Spišská Nová Ves II.
Mile snazilky, nesnazilky, mamicky, tehulky a samozrejme rodacky, oteckovia a spioni zo SNV a okolia vitam Vas v dalsom pokracovani nasej naozaj plodnej temy 😀 😀 😀
tesime sa kazdej novej tvari 🙂 tak hor sa k nam 😀
pred chvilkou mi prisla sms, ale netusim od koho, len si myslim, ze asi od BIbky... ze sa jej pokazil notebook, tak nema pristup na net 😖 napisala z ineho cisla, tak si len domyslam, lebo sa nepodpisala...
tak Bibka to nie je ...beriem spat...volala som jej...tak teraz neviem 😕 ...no snad mi odpise, lebo som spatne poslala sms 😀
pati a som vedela ze dnes v meste chcem nieco kupit... a teraz mi to doslo ze tu knizku... boze este ma drzi ta skleroza s tehotenstva...
maly bol s dedkom von a teraz sa napapal a spi.. ja mam este stale teplotu a manzel sa smeje ze mam hlas ako muz... myslite ze mozem nejake kvapky od kasla.. uz ani tak nesmrkam ako ma bolia priedusky a hrdlo... a ten zazvorovy caj asi nespravil dobre pretoze mi robi sarapatu v brusku...
no ak to bola bibka tak co teraz budeme bez nej robit???????????????????
no zahada je vyriesena,nakoniec to nie je baba z nasej temy, ale z inej Spln, tam , kde este chodievam 😉
veronika ved zazvorovy caj je aj na nevolnosti, aku sarapatu, myslis, ze ta prehana? 😕 tak potom ho radsej nepi...este ma napadlo, ze mozes sirup Hedelix 😉
ahojte...moj notebook nastastie funguje.....preco podozrievate mna???? 😀
tak poradna nam dobre dopadla......pribrali sme na 4900g....a podrastli na 57 cm...... 😀 😀 😀 ..tak sa tesim, ze nabuduceuz bude mat cez 5 kil..... 😀 😀 😀 ...ale nabuduce budeme aj ockovat.... ☹ ...tohi sa taaaak bojim.... ☹ ☹ ☹
tak to sa tesime s tebou to je uz velka koca 😀 😀 😀
veronika mozno sa stretneme uvidim co nam povieb zajtra dr 😉 😉
Cauko, aj my sme dnes boli v poradni a nase miery su 70,5 cm a 8300 g. Ohladom toho zvracania mi povedal, ze sa nemam s prikrami ponahlat 🙄
Zas ste popisali......... 😝
tak mi katku asi nikdy nedobehneme...
ivana v pondelokpoobede ideme. dufam ze uz bude robit...som zvedava ako dopadnete zajtra. dufam ze dobre..
idem si dat sprchu a hajat aby sa zdravicko upravilo.. a co v piatok ideme na kosiarny?
Veronika skore uzdravenie
spisem vam mame tam ist o 12h tak som zvedava 😉 😉 😉 😉
ja idem rano konecne zafarbit vlasy..
bibka treba mi to tlacivo ked chcem potvrdenie od lichvara ci nie? a to uz si mozem ist pre neho?
ja to tlacivo uz mam doma manzel mi priniesol vsetky uz aj po 6mesiacoch
dnes som bola na socialke odniest papiere a k dr lichvarovi pojdem po 28 dni potvrdit k detskej a k nemu
takze mi treba to tlacivo lebo kadernika mam pod lichvarom takze aby som to mala pod jednym
bibka, lebo jedine u teba som si bola ista, ze mas notebook 😀 a mimochodom kraaaaaaaaaaaaasne miery 😵a neboj sa ockovania, teraz su tie ockovacie latky setrnejsie...nas Samko nemal ani pri jednom ockovani zvysenu teplotu, vobec a pri pichnuti troska zaplackal a hned zabudol 😉takze ziadne strachy...
slavka, aj Lara uz je dobra bambulka 😵
ahojte pekný večer 😉
Pekné miery majú detičky. Zajtra budeme chváliť Ivkinho papkáčika Matúška.
