Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@surikatka200 no ani si nepamatam, kedy som bola naposledy na sone 😒 isto pojdem v stredu aspon sa objednam ak ma nezoberu hned 😖
@julka31111 @zaza26 baby na margo toho spinenia ci vytokov, ja to mavam bezne, a u mna to vzdy znamena, ze nie som tehotna 😖 vraj to moze byt aj hormonalny problem...a bezne sa mi to spusta prave po sexe v druhej polke cyklu, niekedy potom riadne krvacam az sa muz boji, ze co mi to spravil 😅 neviem, preco to tak je ale u mna to nevesti nic dobre....ja na uhniezdovanie neverim 😅 teda ze su to tie priznaky, jasne, ze sa to musi uhniezdit, ale myslim, ze u vacsiny to dopadne bezpriznakovo
Ahojte zeny 🙂 tak vy ste tu toho popisalai dala som sa na to ze si vas precitam ale 6 straaaan 🙂 to sa mi nechce 🙂)) Tak co mate nove mate nejaku novu tehulku? Ja som mimo republiky na sluzobke tak preto vam nepisem... chcem sa testnut vo stvrtok tak mi drzte palce.. i ked si nemyslim zeby nam to vyslo... :( Mam zvlastny pocit
Ahojte babulky...som tu nova, dnes cerstvo zaregistrovana a od zajtra prvu tabletku vynechavajuca 😅 ...velke ocakavania a motyle v bruchu...som zvedava ako nam to pojde. vidim, ze tu nazbieram uzitocne typy medzi Vami skusenejsimi 🙂 ...som rada, ze som Vas objavila.
Inak babulky boli ste pred zacatim snazilkovania na nejakych specialnych vysetreniach? ja som si dala urobit iba klasicku genrealku - sono prsnikov a malej panvy a stery - aj ked tie boli rozsirene - nejaka ultra novinka, takze vraj som na jednotku s hviezdickou. Mali ste aj nieco ine?
Ahojte kocky🙂tak pridavam sa do tejto skupiny,kedze uz aj my sa snazime po prvom neuspesnom mimomaternicovom tehu...no to bolo v aprili,tak silno dufam,ze uz je vsetko ako ma byt..(nooo az na moje hormony,kt niekedy neviem ovladat 😀 😀 )chudacik partner...drzim vam vsetky palce 😉 .Tento mesiac sme natrafili presne na ovulku,tak snaaaaad..aj ked folikula bola na lavej strane,kt bohuzial uz bez vajickovodu...tak,ale nadej tam je stale 😉
@katasa
@nevestickaaaa babinky,ja dufam,ze aj napriek odporucaniu doktorov to dame hned teraz vsetky na prvy sup..sral ich pes,nech kukaju ako puci,ze co to za zazraky sa deju 😀 musime byt silne a nemysliet na to,ze aj druhy pokus tak dopadne..aj ked obavy tam vzdy budu..ale vsetky kamaratky,kolegyne alebo baby, co poznam,ktorym sa to stalo, na druhykrat prezili tehotenstvo do konca a maju krasne deticky..a takto vidim aj nas 3..hlavu hore a snazilkovaniu zdar 🙂
aaarh to je smola..a ako cudesna??..ja na tom nie som o nic lepsie...kramy mam tento mesiac strasne bolestive..uz od nedele som na analgetikach ☹ a len trpnem ked mi moj mily zahlasi ze ide pracovne do zahranicia..a vyzera to 50:50, ze to bude tiez cez moje plodne 😠 seginatko..musime byt pozitivne 🙂 uvidis coskoro tu vycapis tvoj pozitivny tehu test a bude dovod na radost 😀 inak.. beries nejake vitaminy alebo pijes cajiky? 😉
AHOJTE BABULE prajem krásne dobré ranko,idem si urobiť kaffe ranajky..čo tu je nové?niekto tehotný?? 😀
Ahojte tak ja nic..vcera prisla sama ako hodinky 😖 .no nic uvidime co bude dalej..lebo idem dnes do jednej firmy na pohovor alebo len za sefom a keby mi dali tam sancu tak to musime odlozit 😔 lebo ako sa hovori bez prace nie su kolace...a nemozem cakat ze mi praca zazvoni na dvere
ale uz som si inac myslela ze to mozno aj ten mesiac vyslo ☹ lebo by som chcela teraz ako neskor ale co uz ...a mozno (ako vzdy)ani tento pokus dostat sa do prace nevyjde tak pokracujeme dalej 😀
Dobré ránko dievčatá 🙂 ja som ten test neskúšala dnes, sa obávam ... dnes mi mala prísť mrcha, tak uvidíme čo a ako ... a vy máte čo novô? 😉

@zaza26
@surikatka200 ja si totiz aj meriam BT a podla toho som mala ovulku dost posunutu a dnes je podla toho 12 DPO, niekde som citala, ze az po 14 dnoch po oplodneni sa moze objavit duch tak este cakam 😒 dnes mi aj teplota klesla, uvidime co bude zajtra (ci klesne viac alebo sa zase zvysi) ale v stredu som u ineho dr. na stichy v bratislave, rozmyslam, ze ked uz tam pojdem zbehnem aj gyndoske, ked sa neobjavy ta mrcha ☹