Snina a okolie. Nájde sa tu niekto?
tak co, je tu niekto, kto sa prida, niekto novy? mamicky, snazilky, tehulky, hociktooooo 😉
zapaaaaaa 😵 😵 😵 !!!!!! vobec som sa nezlakla... mam 12 dni pocas vianoc volno... vybavujte pas pre drobca a ste vitaniiiiiii /ty ale budes varit stedru veeru, ok?/
lubos, no ja som nemala ani len sajnu.... vdaka Bohu za google... 😀 😉 ... dnes sme sa nieco naucili.... 😵 😵 😵
lara.... na cie narodeniny sme zase zabudli??? 😲 😅 ...alebo vyrocie... alebo na co??? 😅 😅 😔
úžasné však? kamarátka mi poslala link,niektoré ani neprejdem do konca,ale tento sme si pozreli viackrát 😕
Ahoj Lara, no plánujeme detskú Superstar/dátum ešte neviem/ a potom ešte MIKULÁŠ 6.12.2009 o 16.hod. v MC Anjelik.
Adi,a nevieš kedy má byť Mikuláš v Msks?Chceli by sme ísť aj tam aj do Anjelika.Mamičky sa na balíček skladajú,alebo si každá prinesie vlastný?
....Miki bude Mikuláš? 😀
Podľa mojich informícii, čo som zisťovala, tak priamo MsKS nerobí tohto roku Mikuláša, ale o týždeň po Mikulášovi bude v kine divadielko, ktoré organizuje mesto asi Janko Hraško. P. Barančík si objednal kinosálu na 7.12.09 a asi niečo Mikuláške tam bude.
V Anjeliku deti dostanú balíčky, ktoré robíme my/kinderko, džúsik..../ mamičky zaplatia 1,5€ priamo keď prídu, ale treba sa nahlásiť, aby sme ten balíček nachystali každému. Neprihláseným sa môže stať, že dieťa nedostane nič.
Už o tom viem,včera nás informovala učiteľka v škôlke,aj naše deti budú vystupovať.Myslela som si ,že budú len v rámci škôlky,a oni vraj v kinosále.Dúfam,že Oliverko neochorie,veľmi sa teší. 🙂
Keď láska topí ľad, čo pani Zima vyčarila,
keď dá človek viac, ako v sebe skrýva,
tak prišla doba, kedy každý pre každého
má pár prívetivých viet.
Veď nad čaro Vianoc nič krajšieho niet!
Zelame Vam prijemne prezitie Vanocnych Sviatkov a hlavne vela vela zdravia.... /tak by sme chceli byt teraz doma 😵 /
Ahojte všetky Sninčanky.
Veľmi rada by som vás poprosila o podporu hlasovania v hudobnej súťaži Materských škôl na www.bezpecnaskolka.sk.
Ide o MŠ Dlhé nad Cirochou, ktorá ako jediná z najbližšieho okresu sa do súťaže prihlásila. Prosím, stačí im poslať hlas. My rodičia z tejto škôlky by sme radi pre naše detičky aj modré z neba zniesli.
Preto prosíme o podporu.
Veľké ĎAKUJEM.
Ahojte všetky.
Renatka, nechcem nič prekecnúť, ale budeme mať už konečne neta, tak dúfam, že si viac popíšeme, aj so Sninčankami
Ahojte,
asi som tu omylom, ale hladam svoju zivotnu lasku, ktoru som stratil...☹
Marieta...Snina, studovala v KE (je to uz viac ako 9 rokov).
Nemate nahodou kontakt?
Slavo S. Levoca

Ahojte, som tu nová a keď mi moj drobček dovolí, rada by som si s Vami poklebetila. Ako sa máš Lara? Je už Oliverko zdraví? A čo ty Bluebell,nezľakni sa, ale na Vianoce letíme k Tebe.