Severné Írsko. Zapojíte sa do diskusie?
Ahojte kocky, tak otvaram temu aj zvlast pre Severne Irsko..dufam, ze uz nie je vytvorena ale nenasla som.... 😅
@laurita1 ahoj ja sa volam martina a mame 4 rocnu dceru a byvame v randalstowne.
Ahoj Kocky,.som rada ze existuje tato stranka., 😉 hiii udatny slovak., 😀 nie udatny Ir., 😝 😝 😝 .,sa postastilo 😕 🤐 .,no ako citam podaktore ste tu tiez riadne dlho.,planujete tu zostat?.,my sme akurat dnes boli na plazi.,fajne velke vlny fukal fajn vietor ale super nedela., 😅 .,ako tak citam skoro kazda mate po 2-3 deturence my sa tiez snazime ale akosi sa nedari., ☹ ☹ .,som trosku s toho na nervy lebo lietam iba po doktoroch a nic.,tu musite povedat ze sa snazite mat babo aby vas vobec niekam poslali.,som zvedava uz druhy mesiac cakam na vysledky ., ☹ .,ako to robite tie @.,hej Coleraine., Kilrea., do B'meny chodim skoro kazdy den.,a blizko kilre niktora nebyvate ze by sme zbehli kacky pokrmit?
@eviska83 😀 😀 😀 😀 😀 jako nemyslete si!!! Ja mam udatneho Cecha, pcha! 😀 😀 😀 😀 😀
@laurita1 tak to jsme se dneska mozna na plazi potkaly 🙂 My byli v Portrushe na White Rocks aj na West Strand.
No a co se tyce deti, tak ja mam jenom jedno a snazime se snazime.. a taky se nedari, takze nejsi v tom sama. Nase ma uz 6 let :/
my sme sa dnes tiez vybrali k moru-ale boli sme len v Cushendun a Cushendall a potom cez Larne spat domov 🙂
bolo fakt krasne-decka sa vyblaznili na plazi aj na ihriskach a my sme si trochu prevetrali hlavy 🙂
a aj sme sa s MM bavili ze by bolo dobre v lete zorganizovat nejake stretko na plazi,alebo aspon nejake BBQ 😀 😀 😝
@laurita1 mi mame v kilrei svagra taklze tam chodime....
Aj ja mam udatneho slovaciska.... 😀 Mi sme dnes boli s karolinkou a kamoskou sa prejst vo forest parku a potom sme isli s tatikom ku jazeru do antrimu krmit kacicky ale vecer uz boi prezrate takze chlebik sme doniesli naspat domov.
@karolinka2
bodaj by neboli prezrate-v piatok bola Miska s MM pri jazere a nahadzali im plnu tasku chleba-vraj boli taaake hladne 😝 😝 😀
@karolinka2 ten cumel ste jim meli hodit 🙂
@etuska u nas hodne foukalo dneska.
No ja bych byla za stretko may-june nez odejdem na prazdniny dom. V maji mame nejake navstevy, uvidime, jake bude pocasi. To by bylo super, udelat grilovacku 🙂
Ahoj.Tak ja som tu nova.Zijem na Slovensku,ale mam v plane ist do Irska alebo Severneho Irska,preto by som sa chcela opytat ako to chodi,aky je zivot tam u vas a kde to byvate.Skusila by som aj Belfast,no este neviem kam ale urcite niekam von odtialto 🙂
@athlonka ahoj, no ja ti asi moc neporadim. My sem prisli a manzel uz praci najitou mel. Takze jen tak prijet a zacit hledat praci, to nedokazu posoudit, jestli je ted mozne. Prace se hleda tezko.
Co se tyce zivota tady, tak urcite plati "vsude chleba o dvou kurkach". Nemovitosti, najmy apod. jsou tady proti Anglii nebo LOndynu levne. Jidlo apod. je asi stejne jak v CR, vetsina lidi rika, ze levnejsi nez v Bratislave.
A rozhodne tady nejsou lidi tak otraveni jak u nas a na slovensku, tady se porad usmivaji a chovaji se slusne. Mozna je to "na oko", ale rozhodne ta jejich ochota a slusnost je prijemna. Ale my bydlime "na dedine", nevim, jak v Belfaste.
ZAlezi jestli mas rodinu nebo jsi sama, jake mas vzdelani, nasetrene penizky.... Pokud budes potrebovat treba hlidani decka, tak to je tu fest drahe.
@athlonka
http://www.jobcentreonline.com/JCOLFront/Home.aspx
tu si mozes pozriet aktualne pracovne ponuky-su aktualizovane niekolkokrat denne-su to joby v Sev.Irsku
Dakujem pekne.Pozriem sa na ten job centrum.Ved vsade je tazko,no skusit to mozem ak to nevyjde ostanem doma na sk chi chi,dufam nie :D
citam ze si robievate aj stretka,ako fajne,aj grilovacku budete mat no supeeeer,Vam je hej
@etuska , @ejviska, @mamartinka- uplne s vami suhlasim 😒 vsetko ma svoju cenu
@laurita1 - tusim Ti nikto neodpovedal ako robime tie @- pod prispevkom je modrym Odpovedz -ak nan kliknes urobi sa Ti @ 🙂
ahoj tak vy tu vela nepopisete,alebo uz tu nechodite?ako sa mate?ako ste prezili velkonocne sviatky tam u vas v irsku alebo severnom irsku?

@eviska83 udelame grilovacku na plazi, ne?