Spišská Nová Ves II.
Mile snazilky, nesnazilky, mamicky, tehulky a samozrejme rodacky, oteckovia a spioni zo SNV a okolia vitam Vas v dalsom pokracovani nasej naozaj plodnej temy 😀 😀 😀
tesime sa kazdej novej tvari 🙂 tak hor sa k nam 😀
my tiez nic, ale vraj ma byt pekne slnecno, len kym vyjde hore ta hmla, tak si pockame, pojdeme isto von...tak pridte k nam mrafce, das kavu mamka mrafcova 😉 😀 a potom pojdeme von 😀
pekné ránko...
U nás noc strašná... 😒 Šimon dost kašlal a ked nekašlal, tak ma omakával... 😒 do pol tretej som nespala...
takže dnes to vyriešim tak, že pojdem spat poobede s ním...a to som chcela dnes upratat byt, aby sme mali volný víkend...chceme ist na rodinný cyklovílet... 😎
pojdeme vyvetrat mrafceky??....a o kolkej??
kaja, ved ked sa tu vcera nezehlilo, dne sa nemusi ani upratovat....nech sa ten bordel na nas kukaaa... 😀 😀
baby, nedame buduci stvrtok stretko v meste...je otvorenie letnej sezony....hmmm??...pride niekto...su tam nejake vystupenia...
aaaaach, prepac..a ono sa to nepozehlilo samo??? 😕 sakra, zazreky sa nekonajuuuu 😝
okolo 10tej , pol 11tej by to slo, uz by malo pekne svietit slniecko...kukam , ze uz vykukuje 😵
bibka ja urco pridem, neurobim si ziadny iny plan a doletime 😀
ked spominate zehlenie, dnes uz musiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😖
super livi...aspon ze vdaka nam tu ficia stretka...aj ked zvacsa len vo dvojici my dve...alebo ja a zuzana....
pojdeme skusit stastie k anke???...ale dnes by som sla rasou okolo hornadu...sirsi chodnik.... 😀
no ved uz ked bude Zuzana, tak ju privolame , nech sa to rozsiri 😀
hej tiez ma napadlo, ze mozme ist kolo Hornadu, lebo tie chodniky su uboho uzke, a bude tam aj pomerne klud 😉
ked ovsem Anka nebude opat u nejakej kamosky 😀 😀 😀 my mame stastie ..hehe, no ved snad nakukne a napise, co a ako chysta s Vikinkou 😉
kaja, tak pod....no nabuduce, ked tu budes mimo nejakych sviatkov, tak urobime stretko kvoli tebe 😵 ...a este aj Slavka sa k nam prida, kedze uz od maja bude na SVK 😉
volala som zuzane...ale ze vraj nejde, lebo jej tvar je ako ked dobili terminatora..... 😀 ...som jej vravela,z e nam to vadit nebude, aspon budeme mat srandu ale nie.....a ze aj Matusik mal teplotu a sopliky,...takze zase same ako bludne ovecky......ale kaja a slavka t na buduce istia......uz nech aj Veronika s matejkom zosilneju a urcite sa k nam pridaju..... 😉
ale ze buduci stvrtok ide aj ona do mesta.....pevne verim, ze sa prida aj janka so zuzanale....a samozrejme tehulovsky a netehulovsky zbytok.....stanok s chlastom a cukrovinkami tam snad nejaky bude.... 😀
ahoooojte 🙂 ,
my sme mali super noc, celu noc sme spali az do pol 7... nechapem, ked spim v spalni, tak Viki sa stale v noci zobudi a niekedy sa chce dokonca hrat a ked idem spat k Petuskovi a ona je sama s tatikom, tak vyspi celu noc 😕
bibka a livka aj my dnes budeme zhruba v takom case ako vy vonku, tak sa mozme aj stretnut, len ja musim najprv zajst k nasej lekarke potvrdit Petkovi papiere do novej skolky a potom tie papiere zaniest na Mier kamosovi, ktory nam to vybavil
anicka, tak to by bolo super, tak ti zavolam, kde sa nachadzate, ked my uz budeme von na Mieri 😉 ja mam zdarma volania do Tmobilu..ok?
aj ja mam zdarma volania do t-mobilu 🙂 , ja sa vam ozvem ked budem mat vybavenu lekarku, dobre?
ja este neviem, co varim 😒 ..ale nieco po ceste vymyslim, ale asi americke grule 😀 rychle a jednoduche, len zo zeleninovym salatikom 😉 pockam na manzela, on robi fajne salaty a dnes konci skor v praci 😵

u nas bola v noci po dllllllllllllllllllllllllllhom case nehoda, Samko sa pocurkal....nestalo sa to uz hadam aj 5 mesiacov..asi tvrdo zaspal, alebo sa mu snivalo, ze sedi na WCku 😀 ..tak so v noci makala a este aj zaspat nevedel potom, tak som pri nom hadam aj hodinku lezala, kym som sa presunula do spalne 😒