Spišská Nová Ves II.
Mile snazilky, nesnazilky, mamicky, tehulky a samozrejme rodacky, oteckovia a spioni zo SNV a okolia vitam Vas v dalsom pokracovani nasej naozaj plodnej temy 😀 😀 😀
tesime sa kazdej novej tvari 🙂 tak hor sa k nam 😀
Ahojte potrebujem poradiť ako to funguje v Madarase v detskom kútiku. Hoci veľmi často sme v SNV ale nejako tam nestihame tak už konečne by som zašla aj do toho kutika 🙂
ahojte, my sme este v Belgicku, v nedelu ale uz ideme domov, tak sa tesim 🙂 dnes sme boli popozerat centrum antwerp, vecer minigolf, tak faaajne bolo, zajtra este nakupy, balenie...uz len tu cestu naspat prezit... 😝
@lydia22 Dobre rano i Tobe..kazdy den sem chodim na Vas koukat...SNV byla pro mne kazdym rokem letnim "utocistem"..stravene prazdniny u babicky a dedy jsou tou nejkrasnejsi vzpominkou...Skoda, ze cas si vzal uz temer vse...i kdyz koupaliste zustalo, Tarca doufam take jeste stoji..male zoo svadi na prochazky (nebo uz neni?)...maliny a potucky..lesni studanky...,mate stesti, zijete v krasnem kraji, staci se otocit a vidite krasne hory...ach jo, nostalgie ☹ 😉
dobre ranko..
@kibuk tak co ako sa vam byva? chodite doobedu von ze by sme sa stretli?
improvizuji, tak se omlouvam, uz leta slovencinu nepouzivam" 😉
Bola som naposledy vo Spisskej o Vianociach roku 2008 po mnohych rokov. Vel'a sa toho zmenilo. Ale v ZOO som nebola, lebo bola vel'ka zima...Moja babka byva na Brezovej..., ale ako mlada na Tarci...
Vel'a sa toho zmenilo, ale aj vel'a ostalo... 😉 Nemile ma prekvapili R... 😒 pred obchodnym domom...ako sa vola..tam hore, za riekou...(Carefour??) , ale R.boli vzdycky taki... 😉 Len som sa dost bala(odvyknuta)..isli stale za nami...po cely cas a "strazili nam aj auto" 😒
Chcela som sa Ta opytat..v porodnici je este doktor(primar) menom Peter Paulyniy alebo jeho zena? 😉
Spisska je vel'mi pekne mesto, ale mozna ked' som bol'a mala malo vecsie kuzlo..mozna je to aj tym, ze bol clovek mlady a vel'a veci nevnimal...
V lesoch rastu este maliny, tie velke na keroch? A studanky ostaly? Vies tie kde si ludia chodievali naberat vodu pro sve "ucinky"..Chodili sme cestickou tam hore za ZOO, ale tam su teraz "nove" domy...
😅 Prepac mi otazky, ale SNV mi ostala v srdci..
ahojte 🙂 u nas obed bubloce,Zuzanka vytešena na omšu šla 🙂 a Samko sa von motka 😅 a drobec tu okolo nas 😉
@veronika1982 byva sa nam fajn 🙂 😉 a chodime skoro každy den bud som sama s detmi alebo ešte kamoška sa prida 🙂 a tiež budem rada ak sa stretneme 🙂 😉
@slaviq81 Slavka už mame pokoj DUFAM 😅 🙂 a ako sa mame?

ahojte dnes to opat vyzera na pekny den co sa velmi tešim 🙂 🙂
@chirabell prajem ti vela dobreho a čoskoro bublinečku do bruška 🙂)