Spoločný termín - september 2016
Mamičky s termínom v septembri 2016
mne 21.9.
ja som si ešte ani test nerobila, ale ja to proste cítim.. všetky tie príznaky. K dr. pôjdem asi až o týždeň.
@stanulav a meskaju uz kramy? mne maju normalne zacat az o tyzden a to je vraj skoro este ist k DR...
ja uz mam aj overene u dr kedze som nahodou mala preventivku
drzim vsetkym palce
Ahoj tak ja som sedem mesiacov po porode a vyzera to tak ze sa k vam opät pridam, dve ciarky na teste to poistili =)
ahoj tak sa pridavam ja som si nasla 2 ciarky este len v nedelu a stale cakam ci mrcha nahodou nedojde lebo mavam dlhsi cyklus a aj ked som 30 DC este nemeska 🙂 ....podla ms kalendara by som mala mat termin 19.9.2016 tak hadam to dotiahneme do stastneho konca 🙂
Ja uz som si to overila u Dr. UZ SOM VIDELA ĎUBKU NA SONE.
INAK JE MI STRASNE ZLE OD ZALUDKA,NECHAPEM,ZE TAK OD ZACIATKU
Neviem.teraz mi meskali 6dni.a zacalo mi byt divne.na lyzovacke som pred malym hodila na lanovke sablu.brutus.tak hnef v ten den,to bol stvrtok som kupila test a boli tam a v pon som bola u doki
Dievcata, poradte prosim...kramy mam dostat az o tyzden ale kedze som mala spinenie tak som radsej napisala doktorke ci mam prist (totiz 2 ciarky uz mam 🙂 a ona napisala ze ak nedostanem buduci tyzden krasmy tak sa mam dostavit.a ze AK bude treba,spraví sa aj odber krvi na HCG..to co znamena? co mi vsetko moze robit? :D prosim poradte ak ste skusenejsie alebo ste uz boli 🙂
@permanentka zoberie ti len krv a spravi testy na HCG to je tehotensky hormon potvrdi alebo vyvrati tehotenstvo na prvom vysetreni ti este moze spravit aj sono tzv. od spodu cez posvu
Ahojte! Mne vysli 3 pozitivne testy. Este nemame deticky takze som v tom nova a strasne sa tesim! Volala som Dr a povedal nech sa zastavim az ked budem cca v 7tt... ked bude moct skontrolovat ci funguje srdiecko...
Ahojte zienky 🙂 Aj mna potesil pozitivny tehu test. Podla kalkulacky mam termin 22.9. K lekarke sa chystam az v osmom tyzdni, tj zaciatkom februara.
Ahojte 🙂 Aj ja sa pridávam. Podľa kalkulačky to vychádza na 16.9. 🙂 K lekárke idem 25.1
Aj ja mam ist k Dr 25.1, ale najradsej by som sla hned! Podla mojho vypoctu termin mam 9. septembra... Ako by som mohla zistit ci je vsetko ok. a ci nejde nahodou o mimomat. teh.?

Ahoj, ja sa hlasim