Snažilky, tehulky, mamuľky z Hlohovca. Ste tu nejaké?
ahojte babušky...je tu niekto aj z Hlohovca? vidím tu samé Piešťany a okolie i ďaleké zahraničie, ale Hlohovec akoby nebol....tak trošku "závidím" - samozrejme v dobrom babenkám čo sa i stretávajú, rozprávajú si boliestky i radôstky a tak.... ozvite sa 🙂
aliuonuska....nejedkuj sa kvoli malinkemu vsak vysledok je fantasticky taptaptapusky 😀 😀 😀 😀 😀
petusaa super ze Vas dr. pochvalila....Risko teda prospieva 😀 ...my sme tiez mackovia dlhani 😀 😀 😀 😀 a pecene kacice teda nepapame ako si poniektori myslia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
mia.k obdivujem Ta ze si sa na to dala , ze pecies pri malom, ja teda radsej to prenecham na maminu ci dobru kucharku ako je aliunoska..o rok urcte objedname...a aku robis?
alionuska to je paráda !!! ty si inakšia šikovnica 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
petusa to ten tvoj malý je ťažší ako naša nina, ja odpadnem ... 😵 😵 😵 😉 , ona málo je a často, asi chce byť modelka 😀 😀 😀 😀 , napr. na raňajky pije iba mlieko, je to niekedy boj s ňou aby niečo zjedla ....
naša Tami má necelých 10kg...
Alionuška nejaké osvedčené cesto na korpus máš???a čo tenmramorový ten sa mi páči...
mia akú tortu ideš robiť???a čo naro.darček???
😉 Dakujem...
Janetinka,neboj,ja len tak zdravo si zanadavam,ze ako sa mi nedari,ale neprenasam to na malinke...tak zas az hnevat sa neviem! 😀 😀
Pečiem mramorový korpus na tortu,resp.už som dopiekla.Uvidím,keď ho prerežem aké prekvapko ma bude čakať vo vnútri. 😅 Teraz musím letieť do mesta na nákupy,tak sa zatiaľ majte.
Mia,tak to je super,ze uz je upeceny...vies strasne moc zalezi aj od muky..mne sa napriklad na prd pecie z polohrubej z Lidlu...ta je uplne na nic! ☹
ahojte mamulienky.tak už som v HC ale len s polovicou detí.Sabínka ostala u našich v chtelnici.
alionuska tak ten papagáj nemá chybu.
a ako sa tu máte? 😉 s miu som sa stretla v obchode stihly sme chvíľu pokecať,lebo ten môj ma hnal už domov.
tak my sme dnes sami 1x v noci...nas Timi isiel spinkat babke 😉 ....nejako mi tu chyba ☹
ano mas pravdu
pozrite pre nas aj nazorne ukazky skoro som odpadla 😀 😀 😀 😀
http://www.akosatorobi.sk/categories/3/Jedlá
Podávam hlásenie,že cesto som ešte stále nerozkrojila,nechávam si to ako prekvapko na zajtra.Teraz večer som robila krém do torty-Milena krém-chutí docela dobre,zajtra budem plniť a zdobiť-teda aspoň dúfam. 😅 A potom možno budú aj fotky,ak sa zadarí.
Janetina a čože takto bez synáčika,čo sa vám zachcelo druhého bábätka? 😀
kankam
http://www.akosatorobi.sk/video/413/Detská-koli...
to je teda baculko 😀 😀 😀
Márnosť,to je teda poriadny cvaldo!
janetina ty sa asi musíš nudiť,keď tu takéto videá nachádzaš.Sa ti surfuje,keď nemusíš zlobríka dve hodiny uspávať a maznať sa s ním. 😀 😉 😉
No to je, na toho sa este ani nasa Eva nedotahuje po vykrme... Lubos odviezol babku, aby sme jej nemuseli menit satnik kvoli obezite 😀
Nezvyknete niekto objednávať na tejto stránke? Ja si pamätám že som tam už raz objednávala ale nepamätám si koľko trvalo dodanie, tak či niekto neviete... 😅
http://www.docsimon.sk/tovar/nutrilon-3-800g
tiež som to pozerala , ale ked si pripočítaš poštovné tak to môžeš kúpiť rovno v hc..
mia ako to dopadlo s tortou potom daj foto...prajeme príjemný deň

Mia a ake cesto? Na tortu?? 😕