autom akurat ze nevyhoda je to prestupovanie v liverpoole.takze asi najvyhodnjesi bude ten belfast krakow.
Ahojte
krasne zasa bolo von tak sme sa konecne pustili do upratovania okolo domu- ale to dobre padne tak si trosku poobriadit okolie 🙂
Evi- uzite si to doma
Martinka- kde su fotky zo stretka??????????? ja som zvedava 😝
Evi ja som normalne zabudla... 😀 Zajtra ich dam slubujem,no este ze si mi pripomenula.

ahojte.
A to mate ake prazdniny nejake jarne???
My sme dnes boli vonku s kolobezkou mala sa velmi tesila,ale dost chladno je este vonku aj ked svietilo slniecko.
Eriika tak sa skoro uzdravte.