Ja som dnes merala Zojku a miery našej dlhane su v roku a pol 88 cm a váži 12900g 😉
fiha, Zojka bude modelka...zato nas Samko/ 2, 6roka/ ma 91cm a 13600g ...taky skriatok 😀
kukulik, tolko moj jakub vážil ako ročný 😀 a pritom sa narodil ako malý slýžik 😀
fiha, no mate to asi v rodine 😀 ...moj zase az taky slizik nebol,ked sa narodil mal skoro 4 kila, ale teraz je nejaky pomensi a pochudsi 😀
dobre ranko 😀
bibka, no ked do neho nedostanem ziadne maso, salamu, tak na slaninu ani nepozrie 😝 ..ale keby mal kybel sladkosti, tak to hej 🙄
super foto...hehe, tato sa nejak poti, ci sa mi to iba zda 😀 ale pristane mu to...u nas to robi iba tato a teraz len v mimoriadnych pripadoch kupem, ked nahodou nie je doma 😀
Ahojte, my mame dnes skvely den, ked sme sami doma 😀 😀 😀 Kto chce prist???? Inac svokra nasrata, zalovala Danielovi ze uz pre nas nic neurobi 😀 Tak sa ma potom pytal ze ci sme sa pohadali. Ja ze nie, len ze som jej pekne povedala (Bibka ak sa smejes tak fakt som jej pekne povedala 😉 ) ze si budeme prat sami. Lebo nezansam ked sa pomiesa tmave s farebnym a bielym a teraz matusove body su svetlo modre 😠 Nastastie tej peknej superave sa nic nestalo.
Bibka, nevravela si ze Jozko nekupe??? Si ho donutila 😀 My ked sme s Danielom spolu tak tiez kupe on, potom ho pekne nakremikuje, oblecie a tak. Skoda ze som nemala poruke fotak, sadili sme travu a Daniel potom valcoval takym velkym zeleznym valcom a Matusko mu pomahal 😀 No uzasny pohlad to bol. Este nam dnes treba trosku dosadit tak ich budem musiet odfotit
livia...moja mama mi ronila vojacikov......nakrajala rohlicek na kolieska...polovica bola so sunkou a druha so salamov...a bojovali sme...koho som zjedla ako prvych, ti prehrali... 😀
zuzanka, sa nehnevaj, ale tya pekne...a ete teraz s hormonikmi??....nooo...nem som ista...... 😕 😕 😅 ale ved zmena je\zivot a preco stale nosit len biele body, ked mozu byt svetlo modre??? 😀
a rozhodol sa okupat...chudak, necakal. ze\sa sopla uz tak vykopkava vo vanicke.....vcera ste ju mali vidiet...ta si kopala az som mala vodu na posteli.... 😀 ...nezaprie sa rybka mala...este mesiac a ideme na cingov zaplavat...od pol roka ju chcem prihlasit na zs nejedleho na plavanie.... 😉 ...bude s nej moravcova.... 😀
Ahojte pozerám vonku a zas zamračené 😝 a mne treba ísť do mesta a obe baby soplia ☹
no a s mierami sa aj my musíme pochváliť 😀 Laura má 5kg a 56cm a Timka 15kg akurát neviem presne koľko meria 😅 naposledy mala nejakých 98cm žeby to teraz už bolo kolo 1m 😕
juuuj. skoro sme dobehli Lauru.... 😵 😵 😵 .....no musime este troska viac papkat, nech niesme na chvoste.... 😀
Zuzi keď si pozrieš Timkin album tak tá robí tiež všetko sadí v záhrade, naháňa dedove včely a zachviľu nám vezme kľúče od auta 😀
ahojte...včera som nemala čas na počítač, mala som nejaké behanie po meste...tu už máme krásne počasie, takže zachvílu to príde aj k vám... 😉
pozerám, že detičky pekne priberajú...to je dobre...náš Samko bol odmalička chudý asi ako Liviin Samko a teraz sa tak rozjedol, že ho musím krotit, pretože takým tempom bude z neho maco... 😅

tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